Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horikeridávicsili

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Legyen meg 2013.03.09 22:04:58
       Mindent megtesznek, hogy rendőrök vigyék el őket, hogy az ellentüntetők homofób és rasszista megjegyzéseket tegyenek rájuk.  (Szolomajer Balázs, Konzervatorium)         Ez egy olyan ország, ahol nem elég tehetségtelen senkinek…..
horikeridávicsili 2013.03.10 11:03:33
@karpackie: az Európai Unió egy kényszer...és van ország aki nem vállalta be,csak arra volt jó a nyugati hatalmaknak,hogy "szolgáivá" tegyék a kis országokat,,micsoda dolog ugyan azt meg követelni egy Magyarországtól pl,mint amit Németország röhögve meg tud tenni?
Egy fokkal jobb mint a Szovjet rémuralom 40 évig-
Aki úgy viselkedik az csürhe egyik oldal is másik is,ÉS HA ELVÁR A DIÁKSÁG VALAMIT AZ ÁLLAMTÓL AKKOR AZ ÁLLAMNAK IS LEHETNEK ELVÁRÁSAI NEM? ingyen Jézus KOPORSÓJÁT SEM ŐRIZTÉK
Gyöngyösi Márton (Jobbik) ma a magyar parlamentben felvetette, hogy nemzebiztonsági okokból listázni kéne a zsidó származású képviselőket és kormánytagokat. Igen? Mert miért? Mert azoknak nem két lábuk van, nem egy szájuk, amin bemegy a kaja, nem egy seggük, amin kijön a…..
Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..