Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tetves_Dög

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón: - Mennyi a költségvetése?- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte. A kérdést…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Tetves_Dög 2014.05.14 09:10:44
@krisz__001:
"De ezt nem tudod, mert tanítod neki az élet normális biológiai rendjét és akkor itt van ami nem fér bele sehova."
Látod, ez a nagy baj veletek, meg úgy általában a magát normálisnak képzelő, valójában viszont fekete-fehérben megkövesedett világképű ún. jobboldallal: egyszerűen képtelenek vagytok megérteni és elfogadni, hogy bizony, **ez is normális**!
Igenis normális jelenség az, hogy az emberek egy kis része mindig is bizonytalan nemi identitású, az is volt, és az is lesz. Ez egyértelmű biológiai-genetikai tény, és a nemcsak szóban normális embereknek semmilyen problémát nem okoz ennek a ténynek az elfogadása, sem pedig a gyerekkel való megértetése.
És mielőtt elkezdenétek okádni a szokásos primitív és hazug mantrátokat, mint pl. itt alig feljebb ez a trollparaszt, még időben jelzem: nem, ettől még egyáltalán nem tetszenek nekem sem, sem az ilyen gusztustalan transzbohócok, sem az egymást nyalogató-tapogató fiúk vagy bácsik, de amíg ezt kölcsönösen együttértésben teszik (és megmaradnak a 'szokásos' pároktól is elfogadott keretek között), nem látok benne semmi kivetni- vagy titkolnivalót.
*EZ* a valódi liberális, európai, továbbá normális és egyszerűen humánus álláspont. Mindössze ennyi.
(Ajánlom a nagyhangú műkeresztények figyelmébe is.)
A Fargo mozifilmverziója volt az a film, amivel a Coen-testvérek igazán betörtek a filmvilágba. Jelölték is hét Oscarra, amiből kettőt megnyert Frances McDormand (legjobb női főszerep) és a Coen-tesók (legjobb forgatókönyv) révén. De nemcsak ők, hanem a főszereplő William H.…..
Tetves_Dög 2014.04.18 21:58:10
@popszegecs:
"Annyira fain lenne, ha a Comment com-on lenne valami táblázat vagy akármi, hogy melyik sorozat hol megy mikor"
Erre ott van pl. az episodecalendar.com
Meg van még egy csomó hasonló.
Tetves_Dög 2014.04.18 22:01:13
@popszegecs:
Vindózon pl. a subtitleworkshop-pal.
De sokkal egyszerűbb, ha fogod a tetszésed szerinti angol feliratot, megnyitod a tetszésed szerinti szövegszerkesztővel, és az időzítést meghagyva átírod benne a szöveget.
Tetves_Dög 2014.04.18 23:03:29
@popszegecs: "nem adja ki a Channel 4-t"
Miért is tenné?
Nem műsorújság, csak az eredeti adások vannak ott.
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
A Mr. Skin minden évben megválasztja az év legjobb meztelen jeleneteit, így idén is sort kerítettek rá, és ez jövőre is így lesz, nyugi, amíg van egy pár csöcs a világon és egy kamera, addig nem maradunk pőre másodlagos nemi jelleg nélkül, az kurvaisten. A filmes kategóriákról…..
Tetves_Dög 2013.02.28 21:13:51
X-Faktor, Összeesküvők, Barátok közt, Jóban Rosszban, Való világ, Dallas. Valóságshow-k és sorozatok, amiket a nemcsak az néz, aki szereti őket, hanem az is, aki rángást kap Csobot Adél negédességétől vagy az Alekosz seggén lötyögő alsónadrágtól. Ennek a jelenségnek az…..
Tetves_Dög 2012.12.10 18:54:00
Hiába mondták neki, hogy rossz ötlet, David Cameron brit miniszterelnök nem hallgatott a tanácsadóira és Boris Johnsonra, London polgármesterére és Barack Obamához hasonlóan elment az amerikai tévébe haknizni egy kicsit. Cameron David Letterman talkshow-jába ült be tegnap este, és…..
Fogalmam sincs, mit csinálhat a Magyar Turisztikai Desztinációmenedzsment Szövetség. Na jó, időnként feltűrik az ingujjat, meglazítják a nyakkendőjük és nekiveselkednek, hogy menedzseljék a turisztikai desztinációkat. De nem lehet olyan nehéz ez a munka, ha arra is van idejük,…..