Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pussy Riot (törölt)

0 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
Kicsit is tájékozott olvasóink jól tudhatják, hogy Magyarország és/vagy a magyar kormány renoméja borzasztóan rossz külföldön. Mi magunk is évek óta foglalkozunk a jelenséggel, melyben a jogos kritikák teljesen hajmeresztő túlzásokkal keverednek; miközben az, hogy ennek a…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.09 13:57:38
@paroma: Megbocsáss de inkább a saját környezetemnek, és külhoni ismerőseimnek hiszek.
Pussy Riot (törölt) 2013.04.13 13:03:53
@paroma:
Akkor hol az igazság?

Ha ehhez hozzáveszem a személyesen megélt mindennapjaim akkor azt kell mondjam, nagyjából kezd körvonalazódni kik is (voltak) Kövér László ominózus - oly sokszor elhazudott - beszédének célközönsége.
Pussy Riot (törölt) 2013.04.14 20:20:56
@paroma: Alapvetően nem a 'társadalmi köröm' véleményét írtam le, hanem a barátaim, ismerőseim, kollégáim személyes tapasztalatának zanzáját.
Furcsa, hogy azt írod, egy hírre bárki befolyással lehet.
A hír az hír.
Ha az bárki befolyásolja, az már nem az.
A legjelentősebb eltérés, hogy az én külhoni magyar ismerőseim nem találkoznak napi rendszerességgel azzal a kampánnyal ami a jelen kormány ellen folyik.
Igazi szenzáció történt a Fidelitas országos választmányának ülésén: Kocsis Máté összeszedte minden tudását, és a közönség biztatása - és remélem kellő ovációja - mellett elszámolt kettőig. Döbbenet, Feleim! Ha így halad a karrier és töretlen lesz a fejlődés…..
Tegnap előtt a Plaza előtt jártam, két emberke egy asztalnál állt a bejárattól jobbra és megszólítottak: "Aláírná a rezsicsökkentést támogató ívünket?" Mivel rohantam, nemet mondtam. Kiderült, hogy jól tettem:  MÁR ITT IS!!! MIT IS ÍRSZ ALÁ, MIBE IS EGYEZEL BELE???…..
A jelek szerint amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan veszítheti el lendületét a rezsicsökkentésnek álcázott, idejekorán elindított demagógiakampány. Miután mind több irányból hallani, hogy igazán csak az állam keres a lakossági energiafogyasztáson, talán az energiaszektorról…..
Folytatódik a Magyar Abszurd, amelyre az életünk megy rá. Lássuk csak az utolsó pár nap eseményeit, hogy megértsük, miféle pusztítást végez az országban ez a rezsim, amely az Európai Unió egyetlen diktatúrája. Rendőrök agyonvertek egy embert, majd a halottat, aki már nem csak…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.13 12:51:45
Vegyünk példát! Flashmob az Élet menetéért Vegyünk példát a prágai egységről! Álljunk ki együtt a Gój motorosok ellen!! Kérek minden szimpatizánst, álljunk ki együtt ellenük, a szélsőségek, megfélemlítés ellen, álljunk ki együtt az Élet menetéért! 2013-04-21-én…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.09 13:50:14
Pussy Riot (törölt) 2013.04.13 12:49:54
@Fedor:
Az, hogy csak(!) az én fejemben lenne így... Nos az gondolsz amit akarsz, én biztos nem fogom eldönteni helyetted hány blog gondolkodott el ezen az abszurd helyzeten.

Viszont amit szépen pontokba szedve leírtál tényleg érthetetlen, hogy miért tetted, így nagyon azzal sincs dolgom.
Múlt héten a Hallgatói Hálózat egyik ifjú titánja ismét jól megaszonta.  Leginkább arról szólt a cikk, hogy „mi vagyunk a tiszták, a civilek, az újak, a pártkatonák nem érnek fel hozzánk, elmúthúszév, paradigmaváltást!”. Bónuszként megpróbálta a tevékenységüket…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.11 19:35:23
Pussy Riot (törölt) 2013.04.13 12:29:20
@Kopó: Drága Koppány! Ne komolytalankodjunk!
A nagyban játszó, elkötelezett diktátoroknak és a kezdő vagy műkedvelő népmegváltóknak egyaránt kedvenc homokozója az állam, amely nélkül - joggal hiszik - nem képzelhető el szabályozott, eszközszerű, vagy még jobb esetben vegetatív létre kényszerített társadalom. A mi…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.13 12:27:08
@toportyánzsóti: TGM ide Wárpád oda, olyan szó, hogy etnokrácia nincs!

A varánuszon legalább néha lehet röhögni, és nem mindig tudja az ember eldönteni, hogy komolyan gondolják, vagy poénkodnak.
       Aki esetleg nem tudná, a Magyar Hírlap gyakornokaiból toborzott rezsimbarát Tutiblog nem találta elég csinosnak Kim Lane Scheppelét, a Princeton University professzorát. Mielőtt az Olvasó felháborodna a nullponti energiával szélhámoskodó Széles Gábor…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.13 12:23:40
Van egy ország Európában, ahol  az élet nem olyan, amilyennek látszik, ahol mindenki mást mond, mint amit gondol, mást csinál, mint amit mond, és mást szeretne, mint amit csinál. A színészek országa ez. Vannak itt politikai színészek, társadalmi színészek, banki színészek, drámaiak és erőszakosak.…..
Úgy tűnik minden zsűritag távozik az X-Faktorból, így az új szériában új mentorok után kell majd néznie az RTL Klubnak. Mint azt már korábban megírtuk, először Malek Miklós jelentette be, hogy nem akar több tehetségkutatóban részt venni, majd Keresztes Ildikó döntött úgy,…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.09 14:28:35
Ha szó szerint vesszük a Fidesz egyéni számlákkal kapcsolatos hivatalos kijelentéseit, akkor azok nem mondanak ellent annak, hogy nulláról indulnak majd a számlák. Hivatalos kijelentésen első sorban az Országgyűlés által elfogadott politikai nyilatkozatot értem, nem pedig azt, hogy…..
Mit ad isten, nem lesz rajta az „egyéni nyugdíjszámlán" az államosított magánnyugdíj-pénztári egyenleg. Orbán Viktor és tettestársai végighazudozták az elmúlt két és fél évet erről az ügyről. Amíg rá nem tették a kezüket a háromezer milliárd forintnyi magánvagyonra,…..
Ismét megszívatja a kormány azokat, akik a zsarolásnak engedve visszaléptek az állami rendszerbe a magánnyugdíjpénztárakból. A jó hír, hogy rengeteg késéssel ugyan, de mégis lesz egyéni számla. A rossz hír, hogy a korábbi manyup-os megtakarítások nem fognak szerepelni…..
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
Ez már csak egy ilyen kemény világ, ez a celebes: Bálint Antónia után a Tóth Gabi is zokogva távozott az RTL II Szombat esti láz című táncos vetélkedőjéből. A műsorban permanens villantásközeli állapotban táncoló énekesnő valóban sokkal jobban mozog, mint Szilveszter gazda,…..
aeon flux lucasarts: sót a sebre 2013.04.07 21:56:00
Mint ahogy az a napokban kiderült: a Lucas cégeit felvásárló Disney bezárta a LucasArtsot, és annak mind a 150 alkalmazottját szélnek eresztette. Lehet, hogy a játékfejlesztő stúdió fénykora már réges-rég véget ért, de épp egy olyan játékon dolgoztak, amely a látott videókat…..
Varánusz Fábry, sóder 2013.04.07 05:04:14
Olvasom a legfrissebb Fábry interjút és nagyon röhögnöm kell. Úgy látszik általános dolog lesz még a felvilágosultabb jobbereknél is, hogy kell valami az életükbe amitől 0/24 be lehetnek szarva. Vagy ennyire fertőz az agyrágó-szaniszlóvírus, még az lehet. Na mindegy.…..
Nehéz felismerni a valóságot. Akkor is nehéz, ha az képünkbe vigyorog, ha kupán csap bennünket göcsörtös bunkójával, ha elgáncsol, földre taszít, ránk tapos és hintázva üldögél hátunkon egy kicsit. Álmaink, fantáziáink, a világról alkotott mesés hiedelmeink, képzelt…..
Ahogyan az 1950-es évek Rock 'n' Roll forradalma sokkolta a nyugodt és konzervatív fehér közönséget a fekete rhythm and blues átültetésével, a jazz népszerűsége a 20. század korai szakaszában okozott faji pánikot és szociális szorongást. Hosszú idővel az európai fasizmus…..
Itt a hétvége, spórolj időt! Nézd egyszerre a 6 Star Wars epizódot! Mi más dolgod lenne? ..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.06 11:52:37
Míg a 2010-es választások után az MSZP (ekkor sem a DK, sem az Együtt2014 nem létezett még) 860 ezer szavazóval bírt, addig mára ez a három párt összesen több mint 1,6 millió választót tud megszólítani. A Medián, az Ipsos és a Tárki havi közvélemény-kutatásai alapján…..
Pussy Riot (törölt) 2013.04.05 18:11:32
Gréczyblog Kérdések a 2-2 után 2013.03.23 07:13:56
Az alábbi kérdések nagy részére nyilván nem lesz válasz, de talán néhányan elgondolkodnak rajtuk. - Mi történt, hogy a 89. percig tartotta magát, sőt irányított a játékot a magyar válogatott, az utolsó négy percben pedig nem lépte át a félpályát? - Mikor találunk még…..