Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danimester1

0 bejegyzést írt és 7908 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
danimester1 2024.04.19 22:37:12
danimester1 2024.04.19 23:07:46
@delpi0823: kukázni kellene,de Kobretti a dögevőknél tevékenykedik.Ami biztos lenne nálam,Weah,Alcaraz,DS,Kean tuti viszlát.Kostić,Mc,Rabiot nagy eséllyel távoznak.Ez ugyebár 4 vagy 7 távozó lehet,amit pénz hiányában nehéz lesz megoldani.Fagioli lesz már jövőre ami pozitív.Reménytelen helyzetben vagyunk az igazolásokat illetően,pláne ha Vlahovičot elcsábítja valami olajos.
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
danimester1 2024.04.07 22:50:55
@venember83: xD
Ma működött!Amúgy 2 lassan 3 éve nem működik.A Lazio ellen " vigyük fel a labdát az ellenfél tizenhatosáig,majd lesz valami!"
Ma," adjuk át a játékot a tizenhatosunkig,majd lesz valami.."
Végül is lett,mert nyertünk.Allegri megint mehetne szabadságra vagy az arabokhoz álomfizetésért,de innen mostmár el!
danimester1 2024.04.08 08:00:47
@venember83: áá!Hogy várnék presszinget vagy labdabirtoklást!?Allegri is megmondta nem egyszerű!Ezt csak az ellenfelek tudják,ráadásul hazai pályán 25-75-ös felosztásban.Igazad van a 3 pont meg van,lapozzunk.Több szót felesleges pazarolni.
Manuel Locatelli a Fiorentina elleni győztes meccs után nagyon őszintén nyilatkozott a DAZN stábjának a Juventus által megélt hullámvölgyről, amely remélhetőleg most már véget ért, így a Lazio és a Fiorentina elleni győzelemmel. „A második félidőben ugyanazt akartuk játszani, mint az elsőben, de ez…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
danimester1 2024.04.02 22:37:14
@JeetTrader: vagy a srácokból vagy Allegriből kijött a szer!?
danimester1 2024.04.02 22:42:58
danimester1 2024.04.02 23:09:41
@Attilio79: az Atalanta és a lila majmok jó formában vannak,remélem jól ledarálják egymást.Ha bejutunk illene meg is nyerni!

E a meccs remélem visszaterel(t) minket a helyes útra és már a bajnokikon is lőjük a gólt,gólokat!Forza Juve!(ma megérte fennmaradni)
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
danimester1 2024.03.30 20:12:24
@Attilio79: Soulé már szinte el is van adva,a kutyaütők milliókért parádéznak.
danimester1 2024.03.30 20:31:41
@Pedro32: érdekes nem!?
Soulé remek szezont fut,itt padozna vagy 5-10 percet kapna,Vlaho a fiorban gólzsák volt,itt nulla,Chiesa szintén.
Mindegyis,nem akarok senkit kiemelni,mert mindenki tudása alatt teljesít,van aki nem is idevaló.Egyértelmű,hogy Allegri a fék,a ludas!Senki nem a posztján játszik szinte,nem tud egymás után 2x ugyanazzal a kezdővel felállni.Részben a sérülések miatt,ami stábjának és neki a hibája!MENNIE KELL AMÍG NEM LESZ KÉSŐ ÉS NEM OKOZ MÉG NAGYOBB KÁRT!OUT!OUT!
danimester1 2024.03.30 20:36:20
@Attilio79: fele,negyedannyi pénzért játszana Fagioli,Iling,Yildiz,Cambiaso.Ott van még Mc ( persze ha több lé kell neki,akkor inkább menjen!)Ha a fiatalok miatt tartanánk itt még valahogy könnyebben viselné az ember,de több millió euróért ez a xar eléggé erős!
A Juventus a Napoli ellen számos helyzetet dolgozott ki, és a kiváló helyzetek nyomán simán nyerhette volna a meccset, ám Dušan Vlahović nem tudta értékesíteni ezeket, és a szerb csatár hibái tudatában állt a DAZN mikrofonjai elé. „Őszintén mondhatom, hogy az összes kihagyott helyzetet bánom. Ha…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
danimester1 2024.02.25 13:27:15
@Lanzafame: xD
A mááágussss!Nem szabad kritizálni!Fő a nyugalom!Ez tuti a taktikája része,aztán haza zavarjuk őket egy 5-el.
danimester1 2024.02.25 13:28:14
@Victory7: igen,ez biztos így lenne.Szerinzem egy támadóbb fociban felszabadulna Chiesa is.
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
danimester1 2024.02.04 23:12:04
@babo0410: el kell ismerni ennyivel jobb a keretük és az edzőjük is,legalább a taktikája biztosan.Amíg itt fiatal tapasztalatlan srácok vannak Yildiz,Cambiaso,Iling,Gatti Weah,stb.,addig a másik oldalon az általad írt Bl döntőt játszó tapasztalt játékosok.10 évig a csúcson voltunk,most természetes a hullámvölgy,be fog érni ez a csapat,pláne ha meg lesz erősítve és jön egy minőségibb edző,ezalatt értem hogy modernebb felfogású.(igaz azt nem tudjuk hogy más mit hozott volna ki ebből a keretből!)Forza Juve!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
danimester1 2024.01.16 21:39:18
@Pepito1982: én úgy tudom hogy a tavaszi menetrendet is sorsolják.Ha tévedek,akkor bocs!
danimester1 2024.01.16 21:40:36
@gomorra21: ellenben a tiziket belőtte.:-)
danimester1 2024.01.16 21:43:06
@Leram7: pontosan így látom láttam én is.A 2. félidő is ilyen lesz,akkor nem panaszkodhatunk.A kupa után már a bajnokságban is ránk férne egy több gólos győzelem.
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
danimester1 2024.01.07 19:59:04
@venember83: a lottó számokat nem tudod!?:-)
danimester1 2024.01.07 20:03:06
@babo0410: Conte jönne...:-)Jobban járnánk!?
A Juventus a karácsonyi rövid szünetet elégedetten tölthette, hiszen sikerült a Frosinone ellen begyűjteni a három pontot, 2023 utolsó meccsén pedig szombat este a Roma lesz az ellenfél. Az elmúlt időszakban viszonylag magára találó fővárosi csapat minden bizonnyal nem lesz könnyű ellenfél, hiszen…..
A Juventus a karácsony előtti utolsó meccsét idegenben, a legutóbb a Napoli ellen az Olasz Kupában remeklő Frosinone ellen játssza szombat délben. A tabella második felében tanyázó Frosinone számára idén egyértelműen a kiesés elkerülése a cél, s ehhez nagy segítséget nyújthat a Juventus több…..
A Juventus továbbra is tartja a lépést az éllovas Interrel, s a Napoli ellen elért fontos győzelmet követően a zebramezesek péntek este a Genoa otthonába látogatnak, hogy újabb három pont begyűjtésével erősítsék tovább pozíciójukat a bajnoki tabellán. Massimiliano Allegri keretébe ezúttal…..
Az Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában az olasz válogatott biztosította helyét a jövő nyári kontinensviadalon, a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz, s így folytatódhat a bajnoki küzdelem. A tabella második helyén álló Juventusra rögtön egy rangadó vár, a zebramezesek vasárnap…..
A Juventus folytatta kevéssé látványos, ám annál eredményesebb sorozatát a Fiorentina otthonában kiharcolt győzelemmel, s szombat este újabb három pontot gyűjthet a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen. A szardíniai együttes ugyan csak a tizenhetedik, még bent maradást jelentő pozíciót foglalja…..
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..