Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogol-ó

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
blogol-ó 2013.01.08 12:30:10
@gabcigirl:

"Erőltetnék a világra a már több 100 éve is embertelennek számító, barbár kultúrájukat. Nők náluk kutyák szintjén, emberi jogok elismerése ugyancsak nulla szinten. "

Bezzeg azok milyen jó fejek, akik a 8 napos pici csecsemőt csonkolják...? Mert azok az elvbarátaid, igaz? Vagy a gyerekeknek csak akkor vannak jogaik, ha valaki kiabál velük és megpofozza őket? Ha olyat vág le róluk, ami nem nő vissza, azt lehet? Érdekes felfogásod lehet az emberi jogokról.

"Mindenkit megölnének, már egy karikatúráért és kritikáért is gyilkosság a derék szélsőségesek részéről a jutalom. A hazai török hódoltság sem volt piskóta, had' ne nosztalgiázzam már ezek után!"

Még szerencse, hogy a másik oldal senkit soha nem lehetetlenített el azért, mert egy neked fájó véleményt mert hangoztatni. Ugyi?

"Ja: palesztin nép egyébként nincs. Palesztína ugyanis egy földrajzi terület, ilyen módon mindössze Palesztínában élő arabokról beszélhetünk. Magyarán olyan nép jogaiért keménykednek a radikálisok, amely nincs is. Ráadásul ezzel a közönséges szómágiával hülyítenek világszerte rengeteg embert."

Hirtelen eszembe jutott az, amikor az izraeli válogatott játszott az olasszal, azt pont néztem még pár éve. A közvetítés 90 perce alatt a sportriporter egyetlen alkalommal se merte kimondani azt, hogy "a zsidó játékosok" vagy, hogy "támadnak a zsidó oldalon", de közben a pályán valódi zsidókat láthattunk, 90%-ban a válogatott zsidó vallású és zsidó rasszhoz tartozó emberekből állt. A másik oldalon küzdőkre nem volt erőltetve az "itáliai", pedig az teljesen igaz volt, ott inkább az nem volt igaz, amikor a (minimum két-három) fekete játékos esetén is olaszt mondott a riporter, no de, ha már itt tartunk, az olaszok között se látok olyan nagy hasonlóságot, észak és dél.... hmmmm...
Kicsit kilóg a lóláb itten, nem tudom, érezni-e....

Svájc is egy találmány, mégis svájcinak mondja magát az ottani lakos, aki amúgy beszél olaszul, németül, franciául... mégis ha most valaki azt mondaná nekik, hogy "nem is léteztek" szerintem jól kiröhögne.

Nem is ok nélkül röhögne, lássuk be.
Puli Space blog Szemétledobó 2012.11.01 09:30:00
A szemétűrítés a világűrben abból áll, hogy kinyitjuk az ajtót, majd egyszerűen kihajítjuk a kukát a világűrbe. Erről is beszámol Michael Collins, aki 1969. július 16-án - 43 éve - indult útjára az Apollo 11 fedélzetén Neil Armstrong és Buzz Aldrin társaságában. Az…..
blogol-ó 2012.11.01 19:05:57
@JohnHenry: Lényegtelen. A Nap megoldja pármillió éven belül az űrszemét-problémát is :)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
blogol-ó 2012.11.01 19:01:24
@Kőmíves Kelemen:

"A magyar ingatlanos szakma egy nagy hulladék..."

Ez sajnos nagyon így van.
De nem csak a "rossz vezetők" miatt, hanem a töketlen és erőszakos ügynökök miatt. Akik valódi munkára lusták, de idegesítően erőszakosak tudnak lenni, mert azt látják, hogy ez működik sokszor.
Amikor elolvastam Bálint levelét, nem lepődtem már meg ezen az egészen. Ő sem a büntetések jogosságát vitatja, hanem az összegeket és az eljárás menetét. Talán, ha évekig eltűrték, hogy valahol nem szabályosan parkolnak, de már szokássá vált, akkor esetleg kezdhetnék…..
blogol-ó 2012.11.01 18:04:16
@homér: Nem szopom be. Gyalogosként többet létezem (ezzel sokan így vagyunk) és inkább bosszant, hogy az autósok, amikor megállni vagy lassítani kellene, akkor azt "szopatásnak" veszik. Mint egy neveletlen kisgyerek, aki, ha nem nyer a társasjátékban, akkor mindenki szemét és megy a hiszti... nem hiszem, hogy annyira fontos ember mindenki és annyira, de annyira fontos dolga van az úton, hogy a legnagyobb keserve az életben, hogy másfél perccel később ér valahová, mivel le kell lassítania 45-50-ről 30-ra. Akár fél percig vagy egy percig kell 30-al mennie, hát ez igazán nagy tragédia :D
blogol-ó 2012.11.01 18:05:26
@cool: Felülbírálások alapján, vagy leLOPVA? Nem mindegy :)
Indul a Ferenciek terének átalakítása Gyalázat, erre bezzeg van pénz. Tényleg ez volt most a legfontosabb? Ebben a helyzetben? Amikor a hajléktalanóvodát lelkes civilek tartják fent, a tanárok, rendőrök pedig nemzetközi szinten is alulfizetettek? Én azt mondom: amíg ebben az…..
blogol-ó 2012.10.27 23:02:37
Nem kell híres brit kutatócsoport tagjának lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a Facebook a valaha értelmes emberi lényeknek is elvette az eszét. Folyamatról van szó. Hetek, hónapok, sőt évek alatt történik mindez, ráadásul észrevétlenül lappang a „páciensben”. A…..
blogol-ó 2012.09.17 15:11:58
"tudom, hogy meg lehet írni több címre. de akkor se lesz olyan, mint mikor valaki feltesz egy képet a facebookra, mondjuk, )vagy felvet akármilyen témát), és megbeszéljük nyolcan."

Szerintem egy levelezőlista - ebből én többet is használok más-más csoportokkal, régi és megbízható módszer - alkalmas az ilyesmire, képet küldeni meg megbeszélni a témákat. Más a megjelenítés, de nekem nem volt fontos soha, hogy szép kék legyen minden, ez olyan ájfónos köcsögségre hajaz nálam, persze ne sértődj meg, de valahogy az "életérzést" látom az egész törekvés mögött sokaknál, nem a praktikusságot.

"akik közül van, aki Angliában lakik (én), van, aki Norvégiában, van, aki a szülővárosunkban, van, aki Magyarországn más városában, van, aki Pesten...és ezt ugyanúgy megtettük akkor is, mikor még mindenki egy városban tartózkodott, és összefutottunk."

Én is levelezek ilyen messzi emberekkel, bár tény, hogy nem sokakkal.

"emailen nem lesz ugyanaz az élmény."

Miért is? Győzz meg, ezt várom :)

"mondom, ezt úgy kell felfogni, mint egy kocsmát. elmentél a törzshelyedre, ott találkoztál ismerősökkel, megvitattatok dolgokat, közreadtatok képeket, akármi. aki ott volt, és érdekelte a téma, volt kedve hozzá, beszállt a társalgása, más nem. email már eleve sterilebb, kizár embereket (akiknek nem küldtek el)."

Levelezőlista, 90 fővel? Ismerős? Nekem igen. Semmi sterilt nem látok benne. Viszont fenn van tartva neki egy külön mailcím és ekkora embermennyiségnél óhatatlan, hogy jöjjön a sok szemét is. Kikapcsolás is megy, levelezőlistáról repül, aki sok baromságot nyom, ami nem kell. Továbbra se értem, minek kellene nekem faszbuk.

"azon kívül, nincs az ember minden ismerősével úgymond azonos mélységű kapcsolatban. van, akivel nem emailezek, beszélek skypeon, stb, de ha találkozom vele az utcán, váltok pár szót. a facebookot is így kell felfogni."

Hogy kell felfogni? Vagy írok valakinek akármit vagy nem írok annak a valakinek semmit. A faszbukon lehet a kapcsolat mélységét beállítani, hogy számítson? Ha egy mailt kapok és nem akarok azonnal válaszolni, akkor nem válaszolok. Ha valakit nagyon szeretek, akkor ilyet úgyse teszek, igaz? Akkor egyből válaszolok. Szóval...

"itt a legközelebbi ismerősök is kb. 10 km-re laknak...akikkel egy társaságba járunk. és bizony őket is a facebookon ismertem meg, tudod, úgy nehéz ismerkedni, hogy alig vannak itt magyarok, az utcán nem fogsz találni. és azóta nem is nagyon beszélünk facebookon, hanem átjárkálunk egymáshoz. de ott ismerkedtünk meg, és szerveztük meg az első találkozót. ökörség ez a "fúj, a facebook ilyen szar, meg olyan szar" duma. használd értelmesen, ennyi."

Sok magyart ismerek, de nem közösségi oldalakról. Hanem máshonnan. Én nem azért akarok valakivel találkozni meg haverkodni, mert magyar. (Sőt... de ezt inkább hagyjuk...)

"mellesleg, az email miben jobb? ott is csak neten írsz, nem személyes találkozó....kicsit álszent savazni a facebookot, és azzal jönni, hogy "mert a személyes", de az email, skype, msn meg teljesen rendben van?"

MSN, meg a skype nem az én bulim, nem használom őket. E-mailt használok olyanokkal, akik messze vannak tőlem, vagy egy képet akarok nekik küldeni. Több, mint tíz éve van és semmi egyéb szolgáltatás nem tudott nekem olyat mutatni a megjelenése óta, ami különlegesebb, jobb lenne bármivel is.
Vártam, hogy valamivel fölkelted az érdeklődésemet, de sajna nem jött össze.
Majd legközelebb :)
blogol-ó 2012.09.18 12:51:48
@A Tyne folyó déli partja:
Nézd, nem egy kaszt vagyunk. Én Budapesten élek és a barátaim 90%-a ugyanúgy a belvárosban lakik, ahogy én, gyalog meg tudom őket közelíteni. Semmire nincs szükség. Amikor meg pár hétre vagy hónapra itthagyom imádott székesfővárosomat, akkor kifejezetten nem akarok magyarokkal haverkodni. Látom, ki kell fejtenem: akár keleten, akár nyugaton találkozom magyarokkal, az mindig terhes nekem, vagy egyenesen égő. Ez van. Nem azért megyek máshová, hogy ott is folytatódjon a nagy világfájdalom kölcsönös kifejtése, a politizálás, meg a többi. Ugye, nem kell tovább magyaráznom? :(

A neten sokféle felület van, ahol több ember is rálát, én ahogy osztottam-szoroztam, úgy véltem - és vélem most is - Cukenberg úr félelmetesen hatalmasodó vállalkozása nekem nem hozna annyi hasznot, mint neki az, ha én csatlakozom.

Amúgy, ha már sértegetsz, akkor elmondom, hogy szerintem épp az az óvodás dolog, ha valaki elmegy 2 hétre, vagy akár 2 évre valahová, pihenni vagy akár dolgozni és az a legfontosabb neki, hogy ki az rajta kívül, aki még magyar. Te csak magyarul beszélsz? Hát akkor gettósodjál, ha az jólesik, de nehogymár én legyek az óvodás, amiért nem keresem külföldön a magyarokat :D
blogol-ó 2012.09.21 19:41:23
@A Tyne folyó déli partja:
"az a te egyéni problémáid, hogy világfájdalmas, stb. egyénekkel találkozol...az én ismerőseim nem ilyenek. se otthon, se itt."

Az átlagmagyar tipikusan így viselkedik, de erről most nincs kedvem vitát nyitni, mert ez már kötekedés, nyilván, mert unatkozol, vagy valami ilyesmi... a haveri körömet én is igyekszem megválogatni amúgy, de hagyjuk.

"azt honnan sikerült kiolvasni, hogy egy-két, vagy akár éves eltávozáson vagyok otthonról? hosszú évek óta lakom külföldön, pont azért jó, hogy vannak itt magyar barátaim, hogy néha tudjak magyarul is beszélgetni...de ezt a hozzád hasonlók sose fogják felfogni."

Honnan tudjam, hogy te egy életre itthagytad az országot? Erről talán én tehetek, hogy elhúztál és közben meg hiányzik neked? Akkor szopjad a nagy testvér farkát jó erősen, ha neked ez esik jól, hát én aztán nem akadályozlak benne, elhiheted.
Bevallom, az elmúlt öt napban nem láttam internetet (ne tessék irigyelni, nem nyaralás, hanem munka), így cseppet lemaradtam a világ történéseiről. Egy hatalmas különbséget azonban felfedeztem: öt nappal ezelőtt szerintem senki sem tudta, hol van Azerbajdzsán és Örményország,…..
blogol-ó 2012.09.02 20:20:11
@roki: Tudod, nekem elsősorban az fáj a hozzászólásodban, hogy ez általános az emberek körében. EZ, hogy van kétféle párt és nem lehet máshogy dönteni, mintha nem lenne több társaság. Nem értem, hogy ha nem jó az MSZP, akkor marad a fidesz? Ha meg nem jó a fidesz, akkor jönnek a szocik? De miért? Ez nem az USA :(
blogol-ó 2012.09.02 20:26:41
@Blogger Géza:

"Vagy aki annak idején az MSZP-re szavazott, az egyetértett azzal, hogy a szaúdi labdarúgók terroristák, mert Gyurcsány azt mondta róluk?"

Nézd, konkrétan ezzel lehet, hogy nem értett egyet, de azt én magam tapasztaltam, hogy azonosultak azzal, aki ezt mondta, esetleg mentegették, vagy durván nekiálltak védeni. Nekem ez az ijesztő.
Erről beszélek... érted?
blogol-ó 2012.09.02 20:28:21
@roki: A stílus azonban más. Ahogy itt elhangzott az, hogy a szaúdiak terroristák, most meg más a stílus...
Ma egy olyan munkahelyi jelenségről lesz szó, ami közel olyan kellemetlen, mint egy meetingen kicsúszott hangos szellentés vagy pl. ha a főnököd az előbb észrevétlenül beállt a hátad mögé éppen most, amikor ezt a szennyblogot olvasod. A kollégák közötti ajándékozásról van…..
blogol-ó 2012.09.02 20:25:07
@madandcrazybird: Szerintem neked senki nem vesz ajándékot soha. Valld csak be, te szerencsétlen :D

Egy fuvaros köcsög egyedül van egész életében, csak a benzinkutassal találkozik, te is egy ilyen kis sutyerák kocsis vagy, el nem tudod képzelni, milyen egy tisztességes munkahely, ahol kollégák is vannak, te szegény! :D
Bár többen egyetértettek Gab legutóbbi felháborodásával, kapott azért hideget-meleget is. Ugyanakkor én sem tudom elfogadni azt a "jó szokást", hogy útépítéseknél az egyébként akkor még indokolt sebességkorlátozást a tevékenység befejeztével "kint felejtik". Azzal…..
blogol-ó 2012.08.28 14:58:26
@imittto: No látod.... erre egészen biztosan nem jön itt egy darab hozzászólás se. Nagy-nagy csönd van helyette.... mert tényleg igaz.
blogol-ó 2012.08.28 20:12:29
@Peetee: Muti már "komám" hol írtam, hogy pofán akarlak verni...?
Idézd már, ha van ilyen...
blogol-ó 2012.09.02 20:18:12
@Xezs: Kishaver, valóban nincs közöm egyik autó tartalmához se. Olvass vissza egy kicsit, látni fogod, hogy miről szól ez a dolog nálam: leírtam többször, hogy engem az a sírás zavar, amit az autósok részéről tapasztalok amiatt, hogy nincs hely az utakon. És miért nincs? Mert sok az autó. És miért? Mert a sok, magát fontosnak tartó ember beül és ott pöffeszkedik egyedül benne. Magatokkal szúrtok ki, te szegény. Mit nem fogsz ezen föl?
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
blogol-ó 2012.08.30 22:21:20
@Xezs: Adni kell ezeknek keményen, mert sajnos csak abból értenek. Ment a visítás emberünk részéről is, hogy őtet zsidózták szegényt, de nem baj, ebből tanul a barma.

Főleg, hogy még büszke is rá, hogy MINDEN NAP a járdán megy, mert hát hol máshol.

Tudjátok, a Hollán Ernő annyira, de annyira veszélyes, forgalmas hely.... pffff....
blogol-ó 2012.09.02 15:44:52
@Xezs: Nekem is ez a gyanúm amúgy.
Volt egy zsidó ismerősöm, ezzel szórakozott folyton.
Kedvenc esetem: megállítják a szórakozóhely előtt és közlik vele, hogy "nem jöhetsz be, mert a klubszabályzat zárt bőrcipőt ír elő"
Erre a srác válasza: "Ne zsidózzál!"

Szóval ismerjük már gyerekek, ismerjük már a nótát, kezd uncsi lenni :D
blogol-ó 2012.09.02 19:51:31
@Xezs: Az kéne még, egyből jönne a mazsihiszti. Hát kell az? :D
Az állami tisztségviselők a kormány bizonyítványának magyarázása közben egyre hajmeresztőbb elméletekkel állnak elő. A bajnok kétségtelenül Matolcsy György, de a napokban tett nyilatkozatával Navrasics Tibor is kiérdemelte a dobogós helyezést. A közigazgatási és…..
 50 a kúton negrót talált és egyből rasszista cukrot kiált...Látszik, hogy neki sincs túl sok az észből, ellenben Mayweather pofonból, cuccból és pénzből...Jó gyerek, nincs baj de azért nem szép, hogy rossz ízű pletyka tárgya lett a magyar nép...Mikor itt volt, ő nem evett…..
blogol-ó 2012.09.01 16:51:49
@gabcigirl: Én meg neked szólok, hogy te se vagy túl toleráns. Ahogy az már bebizonyosodott. Te kis sunyi, te.
Szeretnék érdeklődni, megtudni, lehet e tenni valamit?!   Van (külföldön) egy megszokott munkahelyem hónapok óta, egy lánynak,kolléganőmnek sok mindent elmeséltem az életemről, ami sajnos nekem elég nehéz (éreztem ,hogy kicsit tartani kell tőle,de nem gondoltam,hogy…..
blogol-ó 2012.08.30 17:10:26
@gabcigirl: Szépek a jelzőid, sok intelligencia olvasható ki belőlük.
Gratulálok hozzá. Meg ahhoz is, ahogy fölvállalod a szavaidat.

Csak még azt nem tudom, mitől vagyok náci, de ezt nem is fogod tudni megmagyarázni, ezért lapítasz, mint a sz*r a fűben.
blogol-ó 2012.09.01 16:51:06
@gabcigirl:

"Viszont az ide firkálgatók egyszerűek, mint a faék és empátia sincs bennük semmi."

Benned amúgy sok empátia lehet, főleg a megcsonkított csecsemők iránt.
Nem szégyelled magad?
Miután az Alkotmánybíróság - bár tartalmi ellenérveket is sorolt, de gyakorlatilag formai okokból - eltörölte az állami finanszírozású hallgatók röghöz kötését kimondó rendeletet, a parlamentben ezúttal törvényben kívánják kimondani: a képzést követő húsz évben…..
blogol-ó 2012.08.28 20:43:49
@gabcigirl:

"Ahhoz a hentes irányzathoz, amit a nekik nem tetsző emberekkel kapcsolatban képviselnek, más sem hiányozna, minthogy ilyen elmebetegek tanuljanak és pozíciókba kerüljenek. A normális fiataloktól, akik nem ez a kör, még egyszer elnézést."

És kik a normális fiatalok? Akik a gyerekeiket csonkíttatják? Vagy náciznak a blogkommenteknél ismeretleneket arc nélkül, gyáván a túloldalról? Mesélj már nyuszika, érdekelne, tényleg. Kik a normálisak szerinted?
blogol-ó 2012.08.30 17:13:45
@gabcigirl: Tényleg nem mesélsz, kik a normálisak? Hogy definiálod őket? Csicseregj már erről is valamit, tényleg érdekelne kis drága...
blogol-ó 2012.09.01 16:48:20
@wowerman:

Ja, sok blogban definiálta, elég frusztrált módon. Nagyjából mindenkit lenyilasozott, aki nem volt a kedvére.
Még ENGEM IS.
Ami aztán tényleg nagyon röhejes....

De válaszolni sehol nem válaszol a kis drágaságom a kérdésre, hogy MIÉRT.
Gondolom, te se tudod megmondani. Tán csak nem azért, mert primitívnek tartom az olyan vallást és művelőit, akik gyerekek testrészeit csonkolják ősi elcseszett iratokra hivatkozva? És mert ezt ki merem mondani?

Tudod, ez a kis lotyó nem vállalja föl nyilvánvalóan a sértegetéseit, a véleményét, én viszont bármikor bárkinek megmondom a szemébe mindazt, amit a neten megmondok. Mert így tisztességes. Megmondom bármelyik nácinak, hogy nevetséges, amit gondol, mert ATTÓL még nem lesz valaki rossz ember, mert valamilyen családba, rasszba beleszületett.
De azt is megmondom, ha valaki undorító módon átalakíttatja a kutyáját, hogy neki aztán jobban tessen, bármikor belemondom a szemébe, hogy ez nem szép dolog.
Az viszont már kb bűncselekmény-kategória, amikor valaki a SAJÁT GYEREKÉT csonkíttatja, mert a sivatagi törzsi varázsló elvárja tőle, hiszen a többiek is ezt csinálták és most is ezt csinálják és különben is. Ezt kimondom és egyből NEONYILAS leszek.Szerinted ez normális?
De őszintén!
Ez szerinted tisztességes jellemre vall?
A Pussy Riot punkbanda pere fontos kérdések sorát nyitotta meg: vajon hol húzódik a vallásszabadság és a művészi önkifejezés szabadsága közötti határ? Vajon egy politikai szereplőként viselkedő egyház kritikája vallásgyalázásnak minősül-e? Vajon egy ilyen egyháznak nem…..
blogol-ó 2012.08.30 21:08:41
@neoteny: Nem hiszed el, de roppant módon mulattat, ahogy küszködsz a számokon, mintha számítana :D
Mennyi időt töltesz te azzal, hogy itt alátámaszd a hülyeségeidet és utánanézz mindennek? Miért érzem úgy, hogy nincs saját életed a neten kívül? :D

Ja, nincs több százmillió, csak többtízmillió. És akkor mi van öcsém? HE? :D

Sajnállak ám :D
blogol-ó 2012.08.30 21:17:03
@neoteny: Jajjaj, kishaver, alaposan beletapostam a kis büszke lelkedbe, úgy látom :D
blogol-ó 2012.09.01 16:42:58
@neoteny: Jaj, hát az szomorú :D
Az még szomorúbb, ha te a neten történő játszadozást (amit itt épp csinálunk) egészen komolyan veszed. Sokat elárul ez rólad :D
Amikor utánanézel, hogy egy velvetes cikk igazságtartalma megfelel-e a valóságnak, plusz eltöltesz a kis számaiddal még párszor negyed órát, akkor nem gondolsz arra, hogy helyette valami hasznosat is csinálj? :)
Egy turistáktól hemzsegő napon New Yorkban több millió fénykép készül. Talán az egyik legalaposabban megörökített nagyváros a világon, amelynek minden négyzetcentiméteréről albumokat lehetne megtölteni. Már több mint három éve annak, hogy egy nashville-i házaspár 62 ezer…..
Néhány napja volt féléves a Ryanair budapesti bázisa, a mai budapesti sajtótájékoztatón a vezérigazgatót Michael O'Leary-t kísérő Henrike Schmidt kisasszonyt, a cég Magyarországért is felelős kereskedelmi és marketing vezetőjét kérdeztük. Fél éve az ünnepi…..
blogol-ó 2012.08.30 21:00:34
@Anti Anyag: Csak nem a gonosz rájener készítette ki?
Esetleg az, hogy rendre a legrosszabb ajánlataik voltak szinte mindig?
  Újabb fordulójához érkezett a magyar belpolitika Tabu játszmája: most éppen a kommunista diktatúrákhoz köthető személyek és intézmények nevének használatát tiltanák kormánypárti politikusok hivatalos elnevezésekben. Az előterjesztéshez csatolt listában példaként a…..
blogol-ó 2012.08.30 17:16:00
@gabcigirl:

Bizony, a fidesz hiteltelen. Ahogy az olyan nők is (nők???), akik a monitor előtt ülve ismeretlenül gyalázzák, nácizzák a nekik nem tetszőket, mivel frusztráltak; hiszen nem kellene SENKINEK.

Csak nem te is ezek közé tartozol?
Miért nem tesz a kormányzat semmit? Miért van az, hogy csak ingatják a fejüket az illetékesek, „akik elmennek, majd 5-10 év múlva visszajönnek”?  Lehet, hogy azért, mert nem érdeke, hogy az elégedetlenek itthon maradjanak?     „2012 elején a felnőtt lakosság 13…..
blogol-ó 2012.08.30 17:14:39
@gabcigirl:

Nemsokára mész?

MÉG ITT VAGY? :D
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
blogol-ó 2012.08.30 17:07:30
@gabcigirl: Majd nézd meg, hány áldozata lesz most a legújabb izraeli agressziónak. Nem 500, ahogy azt mondják. Annak mi értelme is lesz? Bejrútot bombázni mi értelme is volt?
Ja, hogy ezeken nem jó elgondolkodni? És aki föltesz ilyen kérdést, az neked már "neonyilas"? Pffff.... szánalmas vagy
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
blogol-ó 2012.08.30 17:04:14
@gabcigirl: A te esetedben tényleg nincs jelentősége a nászéjszakának. Ahhoz nász is kellene anyukám, de az neked az életben nem fog összejönni, jól sejtem? :D

Savanyú a szőlő?? :DDD
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
blogol-ó 2012.08.30 16:59:57
@gabcigirl:

Kemény vagy. A gárda meg a jobbik kis nevetséges frusztrált küszködők, úgy, mint te is.
Ők se kellenek senkinek és te se kellesz senkinek, anyukám. Mondjuk ki.
blogol-ó 2012.08.30 17:00:50
@Jankove: Hagyd, az ilyen típus az életben nem fog kilépni a monitor mögül. Onnan osztja az észt. Mert az életben nem kíváncsi rá senki. Se kutyája, se macskája. Egy pasi se néz rá, nyilván okuk van rá. Kis szánnivaló patkány ez, semmi más.
blogol-ó 2012.08.30 17:01:21
@gabcigirl: Amúgy meg neonyilas a jó kurva anyád, az.
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
blogol-ó 2012.08.28 20:58:26
@gabcigirl:

Valahogy éreztem, hogy te még nem mentél férjhez. Pedig biztos "jó anya" lennél.
Amíg nem jön a sugallat, hogy csonkoltasd kisgyermekedet a primitív szartartás szerint, ahogy azt szokták a sivatagban fürödni nem tudó/akaró emberek, akiket olyan buzgón védeni szoktál az egyes fórumokon.