Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freetibi

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten ismét felmerült a 13. havi nyugdíj ötlete. Néhány nappal ezelőtti posztunkban már értekeztünk ennek a társadalomromboló hatásáról, de mivel a téma egy jellegzetes magyar korszellemet és kórtünetet tükröz, úgy gondoljuk érdemes tovább elemezni. Ha az alapvető…..
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
freetibi 2013.01.09 11:14:20
www.youtube.com/watch?v=kCGCwPzJAm4

javaslom magyarország nato általi megbombázását. ez valóban olyan súlyos bűncselekmény volt, amelyet minden magyar lemészárlása sem tud jóvá tenni.

örömmel olvasom, hogy a kárpátnácidiktatúrában hőbörgő szurkolók kivételével, földünkön terjed a demokrácia. infografika: 972mag.com/visualizing-occupation-ethnic-cleansing/43860/land-theft-3/
freetibi 2013.01.09 11:15:39
@belekotty: igazad van. likvidálom magamat.
Orbán Viktor egyik kedvenc vesszőparipája a kereszténység, a keresztény kulturális gyökerek, a magyar történelmi, eltagadhatatlan keresztény mivolt felemlegetése. Nem csak szavakban, de tettekben, alaptörvényi szövegezésben, pénz kiosztási preferenciákban is megnyilvánul ez a…..
Magukat konzervatívnak tartó politikai gondolkók mondják, hogy a konzervativizmus nem tűri a definíciót, ami  legalábbis meglepő, mert akkor ennek a fogalomnak sokkal megterhelőbbnek kellene lennie a képzelőerőre, mint akár a "kandírozott mandarinzselészínű áramvonalnak", és…..
Nyilatkozatot adott szombaton Kövér László házelnök az MTI-nek. Miközben érdekes, és módfelett vitatható elképzeléseket vázolt a Parlament szerinte optimális működéséről, Sólyom László volt köztársasági elnököt is bírálta. Sólyom az Áder János által az…..
freetibi 2012.12.23 09:50:57
@kolbászoszsömle: nem az ügynöktörvény a rendszerváltás. a 90 utáni valódi elszámoltatási törvényeket, a vagyonátmentést, lopást megakadályozó törvényeket sólyomék mind visszadobták.
az ügynöktövény csak a jobboldalon kaszálhat.az hogy csak ez maradt, az összes többi elmaradt, ez is mutatja, hogy sólyom kiknek dolgozott.
Gyakran megtörténik, hogy egy szobor úgy dönt, hogy mostantól elkezd sírni egy kicsit. Így döntött egy Krisztust ábrázoló szobor is az indiai Mumbaiban 2012 márciusában. Jöttek is a keresztények csodájára járni és nagy volt az áhítat. Az emberek gyűjtötték Jézus…..
freetibi 2012.12.09 01:19:48
@Csillaghamu: Látszik, hogy csak foglalkozol a kereszténységgel, de messze nem éred el egy falusi Mari néni szintjét. Ugyanis - a protestánsokon kívül - nem a Bibliából szokták levezetni a kereszténységet, hanem a kereszténységből a Bibliát. Ezért relevanciája a bibliás okoskodásnak tízes skálán 1-es.

Persze foglalkozz a dologgal még pár órát, ha ennyire érdekel. Jófelé kapiskálsz, szép út vár rád.
freetibi 2012.12.09 01:22:21
@Dövan: Az itteni beírásaidból és hencegésedből jött le annyi, hogy borsó csörög odabenn.
De lapozzunk. Érdemben szólj hozzá, ne kivagyiskodj.
freetibi 2012.12.09 02:04:54
@Csillaghamu: Nagyon kezdő a szöveged, már bocs.
Láthatóan téves képed volt a kereszténységről, és olyan felismerés, mint pl. az hogy a Biblia Jézus után évszázadokkal íródott, az neked valami nagy meglepetést okozott. Ahelyett, hogy megértenéd a keresztényeket, továbbra is a saját tévképzeteidet vetíted ki, s aztán jól megcáfolod, vagy nem.

Te magad írod, hogy a karácsonyi sztori nagy része nincs is a Bibliában. Akkor miért állítasz olyan butaságot, hogy "minden amit a kereszténységről tudsz és hiszel a bibliából van levezetve"?
Szerintem tényleg szánj még jópár órát a kereszténységre, mert nagyon basic a tudásod.

Félművelt okoskodásokkal a tudást nem lehet pótolni. Még nagyon sok meglepetés fog érni, de megértheted te is. Előbb olvass, tanulj, utána okoskodj!
Hajrá! Én szurkolok neked!
Gyöngyösi Márton szinte órák alatt vált a leghíresebb-hírhedtebb magyarrá, hazánk pedig a fasizálódás elrettentő példájává a nemzetközi sajtó segítségével. A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen…..
Egy hideg novemberi reggelen, majdnem kiesett a reggeli kávé a kezemből, ezt olvasom: már csak az a kérdés, mikor lesz palesztin állam. Szavazást tartottak az ENSZ-ben "Palesztináról", ahol a cseh diplomácia kiválóan szerepelt: megalkuvás nélküli nemmel szavazott. Köszönjük. De…..
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy olyan országban fogunk élni, ahol a toalettre nemcsak belülről - ugye az illem kedvéért - hanem kivülről is zárat kell szerelnünk. Mert aminek szaga van, azt viszik, gyakorlatilag ez a legelső és zsigerből jövő tanulság, amit a felcsúti…..
freetibi 2012.12.01 14:23:02
@regress: Ez a blog nem a szartolvajnak szólt szerintem. Vagy te annak érzed magad? Lehet a többi olvasó nem.
A püspök szavaihoz érdemben szólj hozzá, különben úgy fog tűnni, mintha saját butaságod miatt terelnél. :)
freetibi 2012.12.01 14:24:55
@Herr SturmLikudnik: Ezt neked írtam, nem a nagy olvasó közönségnek. Ahogy mondtam, a szartolvaj megérdemli akár ezt a stílust, mert ebből ért. És te is. Másokkal nem beszélnék így, de te is csak ebből értesz. :)
freetibi 2012.12.01 19:03:34
@hamisnero: Nehéz felfogásod van. Semmi baj nincs a blog állításaival, sőt egyet értek vele. Csak annyit írtam, hogy stílusa alapján nem konzervatív, hanem suttyó komcsi.
A folyamatos pénzmegvonásokkal megrogyasztott, mindkét oldalról végletekig hiszterizált magyar kultúrpolitika harcmezőin újra rohamra indultak a szemben álló felek: az egykor egyesületként indult, majd köztestületté avanzsált Magyar Művészeti Akadémiát különösebb finomkodás…..
freetibi 2012.11.28 23:24:38
@Cheradenine Zakalwe: Azért a Bazilika elé épített Fintapénisz sem semmi: hg.hu/upload/images/photos/000/061/938/ece.jpg
  A 2006 szeptemberében és októberében történtek az elmúlt hat év során a racionális politikai diskurzus keretein kívül ragadtak: a szemben álló politikai erők és hátországuk képviselői szinte vallásos hittel képviselték a hamis mítoszaikat. Míg az egyik oldal a…..
Mindenről? Mindig? Miért? Pakk 2012.11.08 18:02:43
Nyilas Misi effektusa lesz hamarosan az országnak. Már nem levelet fogunk kapni, hanem egy egész csomagot: Csizmadia László arról tájékoztatott, elsőként egy olyan felvilágosító kiadványt kívánnak eljuttatni a mintegy 4.3 millió hazai háztartáshoz, amely elemzi az elmúlt nyolc…..
freetibi 2012.11.09 08:51:57
@csavari: sokaknak szimpi a halkszavú bajnai, vagy a jópofizó viktátor balkáni nép vezető után vágyakozik.
figyeld meg, hogy ez a magát belvárosi értelmiséginek nevezőre is mennyire igaz. még az erkölcsi hulla fletó mögé is beálltak, nemhogy egy bajnai mögé, csak azért mert lóvét várnak tőle.
a sajátnak nevezett kedves vezetővel szemben 0 elvárás van mindkét oldalon. ezért akár senkiket is felrepíthet a szél...
freetibi 2012.11.09 09:00:19
@sárkányfő: A bajnai egy komcsi. ezen vitatkozni nem fogok, nézd meg ahogy danolja az internacionyalistát.
Ahogy írtam, az 50milla csak bevezetés lenne a komcsiknak, hamarosan, az 5 millás is fizethetne mint a katonatiszt.
Azért irigység duma ez, mert alap esetben adózott, megdolgozott pénzt vennél el emberektől. Sajnálod a másik sikerét magyarul, pedig megdolgozot érte. Ezt már jópárszor megpróbálták, az mszmptől bajnaigyurcsótányig. Eredmény semmi nem lett. Ez csak egy ócska irigységkampány, a szegény mindig hülyíthető volt ezzel. De a legfélelmetesebb, hogy előbbutóbb a polgárságot kaszabolnák bajnaiék.
freetibi 2012.11.09 09:01:41
@kerek négyszög: Viktorékat még nem temetném. Bulldogjai harcra készen.
„Jósoknak itt ma könnyebb, / S a fájdalmak mismások: / Milliós Messiások / Magyar sok Messiások. / Elmessiásodtak... / Üdvük nincs - majd szereznek. / Mert mást mit is tehetnek... / Faképpel elszegődnek: / Beállnak mind keresztnek.” (Kovács András Ferenc: Új magyar…..
freetibi 2012.10.16 14:27:18
@Jack Torrance: Szerinted mennyibe került az országnak, hogy 90 után gyorsan meggazdagodott privatizátorok eladták a könnyűipart, a feldolgozóipart, az energia- és a médiaszektort külföldieknek? Politikai 1x1, hogy ma vállalatokon keresztül csatáznak az országok. A Gazprom nem egy szeretetszolgálat például. Nyilvánvaló, hogy a bankadó, vagy a szektoradó is a külföld rosszallását vonta magát, és éppen azért mert milliárdos terhet nem a magyar emberekre, hanem a külföldiekre hárított a kormány.
Amíg a baloldal a külföldiek érdekében továbbra is a már lelepleződött és megbukott liberális demagógiát fogja képviselni, addig Viktor könnyű helyzetben lesz.
freetibi 2012.10.16 14:29:09
@Myrath: Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a Millát eddig is Bajnai pénzelte és/vagy alapította is.
Révész Máriusz, a miniszterelnök családpolitikai tanácsadója újságírói kérdésre elmagyarázta, miért is jó a magyar családi adózás: "Ha valaki nevel egy tehenet, azt levonhatja az összköltségéből. Ha valaki százat, akkor annyit. A gyereknevelésnek is vannak költségei.…..
freetibi 2012.10.14 16:38:43
@Don Quixote de la Ferko: egysejt van a fejedben? azért mert valaki a gyereknevelés pénzügyi oldaláról beszél, az nem gondolja azt, hogy csak a pénzen múlik minden. olyan egyszerű vagy mint a faék. nehéz lehet neked.
freetibi 2012.10.14 16:39:54
@Don Quixote de la Ferko: Bajnai se.gbe vágyakozol, s komcsizol? Szánalmas vagy te is.
freetibi 2012.10.14 17:01:51
@kolbászoszsömle: semmit nem térít meg az állam. keresetből nem vesznek el. számodra minden ft ajándék, amit nem vesz el az állam? micsoda komcsi gondolkodás!
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
Amíg csak a választási hajlandóságot zsugorította a kormány unortodox politikája, és főleg annak gazdasági következményei, addig akár hátra is dőlhetett a Fidesz. Na de most? Persze, mérnöki és természettudományokban alap, hogy két pontra illesztett egyenesből ne vonj le…..
freetibi 2012.10.08 08:59:13
@Lobster1978: igen. de a poszt arra céloz, hogy a bajnai-lmp-milla-nulla az valami 3. erö.
ennyire hülyének nézik a magyart.
Ha létezik tökéletes ellentéte Orbán Viktornak, akkor az Bajnai Gordon. Bajnai először is minden képzeletet felülmúlóan, már-már torokszorítóan... unalmas. De míg mondjuk Schiffer András az unalmat hűvös távolságtartással, Kovács László pedig nyúlós semmivel keretezi,…..
freetibi 2012.10.05 22:30:32
@unionista: "tulajdonképpen egy intézkedés sem hozta meg a várt eredményt"
hát b+, fizetted volna valaki helyett a devizahitelt, ha nincs a kormány támogatása?
a bankadót miért nem fizettétek be bolsik a saját zsebetekből, ha annyira zavar, hogy nem az embereket szivatta Viktor?
nevetséges a mai ballib. ezzel a Bajnai sejhaj nyalással együtt. elment Gyurcsány, se..dugasz Gordon maradt. szánalom.
freetibi 2012.10.06 01:08:20
@dr kíváncsivagyok: hát hogy ne ismerte volna el Bajnai ténykedését a Fidesz? 2/3-adot hozott nekik.
Ezentúl egy tetű gyurcsányista komcsinak tartják. Vagy ez is elismerés nálad? :o)
freetibi 2012.10.06 01:18:07
@shwarcz bácsi: Qvára gyurcsánnyal és rokonságával kellene kezdeni az elszámoltatást. Meg az szdsz-szel és szüleikkel. Az ügynökök nekik jelentettek, ha tanultál volna egy pici történelmet...
Előbb a megrendelő, aztán a besúgó. Sajnos még nem sikerült az első lépést sem meglépni. A magyar baloldalt ugyanis a megrendelők és utódaik vezetik.
Amúgy tényleg bukjanak az ügynökök, de előbb a megrendelők. S az ügynökökkel együtt az összes média-szolga. Sőt a színházi-szolgák, vagy a média egyéb pozicíóiban szolgált komcsik is. Meg a jogászok, vagy a vállalkozó komcsik is. Tudod a bajnaik. A privatizátor milliárdos senkik, a ma is velünk élő bolsik. Na szóval készüljenek az ügynökök, de páran azért megelőzhetnék őket az elszámoltatásban, ha tényleg rendet akarunk.

De erre sajnos Viktor sem vállalkozik...
A választási eljárási törvény fő hadszínterei, a regisztráció, a Nemzeti Választási Bizottság kilenc éve és az aktivisták központi regisztrációja mellett a kevésbé jelentős, mégis szórakoztató mellékhadszíntereken is folyik a küzdelem. Az egyik ilyen a választás során…..
A KARD Prostitúció felsőfokon 2012.10.03 18:37:45
Miközben a hatalom államosítani szándékozik minden iskolát, a felsőoktatás világában nagyüzemi kiárusítás zajlik: egyre kevesebb képzést támogatnak és egyre magasabbak a tandíjak (akárhogy is nevezi azokat T. Miniszterelnök Úr). A legújabb fejlemény – amit eddig is tudtunk,…..
GFG Blog A liberális kérdés 2012.09.28 07:03:27
„Ellenfél kell minden komoly dologhoz: / aktushoz is, meg háborúhoz is” (Nádasdy Ádám: Oberon uralkodik)     Van min gondolkodni. A liberális kérdés ilyen. Mi lehet a magyarázata annak, hogy a liberalizmus elkárhozását jelző vészharangok kongása ellenére a liberalizmus…..
Az eddigi bejegyzéseimben többféle megközelítésben bíráltam a regisztrációt: gyakorlati-technikai érveket és filozófiai-elméleti megfontolásokat is igyekeztem felsorakoztatni. Egy szempont azonban kimaradt: milyen politikai érdek húzódik meg a bevezetése mögött. Számomra…..
Talán akad olyan, aki észrevette: hosszú kihagyás után egy kicsit visszatértem a nyomtatott sajtóba. Persze, csak óvatosan: a nyár végétől havi egy alkalommal írok cikkeket a Heti Válasz számára. 2004 és 2006 között egyszer már kipróbáltam ezt, akkor minden héten Giró-Szász…..
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
freetibi 2012.09.28 00:10:39
@Moka_Miki: Keleten a megvaósult kommunista kísérletet, nyugaton a dekadens, rombolás nagy részét a zsidóknak köszönhetjük. Ja és ezt az önfelmentő, mindenki mást gyűlölő holokaszt és multikulti nemzetrombolómitoszt is.
freetibi 2012.09.28 00:13:48
@Könnyen elkaptuk, uram!: ne komolytalankodj már. a pesti zsidók jó része többes szám 3. személyben beszél a magyarokról. miért akarod őket magyarnak nevezni, ha ők magukat nem. lsd wiesel elli.
freetibi 2012.09.28 00:15:42
@Moka_Miki: ahogy 2006 után kiálltak a pesti zsidók gyurcsány mellett, az cáfol téged. ma is egységesen a magyarok elleni pártok, erők mögé állnak. miért?
„Megfelelően biztosítja az új magyar Alaptörvény a demokrácia és a jogállamiság működését” – hangzott az állítás, amit ketten védtek, ketten támadtak azon a nem hivatalos brüsszeli vitán, amit szerdán este tartottak uniós intézményeknél dolgozó magyar hivatalnokok előtt. A TASZ színeiben a támadó…..
freetibi 2012.09.27 23:47:52
@Ianas: mert nem érted ami oda van írva. vagy kereszténygyűlölő vagy te is.
freetibi 2012.09.27 23:50:14
@gigacherry: az alaptörvény mindenkinek egyenlő jogokat ad. nem érted, csak szidod a magyarokat.