Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwertzuiopsdfghjk

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 hónap híján 2 éve csinálom ezt az edzésrendszert, és ennek tiszteletére Szenteste hétfőjén jelentkezni fogok egy összefoglaló poszttal, ez a hét viszont azért különleges, mert most épp századjára írom meg a heti összefoglalót. A múlt héten zárásképpen azt közöltem,…..
qwertzuiopsdfghjk 2012.12.19 20:58:40
Szia!
Először is szeretnék gratulálni a 100. hetedhez! Nagyon szép és elismerésre méltó teljesítmény ;)
Másodszor köszönetet mondanék, ugyanis a Fegyencedzéssel való első találkozásom után találtam rá a blogodra, és nagy segítség volt. Már egy-két hete edzettem akkor, kicsit esetlenül, de próbáltam megtalálni a nekem való edzéstervet. Épp akkor találtam rád, amikor egy újabb beosztáson agyaltam, és amikor láttam, hogy te is valahogy így kezdtél, ihletet merítettem, és végül sikerült összehozni az optimális edzéstervet :) Azóta is működik, vagyis... itt jön a harmadik pont.
Ugyanis az idei nyár elején kezdtem, és a végére eljutottam a gyakorlatok harmadik lépéséhez, ám még egy hete sem kezdődött el a suli, amikor műtöttek vakbélre. Hosszú hetekig szó sem lehetett edzésről, aztán a sebész beleegyezésével lassan elkezdtem visszaállni. Először guggolás (3) és húzó (3), amikhez a legkevésbé kellett has, aztán fekvő és végül a lábemelés is visszatért. De nem tudtam ott folytatni, ahol abbahagytam, és a hiányzást is pótolni kellett. Aztán az idő- és motivációhiány kezdett állandósulni, ami ellen nem tehettem semmit, mert eszméletlen hajtás van... nah mindegy, röviden, tömören: egy pár tanácsot szeretnék kérni. Úgy gondolom, a régi edzéstervem kisebb reformjával be tudnám illeszteni az edzést a napirendembe, a kérdés csak az, hogy több, mint 3 hónap kihagyás után honnan folytassam? A nyáron letudott lépéseket most is odakenem, végül is nem sokat haladtam, és szerintem az otthagyott lépések kezdő vagy max. középhaladó szintjéről kezdeném. Szeretném hallani a véleményedet, az esetlegesen idevágó tapasztalataidat vagy bárminemű hozzászólást ahhoz, hogy hosszas kihagyás után szerinted mi a teendő.
Előre is kösz mindent! ;)
hát úgy látszik nem fogok tudni menni. nagyon sajnálom. a szervezők kurva rendesek, kiírogatták többször is, meg segíteni próbáltak fuvart keresni, de úgy látszik senki nem megy Borsodból. köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, aki kiírta, meg megosztotta. majd jövőre,…..