Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hentes01

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
jateknaplo.blog.hu Torchlight 2 2012.10.12 10:00:00
Nagyon vártam már ezt a játékot. Kíváncsi is voltam, hogy a Diablo 3-hoz képest hogyan fog muzsikálni a játék. Valamilyen szinten jobb, de nem minden téren. Maga a kezdeti fázis zseniális, a hangulat, a gyönyörű grafika, az első boss harcok, a folyamatos achievement áradat, a…..
Volt már olyan, hogy a szomszédod felébresztett vasárnap 6-kor, hogy közölje veled, hogy az erkélyen lévő virágaidat jobban kéne öntöznöd, mert így nem elég szépek és rontják a ház benyomását? Nem vagyok egy agresszív típus, de amikor a péntekedet végigdolgozod, a…..
jateknaplo.blog.hu Awesomenauts 2012.08.30 10:00:00
Sok kérdőjellel ültem le ehhez a játékhoz. Annyit hallottam róla, hogy 2D moba játék, ami először xboxra jelent meg. Nehezen képzeltem el, hogy jó lehet egy ilyen játék akár xboxon akár pc-n. De el kell hogy mondjam, kellemesen csalódtam benne. Ez a kis játék rabjává teszi az…..