Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smogger

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
smogger 2015.06.05 12:18:27
@lacau: Ezt a kérdést magadnak is tedd fel!
Olvasónk, Sándor küldte nekünk az alábbi felvételt, amiben az egyik legnépszerűbb amerikai talk-show-ban került elő Orbán Viktor és Jean-Claude Juncker múlt heti kézfogása. Kimmel nagyjából annyit tudott hozzáfűzni, hogy fogalma sincs, ez mit jelent, de talán azt, hogy akkor most…..
smogger 2015.01.30 12:27:34
@robinsoncrusoe: Miért is nem kellene már Nap elnöknem lennie?
Gulyás István, a közmédia Ma reggel című műsorának egyik műsorvezetője a következő felkonfot választotta a mai, derűs reggelhez: Ma Lídia, Lívia és Simon Gábor lemondásának napja van. Kösz, Pista, tudjuk, hol keressük a nyelvedet...
smogger 2014.02.12 14:34:54
@sixx: Elolvasta a cikket, és a reakciókat rá!?
smogger 2014.02.12 14:52:28
@Baaah: Majd ha ledobtad apád munkásőr egyenruháját, talán érdekel amit magyarázol bögreharcos!
Már látom magam előtt a kommenteket: "hőőő, mééé heggeszt má maszk néllkűűű...", "ez a barom, némá, szigszalagot se hord magánál...", "lopja azt a motort a paraszt...?" meg ilyenek. Megírom, van akit szórakoztat, igazából azt is, aki csak hőbörögni jön ide, és ez örömmel…..
smogger 2013.06.02 12:28:06
@dr. Kóser Malac: Dobd le az önkéntesrendőr karszalagodat és pihenj, neked is vasárnap van!
Azt már tegnap reggel megírtuk, hogy az otthon babázó Ördög Nórát Lilu váltja a műsorvezetői poszton, mára az is kiderült, hogy társa a műsorban nem Sebestyén Balázs, nem is Stohl András, hanem Istenes Bence lesz - legalábbis a Blikk szerint. Istenes Bence az előző szériában…..
smogger 2013.05.19 18:23:25
@vágner21: "Biztos lesz majd neki is stilusa mint Balázsnak, akit egy vagány mégis szolid értelmiség gyereknek tartok." ha te leírod, hogy nincs tévéd és nem hallgatsz rádiót ezek után neked elhiszem!
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
smogger 2013.04.03 17:57:48
@Flaggx: Mesélj már erről az "elsípolt Manyup pénz"ről valamit, de ne azt amit a gazdáid beléd vertek. Valami önálló gondolatot, és közben hagyd abba apád munkásőr ruhájának a simogatását!
Már vagy egy jó órája írogattam mi és hogyan hangzott el a mai "megbeszélésen", mikor rájöttem, hogy aki nem jött el, az amúgy se kíváncsi, csak a lényegre. Szóval: Pénzes Zsolt szakágvezető sokallta az idei éven bejelentett 36(!) amatőr verseny számát, emellett a rali túra…..
A csapat szerdán indult, hogy behajózzák a járműveket, de a személyzet természetesen nem a hat hetes viziutat választotta: mindenki repülővel utazik. Az utolsó pillanatban alaposan megnéztük a pusztítót, amit a Szalay-Bunkoczi páros Selyemút ralis 2. helyezése után sokan várnak a…..
smogger 2012.11.24 15:17:59
@JohnyG: Talán azért mert fogalmad sincs a kettő tényleges felépítéséről, mert ha lenne a kettőt nem hasonlítanád egymáshoz!
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
smogger 2012.10.21 18:29:24
@sixx: Ha benne lenne az impresszumban akkor lehet, hogy rákérdeznék!
Ismét eltelt egy hét, ez alatt szerencsésen tisztázódott a Hányásgate, cowboy lelkületű versenyzőnk nem állította, hogy ő szerezte az ominózus romantikus balladát, de azt sem, hogy nem, megint volt miről beszélni. Ez meg már a 4. válogatás a 3. X-faktor szériában, aki ebben sem…..
Az Égéstér 34. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
smogger 2012.09.21 07:31:29
@Alapító05: Maximálisan igazad van, csak az indexes fiúknak az lett kiadva, hogy üsd, vágd rombold.
A beszéd közbeni zabálás pedig minősíthetetlen bunkóság!
Úgy járt körbe a kulcsa a szerkesztőségben, mint egy jóféle rakéta egy züllött kerti partin. Felszabadultan, lelkendezve szállt ki belőle mindenki, nehezen engedve el a kormányt: ez aztán az igazi hot hatch, élményautó a javából, nem lehet vele nem betyárkodni, milyen jó, hogy…..
smogger 2012.09.15 16:04:24
@Oregon (TM): Jól van, látom sikerült más néven regisztrálni reggel óta. Uncsi vagy!
smogger 2012.09.15 09:12:00
@Never: Utcára azért kimész, vagy előre küldesz valakit?
Netán rosszul aludtál?