Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Objektív

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Aradszky hatalmasat nőtt a szememben, és most nem azon poénkodok, hogy alacsony, azon poénkodik eleget a Koós, hanem tényleg beszólt Fábrynak. És tényleg pár percre csöndben maradt a sómen. Szép volt látni, ahogy megáll a repülő vörös nindzsacsillag a levegőben. Vagy mi.Volt…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
Objektív 2007.09.27 12:06:46
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
w Nemigen 2007.07.13 05:00:00
Percre pontosan érkezik a civil kurázsi, ilyen ország vagyunk mi, öntudatos, kreatív és mégis fegyelmezett polgárok hazája. Kálmán László beletrafált a tizenhat óra nullanullába, beattacsolta népszavazási kérdéseit, és mindezt pont olyan függetlenül és önállóan, mint ahogy…..
Hétfőn kifejezetten jó napja volt Friderikusz Sándornak, műsora kiemelkedő nézettséggel futott, hiszen az éppen tévé előtt ülők 2,3 százaléka választotta a Friderikusz most című produkciót. (Ezek a négy évnél idősebb, televízióval rendelkezőkre vonatkozó adatok az AGB…..
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
w Rendőrliszka 2007.05.18 09:00:00
A rendőr kisebbség terrorizálja a magyarokat, meggyalázza asszonyaikat. Rendőrkérdés van. ..
w Ingyenebéd, ingyensör 2007.04.25 05:00:00
A nap hőse K. Károly állampolgár, sőt Állampolgár, Citoyen. Ő az, aki beadta a népszavazási kezdeményezést, miszerint legyen ingyért a sör. Mert ugye zajlik itt egy folytatásos bohóctréfa népszavazás ügyében, csak hálistennek nincs mindig szó róla. Tegnap döntött az…..
w Kóka János köszöntése 2007.03.12 07:00:00
Bár egyáltalán nem biztos, hogy Kóka János 2010 után egy parlamenti párt elnöke lesz, de hogy most ő a befutó, az eldőlni látszik. Az SZDSZ befolyásosainak többsége látványosan irtózik Fodornak a gondolatától is, ezért úgy söprögetnek Kóka előtt, mint abban a hülye…..
Objektív 2007.03.13 11:24:37
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
w Malacka az űrben 2007.03.08 06:00:00
Hétvégén MDF-kongresszus és tisztújítás, vagyis Dávid Ibolyát újraválasztják. Az elnökasszony erről azt mondta a tévében, hogy ha több jelölt van, az tiszta idegesség, megviseli a pártot, fölösleges stressz, úgyhogy ő üdvözli, ha nincs más jelentkező. Divergencia Új…..
w Hol volt, hol nem volt 2007.03.05 08:00:00
A Magyar Nemzet, mint tudjuk, egy ezer lóerős fospumpa, amely még olyan csimbóktól sem akad el, mint Horváth Zsolt. Rettenetes hírszerkesztést és az idiotizmusig párthű publicisztikákat buzog fel minden áldott nap. De a fosban mégis találni olykor gyöngyöt. Ha az allegóriát…..
Objektív 2007.03.06 01:06:10
Néhány fogalmat jó lenne tisztázni, úgy látszik, sokan félreértik, lehet, hogy én is.
Kik azok a butajobberek? A 2-3 millió fidesz-szavazó? A Magyar Nemzet kb. százezer olvasója? A hagyományőrző szakkörösök? A tüntetők? Miért hülyék a tüntetések Tóta szerint?
Ha az okos emberek tudják, hogy a jobbos-balos felosztás nálunk téves, akkor miért használják?
Mondjuk elfogadom, hogy a fidesz-szavazók az ún. jobbosok, de igaz-e rájuk a Tóta-féle leírás? Ismer-e Tóta egyáltalán fideszes szavazókat?
Kikből áll a fidesz szavazótábor a ballib manipulátorok szerint?
Fasiszta, horthysta, trianonozó, turulozó, nemezelő stb. csőcselékből. Valóban?
Leírom, hogy szerintem kb. mi a statisztika:
Van vagy 200 futball-hulligán, aljas bunkó, akik MTK-meccsen kiabálják, hogy megy a vonat Auschwitzba, és szeretnek verekedni rendőrökkel vagy más "szurkolókkal". Ezek, remélem, nem fidesz-szavazók, de ha mégis, ez nem azt jelenti, hogy a fidesz ilyen, hanem azt, hogy a csőcselékben is vannak olyanok, akik utálják pl. Gyurcsányt.
Van max 800 szkinhed, neonáci, operett- és divatnáci, akik szeretnek parádézni, a maszop és szadesz jogi támogatásával...
Van párszáz radikális nemzeti beállítottságú, aktívan politizáló, a törvényesség határainak környékén, akik érthetően dühösek és frusztráltak. Ezek egy része "nemzeti jelleggel" lobogtat árpádsávos zászlót, más része (egyesek szerint, én nem tudom, mert a fejekbe nem látok bele) antiszemita jelleggel. Sajnos utóbbiak is fidesz-szavazók, aki ki tudja szűrni őket, és lecsukni, tegye, megszavazom.
Biztosan vannak olyan 90-100 évesek, akik Horthy-nosztalgiáznak, ők is valószínűleg a fideszre szavaznak, ha kibírják az urnáig.
És vannak akik népzenével, néptánccal, nemezeléssel, íjászattal stb. foglalkoznak hagyományőrzés vagy hobbi címszó alatt, mint Tóta a tankokkal, nem tudom mennyien, de az ország jelenlegi szellemi állapotát nézve, biztosan nem sokan.
És akkor mi van a többi 2,5 millióval? És mi legyen a tízmilliós országgal? Max. 1200 bunkó miatt szívjon az ország?
w Yes, Minister! 2007.02.24 21:47:00
Habemus. Gyurcsány Ferenc elnök lett, mert elnök akart lenni. Érthető, logikus a szándéka: marokra kell fogni ezt a tökéletlen társaságot, és nem úgy, mint a szűzlány a dildót: Hiller ehhez puhapöcs. Nem lehet reformálni, nem lehet lebontani az alvadt struktúrákat, ha közben…..
w Rohadunk a forradalomban 2007.02.21 07:00:00
A baloldal hagyományosan híján van a szimbólumoknak, a jobboldalon meg már túl sok is van. Turul, árpádsáv, szentkorona, kettőskereszt, szentjobb, szent Előbőr. Ha tíz jobbos találkozik, valamelyiknél biztos lesz valami nyeles biszbasz. Ha más nem, egy gyíkkal bélelt tehén.…..
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..
w Ezek lopnak. 2007.02.19 05:00:00
Választások után pár napig téma, aztán fel-felröppen néha, de mindig elhal az aktualitások nyüzsgésében. Az állapot kevésbé alkalmas szalagcímnek, mint az esemény. Egy kordonbontás vagy egy zavargás, az breaking news. Hogy egyébként az egész magyar politika a lopásra épül,…..
w Fortélyos félelem 2007.02.14 11:30:00
Ki járt jól a WTC-merénylettel? Ki jár jól a Teve utcaival? Veszélyes eszköz a titkosszolgálat. Meg a kalasnyikov is. ..