Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilagoskek

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van pár olyan téma, amit jobb, ha az ember a saját érdekében nem piszkál. Volt már ilyen előzőleg, elég megosztóak ezek a posztok, de főleg abban osztják meg a közvéleményt, hogy a blogger vajon egy gonosz, kegyetlen seggfej, vagy inkább hülye pöcs. Mégis, nem szabad a…..
vilagoskek 2013.02.13 15:24:23
@Salemi boszorkány: Tükörbe néztél házisárkány? :)
Putyin felkapta a vizet, amikor Merkel a Pussy Riot lányok 2 éves börtönbüntetésével kapcsoaltban kérdezte, és azt válaszolta, hogy egyikük egyszer antiszemita tettet hajtott már végre.Nem tudom, hogy ezt a két lányt börtönbe kellett-e küldeni .. Nem tudom, hogy Németországben ez…..
a Moscow Times cikkébőlA fickó nem akart benne lenni a  videóban, ezért most perel. 1 000 000 Rubelt akar.És közben azzal fenyeget, hogy a belügyminisztériumhoz fordul, hogy kiderítsék, ki készítette a videót (!!!!) ...Mindezt teszi azután, hogy a videót extrémnek…..
Nádját sürgősen kórházba vitték, mert túldogoztatták (napi 320 zubbonyt kell varrnia!!)Mása magánzárkában van, folyik a meghallgatása - fegyelmi eljárás folyik ellene, amiért a magánzárkában nem ébret fel magától (csörgőóra és bármilyen más segítség nélkül) CIKK a…..
A Nőtlenek KiáltványaPREAMBULUMEzidáig hazugságban éltünk. Abban a hazugságban, hogy mindenki megtalálja párját, hogy mindenki boldogságot találhat valakivel. Senki sem lehet örökké elesett és magányos."Minden zsák megtalálja a maga foltját". A feminizmus korszakában…..
MegaBrutal blogja Bitch Proud 2009.08.28 14:50:00
Lehet, hogy most már üdvös lenne lekattannom a témáról, különös tekintettel lévén arra, hogy ez már zsinórban a harmadik kurvás posztom, de hát most ez a perszeverációm, nincs mit tenni. A Kurva című posztomban nagyjából ismertettem a kurvák nevezetességeit, habár úgy…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
vilagoskek 2012.09.12 16:13:59
vilagoskek 2012.12.24 22:30:55
@gigacherry: Inkább hányingert.Élek már egy ideje,tudom,hogy milyenek voltak a nők az emancipáció előtt.Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki hiányolja az olyan nőket.
Vendégszerzőnk, Szabó Tímea írása, a családon belüli erőszakról szóló parlamenti vitáról A tegnap esti családon belüli erőszakról szóló parlamenti vita nem azért volt a legalja, mert a Fidesz nem támogatta az önálló büntető tényállássá emelést. Ezt már korábban…..
vilagoskek 2012.09.14 17:21:03
vilagoskek 2012.12.24 22:26:55
@kicsilány82: Nekem szimpi vagy :) De a feminizmustól kivagyok :P
Kedves olvasóim. Miután a murder, a nyiltan feminista-ellenes nőgyűlölő férfihazugság oszlopos tagja, minden alkalommal törli a feminista topikból a frissen regelt nickeim, így kénytelen vagyok a feministán tobzódó gyűlölködő hímsoviniszta falkát a saját oldalukon rendre…..
vilagoskek 2012.10.28 18:15:54
vilagoskek 2012.12.24 22:18:27
Brüsszel idéntől nem állít karácsonyfát főterén, ezzel megszakítva régi hagyományát. A helyette felállított installációval a város lakosságának már majdnem negyedét kitevő muzulmánok érzékenységét szeretnék tiszteletben tartani, más források szerint viszont…..
vilagoskek 2012.12.24 22:08:16
@miketbeszéltek: Amit az családokkal,országunkkal és a világgal tesznek azért görényezem le őket.Szerintem aki meg sem próbál tenni ellene az inkább tartozik a "világ betegei" közé.Van bennem harag nem tagadom,de nem ok nélkül,nem azért,mert beteg vagyok,hanem azért mert látom,hogy mi van körülöttünk.
vilagoskek 2012.12.24 22:12:52
@miketbeszéltek: Ja és szerintem igenis az ilyen felfogásúaknak köszönhetjük ezt is.Nem vagyok neonáci vagy hungarista,de ezt az országot igenis a szemünk láttára teszik tönkre és a legtöbben ölbe tett kézzel nézik sőt az ilyenek még küzdenek is azért,hogy a nyugati szenny ellepjen minket.
Semmi meglepő nincs azon, hogy épp az egyetemisták vonultak először utcára. A Békemenet és a Milla, illetve annak permutációja egészen más tészta, ők politikai célzattal kívánták megmutatni, hogy tényezők, hogy rájuk számítani kell. Ezzel ellentétben az egyetemisták azért…..
vilagoskek 2012.12.15 11:51:52
@kúrórudi: Jobbik: Magyarország újjáépítése.
vilagoskek 2012.12.15 23:06:40
@BKV reszelő: Túlságosan szélsőségesnek és "vaknak" tűnsz.Elmondom neked,de csak kettőnk közt,hogy ami szaros,az a jelen :)
vilagoskek 2012.12.24 22:01:45
@BKV reszelő: Rendben:)Van akinek sosem nyílik ki a szeme.Te dolgod.. :)
Misetics Bálint a Humán Platform tüntetésén elhangzott beszéde: Nem fogok óvatosan fogalmazni: az Orbán-kormány nem csupán a demokráciát, az alkotmányosságot és a jogállamot tekinti ellenségének, hanem a jóléti államot is. Ami ma Magyarországon társadalompolitika címén…..
"...és akkor megteremté a férfit, s villámcsapások közepette szórá magjait a meglepett asszonyok arcára..."Izsaiás próféta - A vér könyve Napjaink langymeleg békeidőiben egyre nehezebb a heteroszexuális férfiak dolga: míg a lovagkorban kardokkal és buzogányokkal…..
A jelek szerint nem csak kormánypárti képviselők gondolkodnak sajátos módon a nők családon belüli szerepéről, és a családon belüli erőszakról, hanem egyes amerikai tévés igehirdetők is. Itt van példának okáért Pat Robertson, (700-as klub című „közéleti műsora" az…..
  Hasznos csecsebecse ez a Facebook. A minap is megihletett, amikor liberalissimus barátaim mozgolódására lettem figyelmes preambulum-ügyileg. Azóta viszont egy barátnénk rájött, hogy a pasija a legjobb barátnővel csalja. Ez pedig nem várt lavinát indított el az üzenőfalon,…..
vilagoskek 2012.09.01 11:16:34
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
vilagoskek 2012.08.22 13:58:50
Micsoda? Rendszerkritikus zsenge lánykákat vet börtönbe Putyin rendszere? – horgadhattak fel sokan nemrégiben, amikor a világ körül elterjedt a Pussy Riot punkbanda akciójának és az azt követő bírósági eljárásnak, majd az ítéletnek a híre. Sokan megrekedtek az első…..
Az ukrán nép büszkeségének feminista névrokonával, Alexandra Sevcsenkóval a Der Standard c. osztrák napilaphoz kötődő, nők szerkesztésében álló online magazinon jelent interjú, aminek a témája a Femen nevű feminista mozgalom volt, akiknek a céljait a világ általában…..
vilagoskek 2012.08.21 12:55:56
A Pussy Riot punkbanda elleni büntetőeljárás ország-világ előtt lejáratja az orosz igazságszolgáltatást: vajon miért rezeltek be a Kreml hatalmas urai három huszonéves lánytól? A Putyin vezette félázsiai rezsim egyre idegesebben reagál a kritikára, ez pedig nem az erő, hanem a…..
Nemrég a TASZ véleményt nyilvánított egy nagy vihart kavart oroszországi esettel kapcsolatban. Ahogy lenni szokott a kommentelők nem igazán értették meg, hogy miről is van szó. Történt, hogy Oroszországban egy Pussy Riot nevű fiatal lányokból álló punk banda bement egy…..
vilagoskek 2012.08.20 10:42:24
Miről beszélsz te?Már csak azért is kellene nekik adni két évet,mert feministák.Amit tettek azért csak a ráadás járna.Én nem szeretnék ilyen mocskos undorító femináci világban élni.

index.hu/gazdasag/vilag/2012/08/07/noi_kvota_az_olasz_vallalatokban/

A Csernus Agymenés az nagyon megy.."magyar virtus,gyávaság erénnyé válik, stb" Ítélkezel a mások felett?
Valamit nagyon összekeversz ember!Mert amit abban a linkben olvashatsz az a diktatúra!Mi ahogy gratulálsz?Én sem mondom,hogy "kussolj és tűrj".Igenis kellene tenni a feminácizmus ellen!Attól,hogy valakinek más a véleménye,még nem azt jelenti,hogy neked van igazad.És a Csernus könyv sem szentírás!Le is van írva,hogy aki ezt beveszi azt belevitte az erdőbe.Az ilyen elmebeteg "punci forradalmárok" miatt ilyen beteg a társadalom.2017ben amikor a femen miatt világméretű feminista forradalom lesz.akkor majd talán neked is kinyílik a szemed.Addig védd csak őket.