Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasgabor

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az idei nyári tokiói olimpiai játékok az ismert okok miatt elmaradnak, ennek az összeállításnak anyagát már csaknem egy éve gyűjtögetem és nem volt kedvem jövő ilyenkorig aszalni, szóval ha tetszik, ha nem, ezt most megkapjátok. :) Szóval most - szerdán - kezdődne a sportünnep (labdarúgással és…..
Pedig benne volt a Mastodon az ötödik évad nyolcadik részében, csak valószínűleg senki sem ismerte fel őket a wildlingek között. Nem akarunk spoilerezni, ezért mindenki olvassa el mit nyilatkozott Brann Dailor a szerepükről. Legyen elég annyi, hogy a Dan Weiss producer és a stáb…..
  Bár nagyok voltak az elvárások, annyira azért mégsem volt izgalmas a szombat esti Mayweather - Pacquiao bokszmeccs.Az évszázad bokszmérkőzésének is nevezett meccset Floyd Mayweather Jr. nyerte, miután 12 mentben, egyhangú pontozással, egyértelmű fölénnyel legyőzte Manny…..
tamasgabor 2015.05.06 09:53:54
@Cpeti123456: Na szerintem olyan nem lesz. Mérhetetlenül megvetem a pénzköltését és viselkedését látva, de nem hülyegyerek. The Money Team néven saját márkája is van. Celebek sora hordja a cuccait, ők a fogyasztói társadalom csúcsai. Gondolhatod, hogy jenkiföldön hány meg hány gyerek hord hasonló cuccokat, mert a "példaképeket" követni kell. Jól felépített brand! Abból is csurran-cseppen valami. Showtime-os szerződéséből is van még egy meccs, ami nagy valószínűséggel Amir Khan ellen lesz majd szeptemberben. Ő is nagy névnek számít. Most kapott 150 misit, szóval no para :)
És tényleg a szombati nem volt jó meccs, de ez inkább Pacman miatt lett ilyen, idősödik, lassul a filippinó...
A Harvard Egyetemet nemrégiben választotta meg a világ legjobb felsőoktatási intézményének a Center for World University Rankings, amerikai elnökök, üzletemberek sora végzett ott. No és színészek is, akik között akad pár olyan, akikről valószínűleg nem gondolta volna. A…..
Január 25-én, a Los Angeles-i Dodger Stadiumban, szabadtéren játszik egymással a Los Angeles Kings és az Anaheim Ducks. A találkozó azért is lesz nem mindennapi, mivel ilyen időjárási körülmények között 1991 óta nem volt hokimeccs Észak-Amerikában, 23 éve is a Los Angeles volt…..
Hende Csaba honvédelmi miniszter április 7-én személyesen indította útnak Várpalotáról a skandináv portyára induló, onnan a tervek szerint decemberben visszaérkező, két főt: - Csepin Pétert, a Bakonyi Poroszkálók elnökét, önkéntes tartalékos katonát, hagyományőrző…..
tamasgabor 2012.07.05 15:25:30
Ajánlom minden fröcskölődő, huszárfikázó számára a következő videót:
www.youtube.com/watch?v=HKQ647zb_Rg
továbbá ezt az oldalt is:
bakonyiporoszkalok.hu/
Volt szerencsém már találkozni Péterrel és egyáltalán nem tűnik állatkínzónak, de meggondolatlannak sem. Ha nem lett volna belekeverve Hende Csaba és a honvédelmi minisztérium, akkor nem született volna belőle poszt, de így lehet a minisztert/minisztériumot jó magyar szokás szerint tele pofával fikázni.
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
tamasgabor 2012.02.15 09:46:54
Hirtelen két dolog jutott eszembe. Az egyik az, hogy a logo-juk kísértetiesen hasonlít a Dallas Stars jégkorongcsapat logo-jára:
images.wikia.com/icehockey/images/e/ea/Dallas_Stars.gif
Gondolom tök véletlen a dolog.
A másik pedig egy ötlet. Szerintem akkor ütne igazán nagyot egy ilyen énekes-tehetségkutatós akármi, ha mondjuk élő zenekarral (mint annak idején a ki-mit-tudon) lépnének fel a "sztárok". Simán megoldható lenne és nem is kellene extra nagy keret hozzá. Mégis más varázsa lenne.
Sokaknak beletört már a bicskája, nekem speciel a Zakk Wylde-féle gitáros verzió tetszik a legjobban (a poszt végén ott van ez is), de Steven Tyler 64 éves korához képest igencsak jól nyomta el a Patriots-Ravens NFL-konferenciadöntő előtt (na jó, a magasakkal volt baj bőven, de…..
Steven Spielberg az év utolsó napjaiban gyakorlatilag saját magával fog harcot vívni a box office lista elsőségért. Az efféle helyzeteket azért megpróbálják elkerülni, de a DreamWorks nem tökölt, bátran belevágott. A Tintin mellett Spielberg A hadak útján regény…..
tamasgabor 2011.10.05 13:22:22
@BeniMan: Hali! Szerintem mindenképpen érdemes még megnézni a Nyugaton a helyzet változatlan című filmet (természetesen az 1930as változatot), az hozza a Dicsőség ösvényei című film szintjét.
tamasgabor 2011.10.05 15:34:20
@BeniMan: Ha már itt tartunk akkor Gary Cooper főszereplésével York őrmester (Sergeant York) is I. VH-s :)
Gimis vígjáték, mire van kilátás? Obszcén poénokra, jó csajokra és csöcsökre, no meg néhány srácra, akiknek a szeme előtt folyamatosan a szex lehetősége lebeg. Ettől nem is tér el a Mardi Gras Springbreak vígjáték. Három gimis úgy dönt, hogy elmennek egy bizonyos helyre,…..
Vasárnap kibomlott teljes egészében a remek Veres-Gyurcsány-Bajnai csomag.... És nem túl tetszetős a látvány. Nézegetve Bajnai prezentációs pdf-jét, több gondolat is átfutott a fejemben: -Ezeket az ábrákat már sokszor, sok helyen láthattuk (2006-os Cemi program,  a Big…..
KALÓZBLOG A 10 legjobb futós film 2009.04.16 19:31:00
A hosszútávfutó magányossága kapcsán elgondolkoztam, hogy hány olyan film készült, aminek a futás központi eleme. Napokon kerszetül agyaltam, és végül az internet segítségével összeállítottam egy tízes listát, ami a legjobb futós filmeket tartalmazza. Vagyis ez így nem egészen pontos, hiszen maga a…..
A balek elcseszett fordítása volt már téma; most ebből kapunk egy újabb ízelítőt KA9-nek köszönhetően:Hugh Laurie-tól olvasom A balek c. regényt, ahol a fordító szerintem általában elég jól visszaadja a valószínűleg eredetiben is  humoros hangulatot.Valami mégis…..
Hallgasd meg! Dalszöveg új ablakban Mikor? Hiányérzet, emlékezés Miért? A magyar hetet ezzel a jól ismert Quimby-felvétellel zárjuk. Annyira jól ismert, hogy ez a dal (és az ezt tartalmazó 2005-ös Kilégzés című album) tette fel a zenekart az úgymond "mainstream"…..
Ez a "no comment" kategória, kérlek, alaposan olvassátok át! Ahogy Rékuc sem érti, miért csak romák elleni támadások vannak összegyűjtve, így itt meg én nem értem, magyar emberekért (értünk) mikor emeli fel a szavát a Charta? Nem nagyon láttam Charta nyilatkozatot a…..
 Mi szóltunk, hogy valamit tenni kéne Magyarország legsúlyosabb problémájának megoldásáért, de az illetékesek nem hallgattak ránk, pedig figyelmeztetésünk óta eltelt majdnem két hét. Kesznyétenen megint meg kellett halnia egy embernek. S hogy miért? Talán a mindent…..
Jégkorong A Nagy Egyes 2007.11.15 12:58:00
Az van, hogy mostanában már a második gyerek nézi a Jóbarátokat, az elejétől a végéig az összes évadot, benne az összes részt. Nehéz vakon-süketen elmenni mellette, annyira nem nagy a lakás, úgyhogy néha röhögök én is. Az egyik részben valami vetélkedőparódia van, és…..