Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyekenyóka

0 bejegyzést írt és 1625 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy amerikai publicista üdvözli, hogy a facebook fő tulajdonosa nagyon sok pénzt akar jótékony célja adományozni, hiszen -- szól az érvelése -- a Facebook annyi kárt okozott a világnak, hogy érdemes azt megpróbálni jóvátenni valahogy. Anne Applebaum szerint a facebook egyebek…..
Nyekenyóka 2015.12.28 00:35:47
@neoteny:

Írtam az előbb, hogy maximum a menekültes ügyben értenek egyet Orbánnal ezek a hozzászólók, de az európai emberek nagy többsége valószínűleg még ebben sem.

Mi a helyzet a manyuppal vagy az EU-s átlagbérrel Magyarországon? Ezzel kapcsolatban bezzeg nem írnak a nyugati kommentelők...
Nyekenyóka 2015.12.28 10:31:10
@neoteny: @Khonsu:

Putyin népszerűsége az oroszok körében több mint 70%, Orbáné itthon 25-30% A magyarok többsége vagy ellene szavaz, vagy el sem megy szavazni, de attól még utálják Orbánt. (meg az ellenzéket is)

Orbán népszerűsége sosem lesz 70%. Legutóbb 2010 elején volt 50% környékén.

Orbán sokkal könnyebben lehetne végleg elzavarni mint amennyien Putyint akarják Oroszországban.

A magyarok nagy többsége nem szimpatizál Orbán politikájával, csak OV legnagyobb örömére az ellenzékkel sem.
Olvasom, hogy a közrádió nem adja le a Rainer M. Jánossal készült interjút, mert az túl "nagyimrés". Meg azt is, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és médiaszereplő, az orbáni migránsretorika bástyája morálisan ingoványos terepre tévedt az önéletrajzában…..
Nyekenyóka 2015.10.22 21:10:21
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha fősodorban lenne senki nem tudná kiről van szó az utcán megkérdezendő emberek közül, szóval... :) Komolytalan alak.
Nyekenyóka 2015.10.22 21:15:44
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Sok jót nem jósolok én ennek az országnak már, illetve a többségnek úgy tűnik tetszik ami itt van. Az ellenzék sem nagyon töri magát, nem is akarnak kormányra kerülni, jó nekik is így.

Mindenkinek jó, ez a lényeg! :DD Mint Kádár alatt.
Nyekenyóka 2015.10.23 09:01:49
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pozsgay? Belülről bomlasztotta a renccert, ő most jó cimbora :DD
Csábító lenne párhuzamot vonni az 59 évvel ezelőtti és mai események között az oroszok vonatkozásában is. De nem teszem, mert az oroszok feléledő birodalmi törekvései egyfelől pontosan érthetők, másfelől nincs az ország orosz megszállás alatt. Bármit, amit teszünk…..
Nyekenyóka 2015.10.22 16:29:45
@Lexa56:

"moost meg hogy "kipateroltuk" őket uugyanaz a csürhe nyakig bújna beléjük vissza."

Sok ember elhiszi, hogy ott is megtörtént a rendszerváltás, és ez az Oroszország már nem az az állam, mint ami volt 90 előtt.
Pedig de. De ezt nem ismerik el akik most istenítik Putyint. Teljesen tájékozatlanok itt nagy tömegek. Nem a szovjeteket sírják itt vissza sokan, egyszerűen csak az van, hogy megetették itthon a népeket, hogy a mai oroszok már nem olyanok mint a szovjetek..
Migránsrugdosó világhírességünk, Kungfu Petra ismét hallatott magáról: ő bizony beperelné a gyerekével elhasaltatott fickót, majd télakot venne és meg sem állna a baráti Putyinisztánig. Jó utat, Petra, ne nézz vissza haraggal, sőt, vissza se nézz! Ez a nő és ezek szerint a…..
sörfigyelő Arany Fácán Kakas 2015.10.18 11:17:23
Illat: meglepően jó Hab:kemény Szín: borostyán arany  A soproniaknak hiányzott a kínálatukból egy erősebb sör, most jött el számukra az ideje megalkotni. Persze régebben volt a Gösser Bock, de az már múlté és míg a Drehernek ott a Bak, a borsodiaknak meg a Bivaly, addig a Heineken Hungaria…..
Nyekenyóka 2015.10.20 16:28:14
@Madnezz:

Ja, hogy az eredeti Gösser Bock az nem is a 7.2-es barna amit nálunk lehetett kapni 4-5 éve? Mik ki nem derülnek...
Fiers Gábor Amikor 18 éves koromban a kezembe nyomták a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatót, halvány fogalmam sem volt arról, hogy mi van. Annyit láttam, hogy van sok egyetem és főiskola, mindenféle teljesen értelmezhetetlen képzési szakirányokkal. Pedig én csak állatorvos szerettem volna lenni.…..
Akad olyan szerencsés, aki milliókból gazdálkodhat, míg mások órákig állnak sorban ingyenebédért, mert lényegesen szűkösebb körülmények között kénytelenek élni. Magyarországon 31,1 százalékra csökkent a szegénység, vagy a kirekesztettség által fenyegetettek aránya a…..
Pontosan 4 éve is megkérdeztem ugyanezt, vajon mi változott? Aki rendszeresen olvas, nagyjából sejtheti, hogy én melyikre szavazok, de az most mindegy, arra vagyok kíváncsi, hogy mik a mostani kedvencek.  Még mindig van pár hely a nagy BBQ-vacsorára!..
Nyekenyóka 2015.08.24 10:40:19
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Nyekenyóka 2015.08.23 10:19:58
@G.Foyle:

Hát pedig elég sokáig volt fél liter a heineken.

Mondom, aki jó sört akar inni 200 alatt, az elmegy a Lidl-be és vesz Argus Maesticet, kukoricadara sincs benne, üvegdíj sincs, és ár-érték arányban egy nagyon jó sör :)
Nyekenyóka 2015.08.23 10:39:42
@É2I:

Ez kocsmafüggő. Nincs jogszabály arra, hogy a feles meg a korsó mennyi lehet vendéglátóip. egységekben.
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..
Nyekenyóka 2015.08.01 14:55:41
@Bogyó 2:

A baj ott van hogy összekeveritek a kereszténységet a liberalizmussal, amikor a kettő üti egymást. De Bartus László nagy agymosó aki szerint ugyanaz a kettő.
Nyekenyóka 2015.08.01 14:57:21
@Virág et.:

Láttad te milyen ruhákban vannak ezek a menekültek a Keletinél? Mint egy átlag pesti lakos. Honnan van egyáltalán egy menekültnek mobilja, vadiúj ruhája?!
sörfigyelő Berg König kétszer 2015.07.14 20:38:31
Egy duplaposzt a Berg König sörökről. Erre a sörre mondta barátom, hogy ő  nem iszik olyan sört, aminek a nevében berg, vagy könig szó van, de olyat amiben mindkettő megtalálható, még az én kedvemért sem.Külön kell írni a dobozosról és az üvegesről és nem a kiszerelés a legfőbb eltérés, hanem a…..
Nyekenyóka 2015.07.22 18:17:43
@Madnezz:

Remélem majd cseh sörös akciójuk is lesz megint mint tavaly (Lobkowicz, Rychtár, Démon, Cerná Hora...)
A halálbüntetést tiltják a Magyarország által aláírt nemzetközi egyezmények; a halálbüntetés embertelen; a halálbüntetés nem rettent el; a halálbüntetés az élethez való jog megsértése; a halálbüntetés nem keresztényi, mert a Tízparancsolat azt tanítja, hogy „Ne…..
Varánusz Viktor, bazmeg! 2015.04.30 11:04:14
Viktorom! Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm,…..
“Hisz a páratlanul nagy felhatalmazás nemcsak azt jelenti, hogy Orbán Viktor nem menekülhet a felelősség elől, hanem azt is biztosítja, hogy ha ő gyengén muzsikál, akkor azért mi magunkat okolhatjuk majd, mondván, miért adtunk ilyen mértékű felhatalmazást neki.” (HHF - Heti…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Szeretnék érdeklődni, mégis hogy…..
Orbán Viktor a magyar politika Hessler ezredese. Nevetséges monomániája a harc örökkévalóságáról és a több száz éves magyar szabadságharcról alighanem a személyiségében gyökerezik, ahogy saját vezéri voltának felmagasztosítása is a nemzeti szuverenitás kérdésévé.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror! Egy luxus lakóparkban működő cégnél…..
Vendéglátó-ipari végzettséggel jelentkeztem az IKEA álláshirdetésére, amiben éttermi dolgozókat kerestek. A végzettségem nem érdekelte őket, csak az, hogy mennyire érdeklődöm a lakberendezés iránt és milyen gyorsan találom meg a labirintus (!) kijáratát! A következőkben a…..
Nyekenyóka 2015.01.31 23:10:25
@Szumátriai Patkánymajom:

Te figyelj már, bocs hogy így indiszkrét vagyok, megkérdezem, deee...nem vagy te alkoholista?!

Hagyd abba az ivást és változtass magadon !

MOST !
Nyekenyóka 2015.01.31 23:12:03
@Szumátriai Patkánymajom:

Ha nem csinálsz szinte semmit egy munkahelyen akkor KI FOGNAK RÚGNI!

Ehhez tartsd magad!

És NE igyál!
Az elmúlt napokban több optimista cikket olvastam, és kiábrándultam a tüntetésekkel kapcsolatban. Vannak, akik a rendszer végét sejtik a megmozdulások mögött, míg mások csak legyintenek az egészre, mondván, ez volt 2012-ben is. Szerintem a helyzet ennél bonyolultabb, és még nem…..
Nyekenyóka 2015.01.05 14:43:30
@Sexual Harassment Panda:

Mit lehet csinálni egy EU-s tagállammal, amelyik nem tartja/megszegi az EU-s normákat, szabályokat?
         A körúton belül van még egy körút. Nagyonkiskörút. A nagyonkiskörúton belüli értelmiségiek álltak a színpadon, az Iwiw-alapítóval, aki szeretne még egyet dobni, miután sajnos többször kimaradt, a "magyar állampolgár"-ral, akit azért már láttak a Parlament…..
Nyekenyóka 2015.01.04 22:09:46
@városi fiú:

Arra akarok kilyukadni, hogy egy kisvárosi vidéki és egy belvárosi pesti mentalitása teljesen más.
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Nyekenyóka 2015.01.02 17:42:27
@macislum:

Gondolkodj el azon, hogy 20 milliárdos BEVÉTELT vár a kormány az emberektől, akkor jobban járunk-e, vagy sem?

A külföldieket ne számítsd bele, ők eddig is fizettek a pályáért, ezután is fognak.
Közröhejjel indul az új év: két napja derült ki, hogy mától csak fizetős úton lehet elérni Ferihegyre, vagyis aki akár csak egyszer vinne ki valakit egy géphez, kénytelen venni egy 3 ezer forintos 10 napos matricát, ha meg 10 napon túl kétszer, akkor egy 5 ezer forintos Pest megyei…..
Nyekenyóka 2015.01.01 22:21:15
@Moin Moin:

Ez sajnos akkor sem jött be, amikor a BKV árat emelt. Azóta is vesz jegyet/bérletet a legtöbb utazó.
Nyekenyóka 2015.01.01 22:26:14
@Moin Moin:
Hát azért nem más, mert az áremelés az egy létező dolog, az viszont, hogy mi miatt van ez, az senkit nem érdekel, aki fizetésből él. A folyamatos drágulás miatt mégis vesznek az emberek bérletet a bkv-ra, ahelyett, hogy polgári engedetlenség lenne a drágulás ellen.
De nagyon csúnyán. Most, hogy nyilvános, hol lesz fizetős január elsejétől az autókázás, eléggé felhúztam magam, egykori lakóhelyem érintettsége miatt is. Fizetős lesz ugyanis az M2-es autóút, azaz a 2/A, avagy az újkettes, ahogy Gödön ismerik. Ez három okból is óriási…..