Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mobilboy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
Ez az email landolt az egyik ismerősöm postaládájában.A feladója Kárpáti Péter, a magyar OSA iroda volt vezetője, mostanság pedig egy nyelviskolát üzemeltet.Íme: ScNET botrány és egy lehetséges megoldásFeladás dátuma: november 30.,…..
mobilboy 2009.12.03 15:03:44
www.ok-nyelviskola.hu/

Én már utánanéztem...

Oké nyelviskola, meg Be Happy, meg mittudomén. Össze-vissza, scient okoskodósan...Hányok tőle
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Andy Burnham, médiáért is felelős brit kulturális miniszter felszólította az Ofcomot, a szigetországi ORTT-t, hogy vizsgálja ki, hogy a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban etikusan viselkedtek-e Susan Boyle-lal, akit az elvesztett döntő után idegösszeomlás…..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..