Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Troll Tihamér

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két fiatalembert végeztek ki a hétvégén Iránban. Egy rablásban vettek részt, amit Isten elleni bűnnek nyilvánított a bíróság. Az AP hírügynökség fotóriportere is megörökítette a két 24 éves férfi akasztását vasárnap Teheránban. A bűnük annyi volt, hogy bozótvágó…..
Troll Tihamér 2013.01.22 16:43:01
@Mindenki Fake: Nem valószínű, hogy csökkenne, a jelenlegi felderítési mutatók mellett, de az se normális, hogy a sztojka geci 8 évet kap csak, a breivik meg 20-at el van baszva a világ.
Hollywoodot szinte mindenki (és nem is ok nélkül) liberális, alapvetően a Demokrata Párttal rokonszenvező helynek tartja. Mégis van olyan területe az életnek, amely a mai napig szinte tabunak számít – ez pedig a sztárok homoszexualitása. Jodie Foster nem kis bátorságról tett…..
Troll Tihamér 2013.01.20 12:53:22
@kisQtya: Az pozitívabb dolog mint a buzerancia.
Az alább közrebocsátott poszt két fiatal aktivista-pedagógus sztorija. Azt reméljük, hogy a hamis humanizmustól és illúzióktól mentes történetet nem értitek félre. Talán még azt is remélhetjük, hogy a happy end-mentes történet nem a cselekvés lehetetlenségéről szól, hanem…..
A BALASSI KIADÓ tisztelettel meghív 2013. január 10-én, csütörtökön délután fél ötre a BALASSI KÖNYVESBOLTBAN (1137 Budapest, Katona József utca 9–11.) tartandó könyvbemutatóra. Az egyetemi nőirodalom jelentős elméi találkoznak ezen a könyvbemutatón, ahol…..
Karácsony előestéjén egy moszkvai parkban tizenkét orosz csaj verte össze magát a havon. Mi ez? A labdarúgás környékén megjelenő nacionalista agresszió új formája vagy női emancipációs kísérlet egy eddig csak férfiak által vívott küzdelemben? Itt az ustawka, csajoknak! A…..
Troll Tihamér 2013.01.02 14:07:13
Az elmúlt két évtizedben Szlovákia nemcsak felzárkózott, de meg is előzte Magyarországot, ahol csak lehetett. Posztunkban kitallózott adatok alapján, közép-európai összehasonlításban Szlovákia többnyire a középmezőnyben végzett, Magyarország pedig Ukrajnával csatázik az…..
Írta: Nyulassy B. Kázmér Hiába, a Dörmögő Antiszemita is csak addig jó hazafi, amíg fel lehet mutatni a nemzetellenes lila köddel szemben, de amint a Bátor Beruházó kettesben marad vele a nagy büdösben, már utóbbinak sem fűlene a foga az egészhez. Mindhiába, hiszen az…..
Slovensko, do toho! Zsidó Slavia 2012.12.25 12:31:29
Felvonult karácsony előestéjén a Sparta Praha kemény magja Prága belvárosban. A hagyományosan proli munkáskerület csapatának számító Sparta náci szurkolói végül a ősi rivális, a városi elit kedvenc klubjának tartott, Slavia Prahát szidalmazták. Az antiszemita jelszavakat…..
Az ünnepekre való tekintettel szerettem volna valami karácsonyi hangulatú posztot összehozni, de semmi ilyesmi nem jutott eszembe. Az egyetlen ünnepi talán annyi lesz, hogy Matolcsyt kihagytam a bejegyzésből. Az év embere ugyan Obama lett, de az esélyesek között szerepelt a Putyin orra…..
Belgium vs Magyarország, Genk vs Videoton, Winners vs. Losers. Ezt a posztot nem mi írtuk, olvassatok kelet-európai hisztit, epic. Kiparittyázták a magyarokat, kiejtették a Videotont, elintézték a Videotont, hiába, már megint a másikban van a hiba, holott csak annyi…..
Nem tudom, melyik nacionalista beszédtől undorodom jobban. Van ugye a parlamentben minap bemutatott nyíltszínű zsidózás, amelyet napi szinten az internet legsötétebb bugyraiban rendre szállítanak az amerikai szerveren büdös szardarabként pislogó kurucok. Esetükben nincs miről…..
Troll Tihamér 2012.11.28 16:33:57
A szomszéd fűje mindig zöldebb, legalábbis a Kandžija művésznéven rappelő eszéki freestyler szerint nálunk egy  tejjel-vízzel folyó fogyasztóvédelmi Kánaán vár a horvát vándorokra, ahol minden nő szép és minden férfi izmos, udvariasak vagyunk és a csődbe jutott…..
Troll Tihamér 2012.11.07 15:00:34
www.youtube.com/watch?v=MjdnGcHXHFo Ez nem valami hasonló?
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Troll Tihamér 2012.10.27 16:17:06
@No_Fidesz_No_Problem: Nem ilyenekre költik a pénzt
Lefosta a bokáját a Jobbik, egyre több szlovák állampolgár él Rajkán, húúú. A beszariak tik vagytok, iszik még szlovák katona lova a Drávából! (Képen: Dvojjazyčné Južné Slovensko - Hol a szlovák felirat?) Képzeljük el, hogy Orbán Viktor és Vona Gábor autóján csupán a…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Troll Tihamér 2012.10.19 10:59:22
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
Troll Tihamér 2012.10.09 22:35:32
@temesp: Te is elmehetsz az anyád picsájába és megvárhatod ott az apád faszát ;)A családomat meg szádra ne vedd kedves barátom. Én is írhattam volna szebben de nem akartam, egy teljesen hiteltelen palit akartok felsztárolni. Értelmetlen lenne a vita.
Troll Tihamér 2012.10.09 23:33:16
@antiforradalmár: Nem volt semmi fülkeforradalom nem szeretem ezt a szóhasználatot. Szerintem 2006-ban kellett volna megszabadulni fletóéktól, nem itt tartanánk.
Nagyon aktuális poszt következik, hiszen épp tegnap utasította el - egyelőre - a köztársasági elnök Dr. Geréb Ágnes kegyelmi kérvényét. Igazi BRÉKING sztori: Barbie otthon szül! És az hagyján, de amellett, hogy nem ment kórházba, a nagy napon végig mellette volt gyermeke apja,…..
Filmbarátok facebook oldalán küldte valaki ezt a trailert és igencsak érdekesnek néz ki. Kezd egyre javuló tendenciát mutatni a magyar filmipar és ez szerintem leginkább a függetleneknek köszönhető. Lehet, hogy azok között sem mind tökéletes (pl az ominózus Dobogó Kövek), de…..
Troll Tihamér 2012.10.06 23:34:01
www.youtube.com/watch?v=-qIHyxsnKc0 Azért ígéretesebb min ez :)
Megérkezett végleg Szlovákiába is a Jobbik kísértete: Krasznahorkán Kotleba kísérletezett. Ugyanabban a műsorsávban, szombaton eközben (bezzeg) Prágában a zene tematizálta a romakérdést: "mindannyian cigányok vagyunk"! Te melyik utat választanád? Prága-Holešovice…..
Horthy kenderesi újratemetése óta közkedvelt legenda a széljobbtól a Fidesz szavazókig a „hálás zsidóság” koszorúja Őfőméltósága kriptáján. Lám, újra nagy az öröm a jobboldalon: van már nekik egy vitéz romájuk is! De vajon örül-e mindenki?   A…..
Troll Tihamér 2012.09.29 16:55:03
Mit tehet, és mit nem tehet meg a jog? Tud-e a jog a társadalmi többség ellenében működni? Kell-e morális alapozottság a jognak? Erről beszélgetünk két per, az 1882-es tiszaeszlári, és a 2011 óta zajló Hungária körúti tükrében. Majtényi László alkotmányjogász 1995-2001…..
Troll Tihamér 2012.09.28 15:27:17
Majtényi úrral sok tekintetben egyetértek abban a kérdésben, hogy a PC beszéd tulajdonképpen a jelenlegi magyar állapotok tükrében nem szolgál másra, mint a problémák szőnyeg alá söprésére. A gyűlölet bűncselekmények kérdésében viszont nem értem azt az általános liberális álláspontot, hogy ezen bűncselekmények áldozata csak a kisebbségek valamelyikéhez tartozó honfitársunk lehet. A cigányoknak ugyan úgy megvannak az előítéleteik a többségiekkel szemben mint, nekünk velük szemben. Nem szeretném a kuruc.info stílusában leírni, hogy mi megy vidéken, milyen problémákkal kell szembenézni az embereknek, de sajnos legyen bármennyire is alpári a portál nyelvhasználata valós problémákra is rávilágít, olyanokra amelyekre a mainstream média pont a PC beszéd miatt nem fog ráharapni. Véleményem szerint a Magyar Gárda üldözése is ellentétes hatást ér el, nagyon sok elkeseredett ember a rend egyetlen letéteményeseinek látja a szervezetet. Be kell látni, hogy a cigánybűnözés a mélyszegénységből fakad, ugyanakkor ha a cigány társadalom a bűnözőit védendően összezár a hatóságokkal szemben akkor valami nem működik jól. Én szívem szerint a roma integráció jegyében egy forint készpénzt sem adnék a cigányoknak segély formájában. A segély mehetne élelem formájában és munkalehetőség formájában. Azt pedig el kell felejteni, hogy a cigányok egy generáció alatt felzárkóztathatók. A mi jobbágy őseink sem lettek egyik napról a másikra a modern társadalom beilleszkedett rétege.
Csütörtökön vitatja meg az Európai Parlament petíciós bizottsága civilek által kezdeményezett javaslatot, amely az ún. Beneš-dekrétumok felülvizsgálatát szorgalmazza. Az ún. Beneš-dekrétumok a cseh társadalom legerősebb traumája, mint szimbólum nem adja könnyen magát.…..
Troll Tihamér 2012.09.20 18:34:28
@Csehszlovák Kém: Neked van szlovák útleveled, vagy cseh?
Bár megdőlt Gyurta világcsúcsa 200 mellen, vannak még jó hírek a nagyvilágban: a Goldenblog hírblogok kategóriában, a szakmai zsűri véleménye alapján, 2011 után, a dotoho bekerült 2012-ben is a legjobb 10 magyar hírblog közé! Egy kis dotoho-történelem: 2007-ben…..
Csütörtök este mutatta be Fame nevű parfümjét Lady Gaga a New York-i Guggenheim múzeumban, ahol olyan hírességek tették tiszteletüket, mint Yoko Ono, Paris Hilton vagy Lindsay Lohan. A legnagyobb durranás viszont nem ők, hanem maga a show volt természetesen: Gaga egy hatalmas…..