Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ditti

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Ingázó szivatás 2008.04.23 13:06:22
Hát ez kész. Szeretve Tisztelt K. KÁROLYNÉ! Köszönöm "megállapítását", miszerint fiamnak, Tibornak "16480 forint kiegyenlítetlen utánfizetés tartozása" van Önökkel szemben. Tudatom Önnel, K. KÁROLYNÉ, hogy fiam harmadik éve ingázik Komárom és Győr,…..
Buszt vezetni lehet hogy unalmas lenne az utasok szopatása nélkül, rendszeresen lemaradó olvasónk azonban bosszút forral és blogot indít az orra előtt ajtót becsukó és gőgösen félrenéző sofőrökről. Már itt is van az első kalandja, ez még verés nélküli.Nap mint nap a Dózsa…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Új MÁV blog Lopás a Tiszain 2008.04.09 09:45:06
A Keletiben folyamatosan figyelmeztetnek a tolvajokra. Miskolcon nem teszik? Bár nem figyelmeztetni kellene, hanem fokozottan felügyelni. A vasútőrök ne szotyizzanak, hanem cirkáljanak. Ideje lenne  megszüntetni a Keletiben is az arab seftelést. Illetve a nagyobb pályaudvarokon jó…..
Történt pedig, hogy a hétvégén a boltban szupermarketben megláttam a Szentkirályi cég (megérdemlik, hogy idekerüljön a nevük) citromos-mentás ásványvizét. Ugyan kissé furcsának találtam ezt a kombinációt, de úgy voltam vele, hogy a citromos ásványvíz az jó, a mentás csoki…..
Ez a kiírás nemrég került ki a lépcsőházunk ajtajára. Csak ennyit tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki! vuk Kedves vuk, ez semmi, a kettővel Homár Korpás Kifli előtti kutyám edzés gyanánt úgy megevett egy pokrócot, hogy csak egy ovális, képkeret-szerű dolog maradt belőle,…..
Rendes munkaerő: nem semmisítette meg a csomagot, el se lopta, nem beszélve arról a még rosszabb opcióról, hogy BKV-vezérigazgatót, reformkommunikátort vagy szocialista pártstratégát sem rajzolt rá. Egyszerűen kilógatta, hadd győzzön a gyorsabbik lakó. Ebben a házban, hála a…..
A Homár történetének legtitokzatosabb sztorijaként indul keddi nyitókrimink. Schakaal azt meséli, hogy telefonos + online módszerrel lefoglalt egy kétágyas szobát a fenyvesi Péter panzióban, aztán a csajával levonatoztak a helyszínre, ahol üres házat találtak. Értik, egy élő…..
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..
A Homár visszajött az egyhetes, "edzőtábor gyermekekkel" típusú ausztriai álomsnowboardozásról, telve jókedvvel, és mibe akadt azonnal: minden idők legleleplezőbb posztanyagába. Örök hálám J.-nek, aki hihetetlenül becses fotókat készített a Helyen, Ahol Lakat T.…..
ditti 2008.02.18 12:46:41