Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dübörgő gazdaság

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó az interwebzben, hogy a legkülönösebb becsípődésű emberek találhatnak rá egymásra, hogy fétiseiket rajongásuk tárgyait éltessék. Aztán olykor egészen hasznos kezdeményezések születnek ebből. Ilyen például a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület, amely az…..
Az ünnepek mindig jó okot adnak arra, hogy egyes zenekarok és előadók totál idiótát csináljanak magukból. Vass Veronika és MC DC azonban egészen új dimenziót nyitott ebben a műfajban a fantasztikus című Bejgli songgal, amihez voltak olyan jó fejek, hogy még egy videót is…..
Kis piac vagyunk, oké, tudjuk, de az  azért kicsit fura, hogy az X-Faktor döntőjében Csobot Adélon látott ruha a The Voice egyik versenyzőjén is ott figyel, hát ennyire nincs egy rongy sem a sztájlisztok saját szekrényében? Vagy van egy központi jelmezraktár, tessél adni egy…..
A bumeráng lényege az, hogy ha eldobod és nem találsz el vele semmit, akkor visszajön. Na épp ezt csinálta a hajdani rádiósok által alapított Bumeráng magazin is: szart se talált, és visszaszállt a gazdáikhoz, most jelent meg utoljára. Általában ízléstelen dolog örülni annak,…..
Pedig csak néhány megállót terveztem megtenni a 206-os busszal, erre tessék, belecsöppentem a semmihez sem hasonlítható haseki világba. Oh, boldog békeidők. Az oldalsó szélvédőn a következő kinyomtatott A/3-as tájékoztatóval szembesültem: "Örömmel tájékoztatjuk TISZTELT…..
Nehéz volt a nyár, sok masszázsszalon bezárt, sokan elmentek külföldre, hogy aztán 2-3 hónap múlva azzal jöjjenek haza, hogy már ott sem állnak sorba a vendégek, azért a kis többletért nem érdemes kiutazni, a hidegvízre valót meg lehet keresni itthon is. Ősszel jött egy…..
Omnibusz Ha adnak, vedd el,... 2012.10.09 06:05:00
...ha ütnek, szaladj el - tartja a bölcs közmondás. A régiós országokkal összehasonlítva hazánknak az sem kell amit adnának. Ugyanis az itthon széles körben elterjedt, káros tévhittel szemben lehet Európai Uniós források felhasználásával új autóbuszokat beszerezni, és nem is…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Az RTL végre mondott valami konkrétumot is, még időben, hiszen a tegnap esti sajtóközleményhez képest 48 órával később már el is kezdi működését új kábelcsatornájuk. A UPC és a DigiTV előfizetőinek egyelőre nincs szerencséje. Az RTL II, az RTL Csoport új…..