Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irimias

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most őszintén. Tényleg számít az, hogy Ferenczi elhagyta a Fradit és a Vasashoz ment? Mit vesztett vele a Fradi, és mit nyert a Vasas? Tóth Norbert hiányától sem fog összeroppani az Újpest szélsőjátéka, ahogy Pápán sem kell félni egy újab Ryan Giggs kései feltűnésétől.…..
Egy ősz, amelyben az elsőosztály másodlagos. A Mexikóra való felkészülés jegyében telik az idény. A Videoton ambíciózusan vág neki az őszi kupaküzdelmeknek, mellette a Honvéd, a Rába és a Tatabánya indul, hogy a magyar labdarúgás emelkedőben lévő tekintélyének végre…..
irimias 2010.02.25 19:09:22
@szempontpuska:
Erre a Nagyantis-sztorira tisztán emlékszem: nemsokkal a kiesés után egy Labdarúgásban megjelent cikkben írták, hogy a játékosok közül mindenki legalább továbbjutást várt, a legtovább Nagy Antal ment: "világbajnokok leszünk!" Igen, ez akkor, a csalódások minden fájdalma ellenére is mosolyogtató volt...
Ami most következik, az egy igazi csoda krónikája. A fehérvári futball történelmének legfényesebb sikere, melyet - túlzás nélkül - egy egész ország szurkolt végig. Sorozatunknak az az epizódja, melynek történései a legkevésbé halványultak el negyedszázad alatt. Nem maradtak…..
Óvatosan nyisd ki az újságot, nehogy kiessen a Fradi! - ezzel a slágerviccel kezdődött, és egy bundabotránnyal végződött a '84-es bajnokság tavaszi idénye. Ideális korszak ez a hurráoptimistáknak és a pesszimistáknak egyaránt.Az Ú.Dózsa folytatja a kupaküzdelmeit a…..
irimias 2009.12.21 23:03:44
@EasyFriend: na és Platini gólja Arconadanak a 84-es EB-döntőn? A posztban is van rá utalás...
irimias 2009.12.21 23:09:22
@Rexfelugyelo: most, hogy mondod...
Ha Gallától hallom, azonnal leesett volna, itt nem voltam rá felkészülve :)
Mi történik a válogatottal az EB selejtezők közepén? Remény nincs, Mészöly távozik. A bajnokság inkább botrányoktól hangos. Az előző évek meghatározó csapatai botladoznak. Az egyetlen vígaszt kupacsapataink váratlanul jó szereplése nyújtotta. Ilyen légkörben, szinte…..
irimias 2009.12.07 22:32:57
@Tutó: ez az a Bíró Antal, aki később a Kaposvári Rákócziban is játszott?
Várhidi Péter az örök túlélő. Kezében mindig ott feszít egy mágnestalpú gombfocibábú, és ha nem figyelsz egy pillanatra, azonnal ott terem az öltöződben, hogy fémes felületekre aggassa őket. Vagy fiatalít. Várhidi Péter utóbbi hónapban mért karriermintázata szintén nem…..
irimias 2009.11.23 12:53:34
@housemd: miért, puhlsanyi vagy raccsoló zombohi sándor médiakompatibilisebb? :)
A világbajnokságra készülő felforgatott válogatottra rá sem lehet ismerni. Erőtlen győzelmek és két hazai vereség a felkészülési mérkőzéseken. Baljós eredmények a VB előtt. Eközben itthon hengerel a Rába ETO. Gólzáporos rangadón dől a bajnoki cím sorsa. Mészöly…..
irimias 2009.11.03 23:23:02
@berochello:
Érdekes ez a cikk.
Főleg Póczik visszaemlékezése. Bevallottan hiúságból, sérülésre hivatkozva lemondta a válogatottságot a vb-n, majd így fejezi be az interjút: "mi inkább orvosi segítséget kértünk, csak hogy pályára léphessünk a válogatottban, mert megtiszteltetésnek éreztük a szereplést..."
NO COMMENT
Csoportelsőként jutunk ki a világbajnokságra! Drámai döntetlen Bukarestben, parádés játék a Népstadionban, gólzáporos győzelem Norvégia ellen. Itthon megkezdődik a Verebes korszak. Gólgazdag mérkőzések, hálószaggató lövések, új nevek a porondon. A Real Madrid…..
irimias 2009.10.28 16:58:26
@Tutó: teljesen rendben vannak :-)
Remélem nem neheztel, amiért megemlítettem.
Rengeteget hozzátesz a kommentjeivel ehhez az amúgy is remek bloghoz.
Miközben pelyhedző állú legényeink saját szobrukat fényezik Egyiptomban, a felnőtt válogatott az elkövetkező egy hétben lejátssza utolsó két mérkőzését a selejtezőcsoportban. Azt nem írjuk le, hogy befejezi a dél-afrikai tornával kapcsolatos ténykedését, mert utána…..
Nincs mit szépíteni rajta: félidőben nagyon csúnyán elaludtam. Az eredeti koncepció szerint Black Lotus beharangoz (megtörtént), végh hanta pedig értékel. Az eredeti koncepció szerint. Most jöhetnék nagyon gyenge érvekkel, hogy fáradt voltam, rossz volt a mérkőzés, meg amúgy is,…..
irimias 2009.08.14 23:18:02
@Bastille:
Én már akkor dühös voltam, mikor Juhász a máltaiak ellen tök fölöslegesen a középpályán begyűjtött egy sárgát. Svédek ellen megint egy, portugál meccs lelátó.
Akkor lesz belőle jó játékos, ha levetkőzi a fegyelmezetlenségeit.
Reggel ismét nem közlekedett a metró a Nagyvárad tér és a Deák tér között, ráadásul a pótlóbuszok is csak cammogtak az Üllői úti és a kiskorúti buckák és lezárások között. Volt bőven időm átolvasni a mai Nemzeti Sportot. A hetedik lap alján a keretes…..
labdabiztos Jön! 2009.04.05 10:40:00
irimias 2009.04.07 20:31:40
Újabb olvasói levél - egy hölgytôl -, aki az adatlapokról és minden egyébrôl írt:Szóval a bejegyzések többsége természetesen udvarias köszönet válasz az illető úr pontjaira vagy minősítésére. Ez utóbbiról kicsit ambivalens érzéseim vannak, ha akarom jópofa marháskodás,…..
Elég már a nyavalygásból - jövőre együtt bulizunk! :-)A kommentelők nagy része, akik már próbálkoztak a netes társkereső oldalakkal, ócsárolják a rajta lévő férfiakat, - mert csak a szexre mennek,- mert csak a külső érdekli őket,- mert nem őszinték,- mert randevúznak,…..
Ha megkérdeznék tőlem, hogy a bohócliga miért gyenge, rengeteg frappáns választ bírnék adni. Főszabályként a közeget emlegetném. Következmények nélkül lehet csak úgy belehugyozni a közmorálba. Az Utolsó Magyar Futballista, Détári ennek az egyik nagy mestere. Döme blazírt…..
Hosszú párkapcsolat-történet, sok-sok okossággal. Innen loptuk   Kedves Szakítós Belecsapnék a lecsóba: Egy nálamnál 8 évvel idősebb férfival ismerkedtem meg – valamikor régen. Megismerkedésünkkor elég rossz passzban voltam. 4 hónapja szakítottam az exszel, aki…..
A blog történetében még nem volt olyan poszt, ami Angliához kötődött volna, és jól végződött volna. (Mondjuk olyat mér küldenének nekünk?) Én csak annyit szeretnék mondani: ne higgyetek egyetlen angol pasi szavában sem! Sziasztok, Pár hete olvasom a blogot és eszembe jutott…..
irimias 2008.10.17 08:59:19
Mai posztunkban barátságból lesz szerelem, vagy legalábbis valami ehhez hasonló, amiben sok az utazás, a féltékenykedés és félrekúrás. De ki szopat kit? Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, egyszer-egyszer hozzá is szólok. Sőt meg is említettem már, hogy nekem is van egy…..
A szerelemben sajnos mindenkit meg lehet vezetni, egy bedobott törökországi nyaralás pedig mindenki számára maga a crazy love. A csávó egy hal, hogy nem merte a csajnak megmondani a tutit. Tényleg szurkoljunk a lánynak, hogy túlélje ezt a szitut. Pár nappal a nagy családi találkozás…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
Újabb fontos tanulsággal számolunk mindazon kezdő csókkirályok számára, akik még inkább esznek, mint csókolnak. Kéretik a jegyzetfüzetbe felírni, h hagyma és csípős nélkül, különben magányos estéken hízhatunk kedvünkre. Ez maximum nagyon vicces lesz,nem is szánom…..
A kilencvenes évek elején örülhettünk, ha az MTV délután leadta a Wicked Game-et Chris Isaactől. Vizes homokban fetrengő bikinis szupermodell, ennyi volt a suli utáni erotika, aztán meg jöhettek az egy ismeretlenes egyenletek, a vaktérkép, meg a magyar füzetbe a sorminta. Szigorúan…..