Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ál48mos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén Szebb Jövőért-esek és romániai cigányok “összeszólalkoztak” Medgyesegyházán, egy nő megsérült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság - saját közleménye szerint - csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz, a sajtó úgy tudja, hogy nyolc magyar és…..
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
A nagy közvéleménykutató cégeket gyakran vádolják részrehajlással, ezért arra gondoltam, hogy elkészítem a saját kutatásom a magyarországi pártvezetők népszerűségéről. A tagadhatatlanul unortodox, és reprezentatívnak csak problémásan nevezhető módszeremtől azt hiszem…..
A politikai napirendre került ügyek egy része erősen aszimmetrikus: ha egy országot katasztrófa sújt, nemzeti büszkeség tölt el, vagy olyan téma kerül a napirendre, amelyben a lakosság elsöprő többsége alapvetően azonos véleményen van, a politikai szereplők többsége…..
ál48mos 2012.12.03 11:33:57
@Kandeláber:
felemás?
Az összefogás az látszódott ezen a tüntetésen. A Jobbik esetleg mínusz 100% könyvelhet el magának mert ők ebből tuti hogy nem jöttek ki győztesen hisz ők még az ellentüntetést se tudták megrendezni.
A Krónika erdélyi magyar napilap hétfői vezércikkében arról ír, hogy Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő a magyar állampolgárságot szerzett határon túli magyarokat is megsértette, amikor zsidók, majd az izraeli-magyar kettős állampolgárok listázását szorgalmazta.

Rostás Szabolcs, a Krónika vezető szerkesztője szerint "a zsidók szörnyű időket idéző listázásának nyílt kezdeményezése, nemzetbiztonsági kockázatként történő beállítása végérvényesen bebizonyította, hogy a Jobbik már régen beleszédült a szélsőjobb térfeléről a fasizmus szakadékába". A cikkíró úgy vélte, Gyöngyösi Márton nem csökkentette kijelentése súlyosságát azzal, hogy korrigálta magát, és közölte: az izraeli-magyar kettős állampolgárokat tekinti nemzetbiztonsági kockázatnak.

"Az eddig úton-útfélen a nemzetféltő, a külhoni magyarok istápolója szerepében tetszelgő Jobbik gyakorlatilag a frissen honosult határon túliakat is megbízhatatlanként tüntette fel, azt sugallva, hogy egy román-magyar kettős állampolgár elsősorban Bukaresthez lojális. Jó lesz beleverni ebbe a jobbikosok orrát, amikor legközelebb ismét Erdélybe látogatnak" - fogalmazott a cikkíró.

Okfejtése végén arra a következtetésre jutott, hogy jelenleg a Jobbik jelent nemzetbiztonsági kockázatot Magyarországon.
Budai Gyula nem érzi dicsőségnek, hogy Gyurcsány Ferenc ellen eljárást indítottak, Papcsák Ferenc  szerint pedig „azelmúltnyolcévben” Magyarország a spekulatív tőke rabjává vált. A Transparency International szerint az ország helyzete gyengült a korrupcióellenes harcban,…..
Határátkelő Is real 2012.10.31 06:59:00
Mindenkinek van véleménye róla, de kevesen ismerik. Bár ezt elég sok mindenről elmondhatjuk, ebben az esetben Izraelről van szó. Éva posztjából (eddigi két írása itt és itt olvasható) kiderül, hogy egy átlaglakás megvásárlásához 130 havi átlagjövedelem szükséges, a 3…..
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
ál48mos 2012.08.19 14:52:09
@Johnny Crunch:
Sajnos ezzel nem értek egyet hogy nincs itthon antiszemitizmus de van és nevén ist tudom nevezni őket: Jobbik, 64 vármegye, barikád stb. Ha ezeknek a szervezeteknek nem az az egyik céljuk hogy zsidózanak és állandó holokausztot gyalázák, akkor mi?
@Reggie:
A Csatáry ellen még folyamatban van a vizsgálat a 44-es eseményekkel kapcsolatban és még él a vád mert több tanú is egy szadistának mondta Csatáryt.

A cikk egyébként nagyon jó szerintem az író egészen jól írja le a mostani Magyarország helyzetét. Egyébként futball szurkolók között is vannak akik azért mennek el a meccsre hogy a balhét keressék és nem azt hogy kikapcsolódjanak.

A másik dolog nem kénne olyan dolgokba bele ütni az orrodat amihez nem is értesz. A péntek halálos fenyegetést mondott Izraelre Ahmenidezsád iráni elnök szóval nem a zsidókkal van a probléma hanem pl Iránnal.