Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vantaan

0 bejegyzést írt és 1981 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Valóság ez, nem nyitok vitát,Ogli G, Big Money VARÁZSLATOT CSINÁÁL!″(Ogli G: Szerelmes leszel) Tavaly júniusban, a fergeteges Jól alszik, Viktor?! beszéd után – csekély politikai érzékről téve tanúbizonyságot – arra tippeltünk volna, hogy a 2014-es kampányban…..
vantaan 2014.01.29 07:40:10
@Szúrófény: Ugye, ugye milyen nagy az Isten állatkertje!
„Elég volt, többé nem szabad, ne állítsatok szobrokat, a meglévők is tűnjenek, remek, remek.” (Cseh Tamás – Bereményi Géza: Ne állítsatok szobrokat) Mikor máskor, ha nem Cseh Tamás születésnapjának környékén ugrik be az obligát dal azokról a bizonyos…..
vantaan 2014.01.27 14:29:23
@jose maria padilla: A nagy lófszt! Nincs itt semmi öngyűlöleti kényszer! ....csak egyszer szembe kellene nézni a saját bűneinkkel. S nem hazudozni! Mert ezek a hazudozások vezetnek, vezettek oda hogy a régi komcsi elvtársak és utódaik ha érdekük azt kívánja akkor mszmp-és, ha érdeke az volt akkor kommunista s ha érdeke úgy hozta akkor keresztény vagy nép-nemzet vagy polgári vagy kisgazda vagy fidesznyik. Ez a nemzeti takony gerincűség az oka minden bajunknak!
vantaan 2014.01.27 15:09:17
@jose maria padilla: Miért szerinted balfaszkám mit akarnak? ...már megint a New York-Tel-Aviv - Alsómocsolád tengely? ....vagy mit akarnak?
Netán Golda Meir találkozott Áder Jánossal s behívták a melanézeket ??????????
No súgd meg nekem mi az ami a lelkecskédet bántja?
vantaan 2014.01.28 15:00:13
@bbjnick: Pedig bizony bizony az egész Horthy rendszer "sava-borsa" volt a lenyúlt lehetőségek és amikor már törvény volt rá a zsidó vagyonok újraosztása. Ez volt a Horthy rendszer lényege. Magyarul mondva a lopás persze az úgynevezett zsidó törvényekkel! (érdekes a párhuzam a trafik mutyival és a föld mutyival) .... pl. 1942-ben több százezer kat.hold földbirtok és erdő tulajdont vettek el vagy pl a borkereskedések lenyúlása.
S ez a vagyonszerzési láz nagyban hozzájárult a magyar közszolgák aktivitásához a holokauszt folyamán.
Elég csak olvasni a korabeli sajtót!
-  Ma van a kalóznak öltözés világnapja. - 1976. január 28-án dőlt meg a távolsági bowling világrekordja. A venezuelai Guillermo Baja 200 méterről gurítva döntötte le a 9 bábut. - 1932-ben ezen a napon állt bosszút családja gyilkosain Sir Ludwig Vendetta. A nap…..
vantaan 2014.01.28 08:36:10
@Dinkainka: Tévedsz ... Inka!
A dakota törzsfőnök Kádár koponyájával a kezébe azt mondta Lenin vagy nem Lenin? ... ezt itt a kérdés. Mondta Simicskának és zsebre tette a yattot.
Mandiner blog Sorsunk a holokauszt 2014.01.27 13:51:00
Vendégszerzőnk, Petri Lukács Ádám írása a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából. (Fotó: Fortepan) * Sokat képzelegtem gyerekkoromban arról a kígyót formáló, rubinszemű aranykarkötőről, amelyet a kerepestarcsai gyűjtőtáborban elvettek a magyar ifjak…..
vantaan 2014.01.27 15:52:55
@sztrelnyikov: ....No elvtárs de hát azok a hülye gimnazisták akik 23 éven keresztül elmentek miért ne mentek volna el 24-szer is? .... azok a gimnazisták olyan tanulékonyak lennének mint a buvárhencser??? Na neee ezeknél a búvárhencser sokkal de sokkal okosabb.
Talán tudsz róla a búvárhencser utjába egy gödröt ástak, s 14 éven keresztül mindig beleesett s összetörte kezét lábát sőt még a szárnyát is minden alkalommal.
...de a 15. évben kikerülte a helyet ahol a gödör volt!!! Micsoda tanulékonyság! ...igaz pont abban az évben temették be azt a gödröt.

...de ezek a gimnazisták 23 éven keresztül!! Gondolj bele .... s csak a 24. évben nem mentek el.
Azért én többet feltételeztem a magyar ifjúság azon korosztályáról ....mint akik 23 éven keresztül ... te szent ég!
Erősen indított az idei évvel felálló, a kormány által alapított VERITAS Történetkutató Intézet. Az intézet vezetésével megbízott Szakály Sándor ugyanis az MTI-nek adott interjúban néhány, a történelmi köztudatunkban valóban tévesen szereplő esemény között úgy beszélt…..
vantaan 2014.01.23 02:45:25
@Alfőmérnök: Az olyan mint a kitalált? fölfedezett? hungarikum!
vantaan 2014.01.23 19:45:58
@floatleft: Érvelésed olyan mint az öreg paraszté akitől megkérdezték aztán veri-e az asszonyt öreg?
-Nem Én az Isten látja lelkem. ...... csupán csak fölhívom a padlásra aztán lelököm oszt üsse meg magát ahogy akarja.
Ez vicc akart lenni ,

....... de a Szakály féle idegenrendészetinek nevezett dologba 26600-an minimum belehaltak!!! S a 26600 halála ugye nem vicc és ezért nem volt idegenrendészeti eljárás!!!
Talán megérted már. .....ha nem akkor valami nagyon nagy baj van az erkölcsi hozzáállásoddal!
Úgy tűnik, lassan lezárják a szemét az Európáról ábrándozó Ukrajnának. Milliók álma ér véget hamarosan az erővel, pénzzel és rezsicsökkentéssel Kelet felé fordított hatalmas országban. A múlt hét végén az elnökhű ukrán parlament elfogadta a gyülekezési jogot…..
vantaan 2014.01.23 15:42:58
@Veridicus76: No no pont 2006 vlt amikor is külföldről is és a Fidesz háttér támogatók pénzelték a nemzetre támadó csőcseléket! 2000-től 50000 -ig volt a tarifa a Tv székháznál. ..... igaz a hülyébbje egy fillért se kapott. (fradi és az újpesti ultrák. A fradi ultrák voltak már akkor is a böszmébbek mert összességébe olcsóbbak voltak mint az újpestiek) Z. Gy. Gy jót is röhögött rajtuk.
vantaan 2014.01.23 16:44:42
@kamerasmobil: Már írtam: " Itt most Kievben fegyveres erővel biztosítják az orosz energia hordozók piacát.
Jelenleg úgy tűnik energia felesleg lesz a közeljövőben a világon. Az USA pl önellátó lesz gázból 1-2 éven belül, Európában kiterjedt új palagáz mezők kitermelése indul meg.
A zöldenergia források kiépülése felgyorsult (szél, ár-apály, nap erőművek).

S mindezekkel szemben Oroszország a hatalmas energia mezőivel leértékelődik. A gazdasági fejlődés az orosz birodalomba , az energia szektort nem számítva szinte "0".

Az ami ma Ukrajnában zajlik az az orosz érdekszféra, gazdasági-politikai hatalom harca a túlélésért.
S ebbe a kontextusba helyezve még inkább elítélendő Orbán hazaárulása."

Magyarország eladva az Orosz birodalomnak! Oszt jónapot ....
vantaan 2014.01.23 19:08:24
@angyalföldi partizán: Nem vagyok Én a testvéred köcsög!
....csak nem te is azon hülye drukkerek közé tartozol akit átbaszott Z. Gy. Gy vagy valamelyik Kubatov csicska?
Ha hülye vagy menj orvoshoz vagy dögölj meg!
- Ez Bayer Zsolt lokális világnapja, mert ha nemzetközi lenne, tiltakozna a megszállás ellen. - 1911. január 23-án avatták szentté az innsbrucki Ágostont, a bekezdések és a varjúcukkolás védelmezőjét. - 1945-ben ezen a napon tévesztették össze először a Michelin-csillagot a…..
vantaan 2014.01.23 07:52:58
@Dinkainka: Ravasz vagy Te ...inka! Még hogy Orbán Viktor fülébe mit kellene tenni? Mit, mit pl rohadt almát! ....vagy döglött lovat, ...... netán lánctalpas markológépet, ...... vagy szerintem nagyon jól állna a fülében egy TEK-es távcsöves puskával amint pl Putyin ellen tüntetőkre lövöldöz, .... vagy pl lehetne a fülében egy ember nagyságú Orbán szobrot hungarocellből.

....mert mert mindez azt jelentené ,hogy ez minimum 20 m-es szobor lenne s méltóan képviselhetné a kommunista eszméket hasonlóan a testvéri észak koreai nép dicső vezetőjének szobrához!
„Papi személyek beszervezésénél jelentkezni szokott az értelmiségnél általában tapasztalható lelkiismereti probléma.” Kiss Réka, Soós Viktor Attila és Tabajdi Gábor munkájával Hogyan üldözzünk egyházakat? Állambiztonsági tankönyv tartótiszteknek címmel jelent meg a…..
vantaan 2014.01.22 10:47:03
@bbjnick: ".... mert még ma is rendre szembesülhetünk vele."

Tükörbe is nézel néha?
De lehet jelentkezni e-úttörőnek, lesz Gulyás@Gulág fesztivál, Putyin elnök pedig spontán módon fog megküzdeni egy rezsiellenállóval. Ezek is részei a Pak(s)tumnak. Újabb részleteket ismerhettünk meg a Paks II építéséről szóló megállapodásból, illetve annak…..
vantaan 2014.01.21 15:50:01
@Link elek: Na ja. Persze arról mindenki hallgat hogy új magyar kutyafajtát sikerült kinemesíteni. a Putyin Palota pincsijét.
- Ma a Területi bajnokságok világnapja van.  - 1856. január 21-én diagnosztizáltak először amerikai őslakost teniszkönyökkel. - Ezen a napon 34-szer nagyobb az esélye annak, hogy valaki felfedez egy új elemet, és 7-szer nagyobb, hogy egy régit. A nap bölcsessége: "Leteszem…..
vantaan 2014.01.21 08:46:51
@Dinkainka: Hol vannak azok a kifolyt belű politikusok? ....mert azokat Én is megnézném.
vantaan 2014.01.21 12:49:54
@legeslegujabbkor: néhányat??? Az elég? .... de csak akkor ha mind elég!
Nem vagyunk ellene a nukleáris energiának, sőt. Ahogy azt az A jövő visszahódítása című reakciós programunkban is írtuk 2007-ben, támogatjuk az atomenergia hosszútávú használatát: „Energiabiztonságunk kulcsa, hogy elfogadjuk: az ország ellátásához szükséges…..
vantaan 2014.01.17 13:41:36
@Helyes Írás: Neked ha 15-20 milliárd nem pénz??? ... s ki tudja mennyi a Paksért akkor szerintem Te vagy részese vagy ennek a nemzeti szabadságharcnak -rezsiharcnak - fülkeforradalomnak titulált tolvajlásnak vagy logikai képességed egyenlő a nullával.
Mi értelme volt a MOL pakett megvásárlásának???? Mi haszna volt-lett belőle a magyarságnak???

Orbán egy hazaáruló! Saját maga által mondottak szerint is. Lásd a MOL pakett vásárlásának indoklását s amit most cáfol a Paksi ügylettel!

De emlékeztetnélek Lázár János 2009es v. 2010-es nyilatkozatáról ,hogy mi várható kelet felől.
vantaan 2014.01.19 11:32:01
@Helyes Írás: Putyin palota pincsije HAZAÁRULÓ! ....nem kell magyarázni a megmagyarázhatatlant. Orbán egy hazaáruló.
vantaan 2014.01.21 08:20:57
@jött a csősz és mindenkit hazazavart: ...csak, hogy Te is megértsd! Igaz így sem bízom benne hogy értenéd agymosott.
Putyin palota pincsije bizony bizony HAZAÁRULÓ! S egy hazaáruló s minden hazaáruló legyen átkozott!
 „ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet a Viktorral sem megbeszélni”. Valamiért ez a hangfelvétel jutott eszembe mikor azt olvasom megint, hogy ez a mi Ferink ismét meghívásos alapon - és a legteljesebb titokban - intézi a kerület építési közbeszerzési ügyeit. Várnai szerint…..
Csak pár apró szívességet kell tennünk a 3000 milliárdos hitelért cserébe - jelentette be a kormányfő. „Történelmi függetlenségi nyilatkozatot írtunk alá a baráti Oroszországgal, ezzel Magyarország saját kezébe vette az irányítást” - jelentette be a paksi…..
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. 2013-as évértékelő sorozatunkat…..
vantaan 2014.01.17 08:36:10
@kovi1970: No igen a mai sajtó épp milliárdos fidelitas lenyúlás előkészületeiről ír.
Ez lenne az ifjú konzervativizmus??? A Qrva életbe!
vantaan 2014.01.17 11:50:46
@tesz-vesz: " fasiszták cégei?" .... no azért volt ott átmentés ...sőt!! Lásd a Porshe vagy a Krupp művek ...de ha ezek netán Rt is voltak akkor ott van a MENGELE cég amely zsidó? elkobzott vagyonokból alapították s ma egy jelentős Mezőgazdasági gépgyártó ami már a 70-es években is szállított Magyarországra gépeket.
- Ez az ortodox YouTube-referenciák világnapja. - 1988-ban ezen a napon sikerült először megtanítani egy rozmárt tetriszezni. - 1987-ben ezen a napon találta fel a róla elnevezett belső nézetes lövöldözős játékot Sir William Efpées. A nap bölcsessége: "Élj úgy, hogy ha…..
vantaan 2014.01.17 09:12:30
@tobias2: "Az alapító ünnepségen kolbászt töltöttek a magyar politikusok"
vagy
Az alapító ünnepségen kolbászt töltöttek a magyar politikusokból"

...pedig az utóbbi mennyivel más
Mandiner blog Korszakváltásokról 2014.01.15 14:01:00
Mit ábrázol a fenti fotó? a) Gyurcsány Ferenc miniszterelnök (MSZP) sajtótájékoztatót tart Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettessel (MSZP), valamint kormányának két tagjával, Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési, továbbá Fodor Gábor környezetvédelmi…..
vantaan 2014.01.16 10:04:34
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: .... ja ha neked vicc kategória a magyar gyász és tragédia???
S talán a magyar nemzet megalázásának Mont-Everestje ,hogy mind ezt Orbán a Doni katasztrófa évfordulóját követő 2. napon teszi! SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!!!
vantaan 2014.01.16 10:52:11
@DezInf: Tudod a remény hal meg utoljára! (igaz az temetetlen holt marad és fölzabálják a dögevők)

Ez a hazaárulás förtelmes! Egy magyar miniszterelnök ilyenre vetemedik! Hányok tőle. Eddig sem tartottam sokra az olyan embert aki belenyúl a közösbe de ez az árulás mindenen túl tesz.
A birca meg legfeljebb birca marad de még egy tisztességes ember Őt is próbálja megmenteni a hazának.
vantaan 2014.01.17 07:59:12
@iii:Valóban azt kell eldönteni mehet-e tovább az Orbáni tolvajlás/ a nemzetet nyomorba és orosz érdekszférába döntőámokfutás!
Kellenek-e nekünk az orosz tankok helyett orosz bankok?
Aki magyar annak tudnia kell a választ!!!!!!!!!!!
Ugyan csak bő két hét telt el a legutóbbi felmérésünk óta, de a kedden bejelentett Még Nagyobb Ellenzéki Összefogás ugyancsak átalakította a tavaszi szavazólapot. Ezért úgy gondoljuk, érdemes újra megnéznünk, hogyan viszonyul olvasótáborunk ehhez az új felálláshoz. A pár…..
vantaan 2014.01.15 13:21:29
@ha_az_életben: Csak nehogy bemásolják az előző eredményét is a "pontosság" kedvéért!
Az ilyen "felmérések" pontosságát szerintem nagyban befolyásolja az állami támogatás mértéke ezért vagy szorozni vagy osztani kell százzal!
2009. január 14.: Gyurcsány Ferenc a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.Bajnai Gordon a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztériumot vezető miniszter a Gyurcsány-kormányban.Fodor Gábor az SZDSZ elnöke, országgyűlési képviselő.Mesterházy Attila az MSZP…..
vantaan 2014.01.15 11:54:47
@Joci2800480: No igen ez egy üzlet!!! Igy igaz s ilyenkor a magyar emberek érdeke, biztonsága le van szarva! Persze a sok szerencsétlennek aki 10 fillérért eladná a hazáját annak ez nem számít. S ha Orbán naponta váltogatja a véleményét érdekeinek megfelelően az a sok szerencsétlen droid 10 fillérért már nem számít.
vantaan 2014.01.15 12:08:57
@Joci2800480:
Emlékezz a Tubesi ügyre! Mennyire sírt a Fidesz az emberekért s Pécsért s óvta őket a "sugár" veszély miatt.
S lám ugyan ez a Fidesz simán fölépítette a sugárzó radart Medinán! Akkor már nem érdekelte a sugár veszélyt.

Az atom ezerszer veszélyesebb a radarnál! S mégis a sok mosott agyú mert segghez csak így juthat már tapsol is.
„Szükség volt már egy új arcra, akihez semmilyen múltbéli ballépés nem köthető” - jelentette be Gyurcsány Ferenc az ellenzéki sajtótájékoztatón. Mesterházy Attila, Gyurcsány Ferenc és Fodor Gábor mellett egy új arc, Medgyessy Péter is a közös ellenzéki lista élére…..
vantaan 2014.01.15 08:03:52
@huzzadneki shakespeare: Cusi most a Fidesz-Kdnp színeiben indul. Lázár János és a "tűzépes Kati" közt van a listán!
Varánusz Tavaris, gyere haza! 2014.01.15 04:46:00
G Y Ő Z T Ü N K !!!! Kedves nép, Magyarország kivívta energiafüggetlenségét! Jöhet a mámorban fuldokló öröm, a boldogság és a holtig tartó hálaima Kedves Vezetőnk nevével ajkainkon. Országunk független lett ez a lényeg, ehhez pedig semmi másra nem volt szükség, csak…..
Fodor Gábor pártja hónapok óta az önálló indulásra készül, de megvárják, hogy mi lesz az újranyitott ellenzéki összefogásból. Nincs meg a 106 jelöltjük, de szerinte még nem késő keresgélni. Nem érez felelősséget az SZDSZ adósságaiért, az LMP-t pedig anarchobaloldali…..
vantaan 2014.01.11 18:45:27
@Judenrein:Mi a fszért copyzol? Te beteg vagy??
Az elszaporodott varjúállomány szűkítése, a lakosság egészséges táplálkozása, és az élelmiszer rezsi csökkentése céljából február 1-jétől szabadon lehet varjút enni. A rendelettel a vetési és kormos varjak is szabadon fogyaszthatók. A 30 kg feletti madarakat és az 50…..
vantaan 2014.01.09 17:09:35
@kittrabi: " A Józsi sikeres akciói tekintetében a hét összes napját csütörtöknek kellene hívni, sőt a hónapokat is."
Igaz lenne ha .... ha de Mariska nem hülye neki a hét többi napján van más! pl. vasárnap után ott van 7fő (de ezt most nem sorolom föl!)
vantaan 2014.01.09 20:07:21
@ornagy50: péntekre de nagy P- vel!
vantaan 2014.01.10 11:00:30
@kittrabi: Mariska? Mariska az a Maris leánykori nevén M. Ária! Aki olyan szépen tudott énekelni hogy róla nevezte el Michelangelo Da Vinchi a híres zeneszerző a Cavaradossi dalát Toszkának (kicsi tosznak) de mondják Puccininek is sőt Ő volt Puccini Toszkája vagy kinek.
...de a rovásírásos változat szerint ez csak fel vett név volt az M. Ária mert az eredeti az a Hung Ária volt de mióta valami D tompi a tulaj innentől kezdve D. azaz DajcsÁria néven van bejelentve.
A kommunista szombat is igaz de haladjunk a korral s süssön Váncza sütőporral a szombat elmaradt és maradt minden kommunista. ....vagy igen?
A tudomány mai állása szerint csak nincs bejelentve 8 órára hanem csak 4 re mert zsebbe is kap Erzsébet utalványt!