Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsatsee

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dejan Kuluševski a Tottenhamnél kiválóan teljesít, s bár a Juventusnál 74 tétmeccsen jegyzett 9 gólja és 10 gólpassza sem rossz mutató, a Premier League-ben fél év alatt 14 tétmeccsen játszott, és már 3 gólnál és 6 gólpassznál jár, s a hírek szerint a sarkantyúsok vezetősége annyira elégedett a…..
A Juventus megerősítette Dušan Vlahović leszerződtetését, illetve az átigazolás pénzügyi részleteit is közölte. A 22 éves szerb csatár idén Firenzében megállaíthatatlan volt, hiszen 21 bajnokin 17 gólt jegyzett, a Juventushoz igazolása pedig villámgyorsan történt pár nappal a téli mercato…..
Dušan Vlahovićot gyakorlatilag már csak az orvosi vizsgálatok választják el attól, hogy a Juventushoz szerződjön, s a hétvégén előreláthatólag ez az utolsó akadály is elhárul, a Tuttosport szerint pedig a Cristiano Ronaldo által hátrahagyott 7-es számú mezt kaphatja majd a torinóiaknál. Vlahović…..
tsatsee 2022.01.27 14:15:59
@giorgio007: Ő játszotta ezt mikor itt volt régebben. Hogy ilyen balról beinduló csatárt.
A Juventus egykori csatára, a Massimiliano Allegri időszaka alatt meghatározó egyéniséggé emelkedő Mario Mandžukić bejelentette a visszavonulását, a Juventus pedig Twitteren búcsúzott a horvát csatártól. A bianconaro csapathoz 2015 júliusában érkezett a horvát csatár az Atlético Madridtól, s az…..
A csoportkörből csoportgyőztesként továbbjutó Juventus a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában folytatja a küzdelmet a régóta áhított európai serlegért, s szerda este a nyolcaddöntő első mérkőzésére az FC Porto otthonába látogat. Andrea Pirlo 22 fős keretében helyet kapott Leonardo Bonucci és a…..
Az AC Milan otthonában aratott, majd a Sassuolo fölött elért hazai 3:1-es győzelem után a Juventus vasárnap este visszatér Milánóba, ahol ezúttal az Inter csapata fogadja majd, s a torinóiaknak lehetősége nyílik arra, hogy újabb három pontot szerezzenek közvetlen vetélytársaik egyikével…..
Szerda este a Juventus is bekapcsolódik az Olasz Kupa 2020-2021-es kiírásának küzdelmeibe, s a sorozat nyolcaddöntőjében a bajnokságban gyengélkedő Genoa együttesét fogadja az Allianz Stadiumban. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a Sassuolo-SPAL párharc továbbjutójával találkozik…..
Sűrűsödnek a gondok a Juventus táborában. Azt követően, hogy Alex Sandro esetében tegnap bebizonyosodott, a brazil játékos elkapta a koronavírust, ma Juan Cuadrado tesztje hozott pozitív eredményt. A klub hivatalos közleményben számolt be erről, s így bizonyos, hogy a kolumbiai játékos nem lesz ott…..
A Parma elleni magabiztos 4:0-ás győzelmet követően a Juventus az esztendő utolsó mérkőzésére készül, amelyen a szezon során mindeddig gyengélkedő Fiorentina csapata látogat a címvédő otthonába, az Allianz Stadiumba. Andrea Pirlo keretéből bizonyosan hiányzik majd Arthur, aki az Atalanta elleni…..
A koronavírus-járvány továbbra is szürreális forgatókönyveket hoz a labdarúgás és az olasz bajnokság életébe. A Juventus ma este egy újabb rangadóval folytatta volna, hiszen a versenynaptár szerint vasárnap este az eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó Napoli látogatna az Allianz Stadiumba. A…..
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
A Juventus ma este az Udinese ellen lép pályára, és mivel az Inter nem gyűjtötte be a három pontot a Fiorentina ellen, csak egy gól nélküli döntetlenre futotta a milánóiaknak, a bianconero együttes matematikailag is bebiztosíthatja a bajnoki címet egy győzelemmel. A bajnokság őszi szakaszában,…..
tsatsee 2020.07.23 21:21:54
A Juventus múlt pénteken, a Milan elleni gól nélküli döntetlennel tért vissza a pályára, s ezzel biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében. A fináléra nem kellett sokat várni, hiszen a felek szerda este a római Stadio Olimpico gyepén döntenek majd a trófeáról, amely győzelem esetén az első lehet…..
tsatsee 2020.06.17 23:11:24
Visszatér az élet Európa labdarúgásába, s ugyan egyelőre csak zárt kapuk mögött, de a csapatok visszatérhetnek a pályákra Olaszországban is. A koronavírus-járvány európai terjedése nyomán a Juventus az Inter elleni bajnoki győzelemmel kényszerült befejezni a szezont, s most az AC Milan elleni…..
tsatsee 2020.06.12 21:01:14
A Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében folytatja európai szereplését, s az Olympique Lyon otthonában tehet fontos lépést a sorozat legjobb nyolc együttese közé.  Az Olympique Lyon, mely korábban hazája zászlóshajója volt a Bajnokok Ligájában, idén nem nyújt igazán jó teljesítményt a Ligue…..
Akadozik a Juventus gépezete, a zebramezes csapat előbb a Napoli otthonában szenvedett vereséget, majd hétvégén a Hellas Verona vendégeként is szerzett pont nélkül maradt, így rendkívül szorossá vált a bajnoki verseny. A torinóiak most az Olasz Kupa elődöntőjében vehetnek újabb lendületet, ehhez az…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizonyosan elhagyja a klubot a szezon végén, így pedig néhány hűséges harcostársa is távozhat a keretből, név szerint Mario Mandžukić és Sami Khedira. Mario Mandžukić neve többször felmerült rendkívül elismert klubok vonatkozásában a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Alessandro Del Piero szerint túl sokat beszélnek a cardiffi vereségről, mivel ez a Juventus már másik csapat. „Szerintem túl sokszor felmerül a legutóbbi vereség.” - nyilatkozta a Juventus legendája az AS munkatársának. „Igen, többre lehetett volna számítani a Juventustól, különösen a második…..
Francia pletykák szerint Paul Pogba szerződésében olyan kitétel szerepel, amelynek értelmében a Juventus visszavásárolhatja a játékost a Manchester United együttesétől, ami jelen helyzetben igencsak hasznos lehetne a francia középpályás számára, ám ennek ellenére kicsi a…..
A Juventus 2-2-es hazai BL-mérkőzését követően Massimiliano Allegri nem volt túl barátságos a sajtóval, és az edző véleménye szerint az emberek megfeledkeznek az objektivitásról. A hazai csapat nagyszerűen kezdte a meccset, hiszen Gonzalo Higuaín hamar betalált, majd tizenegyesből ismét gólt…..
A pokolian nehéz decemberi menetelés következő állomásaként a zebramezesek a múlt heti Napoli-Juventus rangadó nyomán átmenetileg a tabella első helyére lépő Intert fogadva próbálják majd begyűjteni a három bajnoki pontot. Massimiliano Allegri csapatából vádlisérülés miatt…..
tsatsee 2017.12.09 23:00:21
@Apuleius: Nem tudom melyik meccset nézted 5 szerelés, 31 passzból 29 emberhez. Megtartott a labdát, csak a gól nem jött össze neki. Szóval eléggé érdekes nálad a minden labdaérintés rossz.
A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio szerint a Juventus és a Manchester United közös nevezőre jutott egymással, így Paul Pogba akár néhány órán belül elhagyhatja a zebramezes együttest. A felek 110 millió eurónál találkoztak egymással, s ezzel Gareth Bale előtt,…..