Regisztráció Blogot indítok
Adatok
平八

0 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Becsapva érezzük magunkat. Becsapott minket az Erzsébet Programon keresztül a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, és becsapott minket az alapító Magyar Kormány." Kemény szavak egy elkeseredett unokától. Tisztelt Cím!Az alábbiakban a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány…..
平八 2015.04.02 09:38:36
Csaba drónja nem érkezett meg karácsonyra, sőt, azóta sem, Csaba  meg jól felhergelte magát,  mert a fia szomorú és csalódott az emberiségben, ráadásul ő meg önhibáján kívül leszerepelt, mint apa. Ezt utóbbi azért túlzás, de a kissé teátrális részt leszámítva tök…..
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
Ma Magyarországon vonattal csak az utazik, akinek nem sürgős, sok pénze van és nem bánja, ha hol meleg van, hol hideg, hol valami más csalafinta trükkel áll elő az állami vasúttársaság. Pedig milyen jó az elsuhanó tájba belebámulni és a semmin vagy a mindenen mélázni,…..
平八 2014.07.29 10:06:49
@faszópo:
1: 51
2: 52
3: 53
4: 54
5: 55
6: 56

Úgy tűnik, igen.
Miközben Magyarország könnyekkel küszködve szipog Steiner Kristóf megindító izraeli helyzetjelentésétől,– a nagyvilágban a Viva egykori szöszi celebjénél kissé híresebb figurák is kifejtették a véleményüket a palesztin-izraeli konfliktus újabb véres fejezetéről. És nem…..
平八 2014.07.23 10:36:49
@kabelbarat: "Én nem vagyok sem véresszájú náci, sem zsidó. Realista vagyok."
Pedig de, véresszájú náci vagy. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod az igazságot.
@pisda: Egyiptom? Voltál már Egyiptomban az elmúlt 2-3 évben, vagy néztél híreket?
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
平八 2014.07.08 12:32:11
@Ny.Misi: Talált, süllyedt! Igaz? :)
平八 2014.07.08 12:51:23
@Ny.Misi: Rosszul másolsz. Szóval ezt egy elfojtott igennek veszem. Cserébe sajnállak egy picit.
平八 2014.07.09 09:50:00
@Ny.Misi: Írtam egy vicces hsz-t, amiről kiderült, hogy igaz, ezért miért én kérjek elnézést? Ekkora parasztot bazmeg!
Olvasónk nem is leplezi azt a benne feszülő irigységgel vegyes gyűlöletet, amit a Lajosmizsétől a Nyugatiig megfigyelt események keltettek benne. Nagyon kiváncsiak lennénk a kalauz és a MÁV verziójára is, de a vasúttársaság sajnos egyenlőre nem reagált egyik levelünkre…..
平八 2014.07.09 09:47:58
Beülni végre a misztikus kisautóba, fütyörészve suhanni a zöldben, lazán kerülgetni a lődörgőket meg a gödröket, aztán beparkolni valamelyik fagyis elé - biztos Róberték is ilyesmi tervekkel vettek bérbe egy elektromos autót a Margitszigeten. Aztán jó hosszú Homár-levél…..
Botrány a Karlovy vary filmfesztiválon!!! Titokzatos plakát miatt akadtak ki a helyi oroszok. Felháborította és heves reakciót váltott ki a csehországi oroszok között az a plakát, amely a Karlovy vary nemzetközi filmfesztivál idején jelent meg a nyugat-cseh városban. A…..
Olvasónk reggel tejeskávét akart inni. Nem sikerült. Ettől annyira bepöccent, hogy üti-vágja a Tesco-ügyfélszolgálatot, pedig azok igazán megszaggatták a sötétkék egyenblúzt, mert olyanokat írtak neki, hogy "mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát" meg, hogy "Nem…..
平八 2014.07.03 16:49:08
@dailyvicodin: Köszönöm, hogy megosztottad velem az élettapasztalataidat.
平八 2014.07.03 16:51:04
@平八: Mármint ara értve, hogy nem csak nekem van elegem az ilyen alakokból. Felterjeszteném, hogy költöztessük a posztolót a környékedre, hátha még javulhat.
Persze tej nélkül.
平八 2014.07.03 16:54:39
@Martinicske: Van előírás és SAJNOS kell. Szerintem helytől függ, de általánosságban az az elfogadott dolog, hogy mindenkinek mindig válaszolsz, mert ha leszarod vagy ignorálod és a paraszt a hatóságokhoz fordul, hogy nem tudott panaszt tenni, akkor hajjaj.
De most tényleg, miért nem rutin a futárcégeknél, hogy egyeztetik a kiszállítás idejét, aztán meg be is tartják? Nekik is sokkal egyszerűbb lenne, nem? Bár nyilván van amikor meg a homárok nincsenek otthon, pedig azt mondták. De nehéz ez...Olvasónk mindenkit egyformán szid, mert…..
平八 2014.07.02 09:56:20
meh
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
平八 2014.05.16 12:45:44
@Isten Isten: Te a posztoló gyökér vagy, vagy az ügyvezető gyökér, esetleg a biztonsági? Tudom, hogy primitív vagy, nem kell itt még bizonygatni.
平八 2014.05.17 23:10:25
@Taxomükke: Attól függ ki a terhes nő. Ha az egyik hozzátartozód, akkor jogos. Ha bárki más, akkor természetesen elítélem. Szerintem ez így már jóval fairebb megközelítés.
Bea vendéglátóipari tapasztalatainak köszönhetően a kecskeméti Granada Hotel összes hiányosságát pontokba gyűjtötte alig 4 nap alatt. A hideg jakuzzi ellensúlyozására túlfűtötték a szobákat, légkondi vagy szúnyogháló viszont nem volt, úgyhogy kisgyermeke megfázását…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
平八 2014.05.05 15:42:35
@Kőműves Kelemen: Pedig egyszerű: hülye kérdésre, hülye válasz. Az, hogy a NAV,a Posta, a Volán, a multik meg még sorolhatnám muszájból válaszolnak olyan körülményesen, az egy dolog, de most itt van ez a vidéki fagyizó 375 facebook like-kal, most komolyan, mire számított a posztoló? Hogy magázva kedvesuramozik? Hagyjál már. Ezt még az általad nyugatinak mondott országoknál sem szokás. De próbáld már ki, komolyan, írj az angol Tesconak egy üzenetet meg a 2 like-kal rendelkező John Smith vegyesboltjának valami disznószaros angol faluban és vesd össze a kettőt.
Köszöntem.

Ja, a fagyisnak meg nettó igaza van. A posztolónak le kellett volna nyelni (na nem csak a fagyit) hanem a részletes választ. Meg minimum megköszönni, de az már nagyon más világ, tudom.
Zs. ingyen kapott egy új húsmentes pizzát a Betyár pizzériából, miután benézték a rendelése feltéteit: Netpincér.hu-n szoktunk időnként rendelni ételt, ha véletlenül nincs kedvem/időm/energiám főzni, ahol lehetőség van rögtön kártyával ki is fizetni a rendelt…..
Persze egyáltalán nem garantált, hogy ugyanaz, mint amit múlt héten találtunk, de esélyes, hiszen még a neve is egyezik. Mindenesetre a hírek szerint ide is ugyanazzal a módszerrel, áleltévedt nőkkel viszik be áldozataikat: Lassan két hete csütörtökön (ápr. 10) egy…..
Naiv adózónak be kellett fáradnia a postára, hogy megtudja, hogy két hónappal ezelőtt nem vett át egy levelet a NAV-tól, amit ők ennek ellenére kézbesítettnek tekintenek. Viszont, ha tudni szeretné, mit írtak benne, fel kell hívnia egy telefonszámot. Hihetetlen ez a…..
平八 2014.04.22 10:45:51
Naiv profi fotóst szénné alázták a Tripontban, amikor weben keresztül rendelt 250 ezer forintos objektívét nem akarták odaadni neki, mert túl gyorsan ért az üzletbe, mielőtt átment volna a bankkártyás fizetés (ami 3-4 nap szerintük). Még az ügyvezető is ezt hajtogatta, aztán…..
Amikor látszott, hogy a nemzetközi visszhangot is keltő országos felháborodás miatt mégse lehet rapid módon felhúzni a Szabadság téren a történelemhamisítás emlékművét, Orbán - ritka kivételként, egyértelműen taktikai megfontolásból - átmenetileg visszakozott: Február…..
Kétségbeesett kismama egy kézzel gépelt igazolást szeretne a Magasságos Raiffeisen Banktól, amiben leírják, hogy 30 napon belül nem indítanak végrehajtást a hitelre vásárolt lakásán lévő korábbi hitelek miatt, amiket az ő hiteléből fizetnének ki. Sajnos erre nincs…..
平八 2014.04.02 13:01:52
@KopaszMercis: "Meg a csotanyoknak is vannak gyerekeik, nem egy fontos, relevans dolog"
Ez így van: te is egy csótány szülöttje vagy, aki senkit sem érdekel.
Nikiéknek nem jött össze a szombat esti hazataxizás, mert beszóltak, amiért 900 forintról indult az autó, amit nem vettek észre, amikor megérkezett, mert igazából két autót rendeltek: Történt, hogy az Örstől nem messze egy háznál iszogattunk barátaimmal (én mondjuk pont nem,…..
Magyarországon még az etnikai fundamentalisták is puhányabbak. Én elhiszem, hogy kampány van Magyarországon és kampány idején mindenki meghülyül, de azért a hülyeségnek eddig voltak határai, úgy tűnik Maradék-Magyarországon ez megszűnt. Legújabb borzalom a Fidesz által…..
Így tiltakoznak Csehországban az orosz diktatúra ellen. Óriás Putyin a libereci városháza épületén. Aktivisták az oroszországi diktatúra figyelmeztetnek. (Leadkép: Martin Fryč és Ondřej Matyáš a Hitler-Sztalin-Putyin molino előtt) Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint…..
平八 2014.03.11 22:20:50
@Csehszlovák Kém: " A dotoho írja mindig, hogy nem egyes népek, etnikumok, hanem a nagyon is egyetemesen létező nacionalizmus a legnagyobb ellenség, amellyel küzdeni kell."
Nagyon nagyon rosszul hazudsz.