Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nefernefernefer

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje, hogy színt valljanak komolyan gondolják-e törvényüket, hazaszeretetüket a kormánytagok, képviselők, polgármesterek!   Nem vagyok fiatal. Időm sincs most keresgélni, mi és mennyi igaz ebből a bejegyzésből. Azonban annyira elkeserített ez a hivatali erődemonstráció…..
nefernefernefer 2012.09.10 21:54:29
@Nefernefernefer: No, ez tényleg érdekes:-D

Nekem a nefernefernefer abszolut álnevem:-)
Amúgy Donna voltam én sokáig...de elvezett a nevem:-(

Ahogy bepillantottam az aktivitásodba, örömmel állapítottam meg, hogy macskaimádók vagyunk, ebben legalább egyezünk:-)

Nekem per pillanat 4 darab macsekom van, úgymint: Bianka (ő hófehér), Gizi (cirmos), Réka alias Ré koromfekete, sárga szemű és Dalma, szintén koromfekete, ellenben zöldszemű gyönyörűség:-)

Amikor a topon voltunk, 13 macskám volt! Akkor még hétvégi házunk volt, ahova minden nap feljártam etetni őket friss étellel, hogy ne csak szárazat kapjanak. Ez télre is vonatkozott, akkor különösen fontos volt felmenni a hétvégi házhoz, mivel fagyban, hóban megfagyott a vizük is. A nőstényeket ivartalanittattuk, de mindegyiknek meghagytuk az első szülés jogát, hogy legyen "anyaélményük", így alakult ki a 13-as maximális létszám.

A kandúrok halálozási aránya magas volt és ők voltak azok is, akik ha találtak új gazdit, elmentek, mivel az anyamacska általában törekszik elzavarni a már felnőtt fiát.

Volt egy Imi nevű macskánk, akire fent a Zengőn, egy novemberi napon, hegyi túrázás közben bukkantunk rá. Iszonyatos állapotban volt. A Zengőn kirándultunk két nagytestű kutyánkkal és elképzelheted, milyen reménytelen helyzetben lehetett szerencsétlen - valószínűleg autóból kidobott - cica! Alig tudott nyávogni, valahogy mégis észrevettük, aztán a férjem megfogta. Félt a kutyáktól, de hozzánk bizalommal volt. Az autónk vagy 3 kilométerre lent a völgyben...Kb. ekkora utat tettünk meg Imivel (elsőre a Mimi nevet kapta, mert döbbenetünkben még arra se figyeltünk, hogy fiú vagy lány őkelme), hol az én ölemben, hol a férjemében, hol letettük és loholt utánunk. Az autóban kissé ideges volt, de én cirógattam, pedig folyt a nyála erősen és féltem, hogy netalán veszett. Fel is hívtam a még útközben a dokinkat (ez vasárnap történt), hogy kell-e valamilyen óvintézkedés, mivel erős nyálfolyást tapasztaltam a talált cicánál. Megnyugtatott, hogy nem tud veszettségről a környéken, és a nyálzás az éhezés, a mindenféle nem nagyon ehető valaminek az elfogyasztása okozhatja a nyálfolyást. Ha otthon egy kevés táplálék elfogyasztása után a nyálzás megszűnik, ráérek másnap a rendelésre elvinni, azért hadd lássa, nem kell valami vitamin, stb.(először csak kávéskanalanként adagolt tej volt amit ehetett, később már májkrém falatkák, az is apránként adagolva). Otthon kiderült, hogy a Mimiként cirógatott lény nőnemű, és mivel a Mimire már úgy tűnt, mintha reagálna, kitaláltuk rá az Imi nevet.

Ma már nincs meg sok macskánk.Imi sem.
Sok kutyás szomszéd is ludas ebben, holott a kutyákat meg lehet tanítani, hogy ne bántsák a macskát. De legtöbb ember még inkább uszítja a kutyáját.

Rengeteg macskatörténetem van. Világéletemben mindig volt macskám.

A megelőző életemben én csakis macska lehettem:-D
nefernefernefer 2012.09.10 21:56:14
@Horizont: Nem vagyok valami nagy formámban mostanság:-(

Már nevem sincs...

Nevem: senki:-D

Mondjuk a politikai elitnek ez elegendő is, sőt nagyon is...:-D
nefernefernefer 2012.09.10 22:00:33
@nefernefernefer: Javítok: a szövegáradat vége fele: a Mimiként cirógatott lény nőnemű, és mivel a Mimire már úgy tűnt, mintha reagálna, kitaláltuk rá az Imi nevet - helyesen persze a Mimiként cirógatott lény hímnemű, azaz kandúr, és mivel a Mimire már úgy tűnt, mintha reagálna, kitaláltuk rá az Imi nevet.
Hogy megkönnyítsem a helyzeted, kapsz mellé egy 2011-es Paris Match interjút fotókkal. Nagyon tanulságos képet ad az "átalakulás" lényegéről. Tranzit Fesztivál a határon - érkezés Kőszegre Ez a sapka a rövid gatyához az ízlésficam csúcsa... szegény asszony! Árulja…..
nefernefernefer 2012.09.03 14:37:11
@Horizont: Ha az eredménynek tekinthető, hogy Magyarország lassan kiürül és ez volt az eredeti célkitűzés: kétségtelenül, sikeres politikus.

Magyarországon ma alig van 20 és 40 közötti bármilyen aktív réteg, aki a versenyszférában dolgozik.

Ki termeli ki az adót? Egyre több adót egyre kevesebben???
Ez siker? Nanemá'

Más: demográfia. Erről mit tud az országló vitézünk és annak pártja? Hogyan alakul(t) és mi várható?
Leszünk még 10 millióan?
A kérdésem messze nem költői.

Na, ez utóbbi sztem ma az ország alfája-omegája. Magyarország: lenni vagy nem lenni?

Ha a válasz a nemlenni fele tendál, akkor Móra Ferenccel szólva: az ilyen nemzet neve mellé a történelem már odatette a deleatur-t. (deleatur=törölve). (Megjegyzés: amikor még a múlt század eleje tájékán erről írt, még csak az egykézésről írta a fenti nem szó szerint idézett megjegyzést. Ma már lassan egykézés sincs...Csak tömeges kivándorlás).

Mi lesz így, nagyurak? Ha elfut a földnek népe? Kinek a vérét szívjátok?
A strandok homokja.      A Bahama szigetek rózsaszín homok strandjait a koráll lerakodások "készítik".       Piros strand Kaihalulu, Hawai szigetek meglepetése, Maui szigetén. Nem könnyen elérhető part szakasz, de megéri felkeresni. A vörös homokkő hegy lábánál…..
AZ EGYIPTOMI ASZTROLÓGIA ALAPJA A TÖBB EZER ÉVES KAIRÓI KALENDÁRIUM. EZÉRT EZ A HOROSZKÓP EGÉSZEN MÁS RENDSZEREN ALAPUL, MINT A NYUGATI VAGY AKÁR A KÍNAI ASZTROLÓGIA. OLVASD EL, MI JELLEMZŐ RÁD AZ EGYIPTOMI HOROSZKÓP SZERINT! AMIKOR EZ AZ ASZTROLÓGIAI RENDSZER KIALAKULT, AZ EMBEREK…..
nefernefernefer 2012.08.21 12:38:58
@Horizont: Akkor együtt uralkodunk Egyiptom felett:-D
Fele-fele királyság, nem is jönne rosszul:-D

A kényszeres optimizmusod nélkül már rég meghaltál volna Magyarországon...
Inkább óvjad!:-)
A Bolíviában fekvő Salar de Uyuni sósivatag a Föld egyik legérdekesebb természeti csodája. Az Andokban 3656 m-es tengerszint feletti magasságon fekvő 12 ezer négyzetkilométeres sósivatag nem csak a legmagasabban fekvő sómező, de a legnagyobb kiterjedésű is a világon. A Salar de…..
nefernefernefer 2012.08.16 21:15:19
Senki ne rémüldözzön. Nem troll tevékenykedik emitten. Én, szegény Donna, próbálkozok valahogy újra megkapaszkodni a virtuális világban, de az kidob furtonfurt:-(

Már az őrületbe kerget, hogy semmilyen módon nem engedett immár a 4-ik indamailes postafiókomból újra regisztrálni az Indapassra.

Most másik postafiókról jelentkeztem be, de hogy holnap is enged még a rendszer, nem tom...

Már kezdek panaroidroid lenni:-D
Engem EZEK néznek, figyelnek:-DDDD

Nem tudja valaki, a Zindamail is mostmár Fidesz orgánum lett???:-DDDD
Mer' hogy ez nem véletlen, hogy kidob állandóan, az tuti:-D

Engem valaki figyel.
Valaki néz.
Valaki hall.
Valaki lát.

Húha, kivert a veríték...

Lányok, fiúk: nem lehetséges, hogy engem egy időgép visszavetett a 70'es évek Ceausescu rémbirodalmába?

Ha mégis - megfigyelés mellett - nem rúgnak ki, akkor most is maradnék Donna, a 3xnefer csak a zellenségek megtévesztése miatt lett kitalálva;-D

Szépen kicifrítottam a nevem, ugye?:-DDDDDDDDDDDD

Képzeljétek, a nefernefer már foglalt volt. Komolyan. Megpróbáltam 3x, azzal már beengedett. Csak a macskás avataromat sajnálom. Nem merem megkockáztatni betenni, hátha kilök megint a rendszer.

Na, ennyit a rendszerről. A hírös kétharmados magyar jóléti demokráciáról.

Szept. 24-én menek fel Pestre, tüntetni. Aki mozog, az menjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne üljünk csak a v.lagunkon!
Nyugdíjasok is jöhetnek, meg lehet szervezni, hogy egy autóban 4-en legyenek. Mi innen Pécsről viszünk két embert!

Istenkém: 2002-ben is vittünk nem még két, hanem két autónyi embert, buzdítva a második fordulóra! Mert valaki, aki akkor még embernek tűnt, hívott. Egy demokratikus, polgári Magyarország felépítéséhez! Mi meg mentünk...
Még jó, hogy a jövőt nem látni.
Mennyire hasznosabb programot csinálhattunk volna akkor magunknak!

Ha átvertek, ha becsaptak, ha a kitántorgók országát csinálták hazánkból,széttépett családok ezrei: egyik része itthon, másik része külföldön: ez a családpolitikájuk, aztán a mindennapi megélhetés miatt is millió rettegőt tudott csak produkálni ez a banda, akkor mindent meg kell tennünk, hogy menesszük őket, nehogy puccsal bebetonozzák örökre magukat és a végső nyomorba döntsék ezt a hazát, ami a miénk! (szerencsére 2010-re már okultam, bőven: nem melléjük került az x)

A haza nem a POLITIKÁÉ!!!!!!

A haza a MIÉNK!!!
A ház a miénk. Az udvar a miénk. A szoba, az ágy: a miénk. A család egysége: elidegeníthetetlen jogunk, alapvető emberi jogunk!!!!!!! Még a Ceau rezsimben is, ha a családból valaki kivándorolt nagy hercehurca árán, akkor a családtagjait automatikusan vihette, családegyesítés címén! Mert ennyire azért még rajtuk is számon kérték az alapvető emberi jogokat!

Ha menni kell, hát menjünk, magunkért végre, nem xarházi, nemzet- és hazaáruló politikusokért!
Le velük!!!!!!!!
nefernefernefer 2012.08.18 20:24:24
@Marcellusca: A világ változik.
Legtöbbször nem előnyére...

Ma, Magyarországon én személyesen már a demográfiáért aggódok...

Ott lesz a kutya elásva, hogy ki marad itt, az kit nevel, milyen utókort.

Mivel én már nem tudok itthagyni csapot-papot, hát nagyon nem mindegy, lesz-e itt öregségemre biztonságos ország, lesz-e orvosi ellátás vagy csak vudu-varázslók gyógyítanak...

A ma a tegnapban dőlt el, a holnap pedig a mában...
  Nem is hallottam még ezt a dalt, csak valaki betette a Vastagbőrre. Drámai, megrázó! A felismerés, hogy mennyire igaza van!     Ahogyan 40 évvel ezelőtt is már voltak nehéz idők de a Kondratyev-féle ciklusokkal sohasem törődtek ők Mer’ az erősek mindig úgy érzik, hogy…..
nefernefernefer 2012.08.18 20:17:55
@Marcellusca: Most látom, alig férni tőlem az oldalon:-(

Valóban, minden párt követői, akik nem azért szavaznak egy adott pártra, mivel az kifejezi érdekeiket, illetve akik képtelenek átszavazni egy másik pártra, aki később kiderül, mégis jobban passzol a saját egyéni világképéhez, életmódbeli elképzeléseihez, azt támogatja vagy épp ellenkezőleg: akadályozza: na, ezt tudatosan kell végiggondolni, ellenkező esetben, a megszokás, a gondolkodás nélküli kapaszkodás "szektásodott" agyhoz vezet. A szektás agy pedig nem gondolkodik, hanem tökéletesen rángatható, manipulálható, mint dróton a bábú...
nefernefernefer 2012.08.17 11:00:12
@Horizont: Tudod mit? Mi 22 év óta csak mellényúlunk, akármerre is ikszelünk:-/

Mert EZEK tényleg ugyanazok, akár személyileg, akár program-frissítés után: minőségileg ugyanazok.
Emberi qvalitásuk milyensége, valódi rosszízű gazdaságpolitikai amatörizmusuk, a társadalommal való szolidaritás hiánya okán, és még lehetne sorolni....

Ebben igaza van Bródynak: ezek ugyanazok.

Azért egy dologban mégis felelősek vagyunk: miért adtunk AKÁRKINEK IS 2/3-os többséget, ami már a mai magyar parlamentarista keretek között gyakorlatilag egyenlő a diktatúrával?

Erre mondtam én még 2010-ben: csak 2/3-ot ne, még az Úristennek se!Néhányan szavazzanak akárhová, de NE a Fideszre kicsitől a nagyig, egyöntetűen! Ez nem hiba, ez majdnem végzetes bűn volt.

Ami aztán ezeket az országállapotokat eredményezte. Majdnem szükségképpen.
Loosing control...

A politika nem hit és bizalom kérdése, mert akkor az már vallás, hanem mindannyiunk jól megfontolt érdekek mentén történő választása, preferenciája.

Mi használ a szűkebb-tágabb családomnak, a népemnek, akikkel egy hazában élek? Egy 2/3-dos kiszolgáltatott helyzet - még ha angyaloknak is szolgáltatjuk ki magunkat, ne feledjük: a kiszolgáltatottság az kiszolgáltatottság marad, innen alig múlik valami rajtunk. Ebből a helyzetből nehéz visszaevickélni.

Mégis muszáj, ez ma a magyar társadalom egyetlen megmaradási esélye.
A kormány erkölcsileg megbukott, mert nem tett semmit egy 20-45 között aktív, értékes korosztály kivándorlása ellen, sőt inkább "belehúzott, mintha ez lenne a valódi célkitűzése! Engedett bedőlni munkahelyeket, nem hogy valójában még szaporítsa azokat!
Engedett a semmibe hullni családokat, engedte, hogy kihúzzák az egyetlen otthont emberek feje felül, akik amíg lehetett dolgozni, törlesztették szorgalmasan az uzsora tőkét.
Kinek az érdekeit szolgálta a híres 2/3-os kormányzás, parlamenti többség???

Kockázat van benne, ha 2014-ben igenis regisztrálunk és valaki másra, talán kevésbé ismert tömörülésre szavazunk szavazunk, és meglehet csöbörből vödörbe esünk, DE MÉGIS KOCKÁZTATNI KELL, BÁTRAN is MEG KELL PRÓBÁLNI MINDEN RENDELKEZÉSÜNKRE ÁLLÓ TÖRVÉNYES ESZKÖZZEL leváltani egy olyan méltatlanná vált hatalmat, aki nem tesz semmit igazán érdemlegeset azért, hogy a népe ne ugrájon ki a 9-ik emeleti paneljéből végső kilátástalanságában, hogy ne fusson világgá minden még épkézláb magyar, hogy ne szakítson szét családokat és tegyen tönkre kiskorúakat ezáltal (hiszen ha az egyik szülő mer csak az elején nekivágni megélhetési, munkanélküliségi, utcára tevési okokból: ez minden, csak nem egy gyerek számára szükséges harmonikus lelki fejlődés biztosítása.
Milyen társadalom-politika ez????????
Hiszen ők nincs mivel mentegetőzzenek: MINDEN, abszolut MINDEN jóra fordítható hatalmi eszköz korlátlanul, ellenőrizhetetlenül, beszámolási kötelezettség nélkül a rendelkezésükre áll/állt.

Mindegy, hogy ennek milyen a pántlikája, milyen a neve: mivel azt csak bitorolja, ha tettei azok, amiket fentebb citáltam.

Olyan ez, mintha valaki hazaáruló a muhi csata után átadja IV. Béla országpecsétjét a haza ellenségeinek - a mongolnak - aki ezzel aztán azt tesz, amit csak akar!!!

Honnan lenne kontroll???

Ez az én véleményem, aki mindig polgári, jobboldali mentalitású voltam, de ezt az egyet felfogtam: a demokrácia csak a különböző érdekcsoportok alkudozása folytán létrejött kompromisszumos megoldások mentén élhet, létezhet.
Ezeknek az érdekcsoportoknak láthatóvá kell válniuk, a parlamentben a helyük. Ahogyan ez nem egy európai ország parlamentjében létezik. Ha egy képviselője jut be egy pártnak, az is tagja a parlamentnek, mert egy közösségnek fejezi ki a megélhetési érdekeit, a meglátásait társadalom és egyéb politikai aspektus mentén.

Minden megválasztott képviselőnek a parlamentben a helye, bármilyen oldali is: jobb avagy bal.
Én egyenesen megtiltanám a szavazatok újraleosztását, ezzel habosítva, turbósítva egy adott százalékos arányt, kvázi abból, amihez az adott nagyobb pártnak semmi de semmi köze, ezáltal egy másik, gyengébb táborból is "lenyúlva" plusz szavazatokat.

Dobjatok rám követ, de meggyőződéses polgári eszméim dacára nem tudom, miért nincs egy munkáspárt a parlamentben? Ezt ugyan már évek óta kérdezem, sokan pfujolnak is rám.
Pedig ezzel csak azt állítom, hogy az én érdekeim nem fedik 100%-osan egy alkalmazott fizikai munkás érdekeit, ezért miért ne lenne annak a munkásnak is joga kifejezni az ő érdekeit? Ki védi az ő érdekeit?
(Momentán az enyémet se védi senki, de ez sztem nem változtat a fentiek igazságtartalmán).

Azt azért valljuk be férfiasan: a 2/3-os felhatalmazás önkéntes, fenntartások nélküli, garanciák nélkül való bizalom tálcán való odaadását EGYETLEN politikai szereplőnek NEM LETT VOLNA SZABAD MEGTENNI, és ez a döntés a MI KEZÜNKBEN volt egy sima x-szel.
Szóval ezzel az érdemtelenül, megfontolás nélkül átengedett vak "ősbizalommal" tényleg elqrtunk jó néhány évet:-(
A POLITIKÁBAN NEM LÉTEZIK ŐSBIZALOM!!!!!!!
Soha nem is létezett!
aki szavaz, annak észnél kell lennie és nem sodródni a többséggel, gondolkodás, igazi meggyőződés nélkül...

Ez a múlt: elqrtuk, nem kicsit, nagyon. Már Gyurcsány alatt is elqrtuk az őszödi beszéd napvilágra kerülése után.

Nem tudtuk legalább sokan, számottevően, annak hangot is adván, elitélni azt, ami akkor történt: szintén a demokrácia sárba tiprása.
Elqrtuk, mi, mindannyian, egütt és még jó, ha csak néhány évet, nem az egészet...

Azért mégse csüggedjünk, mert a világnak mégsincs vége:-D

Mivel az este felhoztam egy konkrét példát, amit azért még egy öregasszony is megtehet, nem kell ahhoz partizán-hősnek lennie:-D

Hiszem, hogy a sok kicsi bizony sokra megy...

Ismeritek a példát az ominózus verébbel, aki ha elkezdene ugrálni konzekvensen, ugyanakkora ugrásokkal az Erzsébet-hídon, mi történne a hatalmas, impozáns híddal?

Mi történne a híddal, ha akadna ilyen veréb?:-)
(Persze ez példázat, nem szó szerint értendő. Az Erzsébet híd gyönyörű, stabil és a veréb nem gonosz, rosszhiszemű madárka:-D

Kapaszkodjunk meg: a híd beleomlana a vén Dunába. Egyre jobban rángatózna, kilengene és végül a hűs habok között végezné...

Ez a híres veréb-történet:-D
Mindörökké Off 1848 - 2012 2012.03.15 01:10:00
1941. A Szovjetunió visszaadja az 1848-ban zsákmányolt magyar zászlókat.;#5© MNM Fényképtára   2012:  Kezdődött ezzel : - Gyakorlatilag Budapest összes hagyományos politikai tömegrendezvény-helyszínét lefoglalták, a főváros mellett a kormány (közelebbről a…..
nefernefernefer 2012.08.16 21:20:35
@guma: Á, már újabb névnél tartok:-D A méreg majd szétvetett! Fenntebb leírtam, nem tudtam belépni az Indapassal, állandóan az írta, ez az email cím már foglalt. Most nem lépek ki, hátha bent tudok maradni.
Ezt csinálja velem már nem is tudom hanyadszor!

Amúgy meg hadd maradjak csak Donna:-D
nefernefernefer 2012.08.16 21:22:03
@guma: Ja, hekkelnek, figyelnek:-D
Már mi is fontos emberek lettünk, érdemes megfigyelni bennünket:-DDD

Minimum, hogy meghekkelnek:-D

Megér ez a blog annyit, nem???:-DDDDDDDD

Csak értékes oldalakat szoktak meghekkelni:-)
nefernefernefer 2012.08.16 21:50:02
@guma: Nem tudom. Nincs adminom. Egyáltalán örülök, hogy be tudtam végre jutni! Holnap csak késő este leszek, de beugrok, hadd lássam, nem dob ki megint ez a szemét technika!

Időm alig volt az elmúlt napokban, hetekben, mondandóm viszont annál több.

Ha már megbizonyosodok afelől, hogy ha kikapcsolom a gépet, másnap is be tudok lépni kommentelni, akkor majd írok levelet és kérek adminos meghívót.

A szept. 24-át pedig komolyan írtam! Lesznek az ország minden irányából méltóság felvonulások, úgyhogy megyek! Ez se nem jobb, se nem bal tiltakozás. Ez a nemzet, a nép tiltakozása a legalapvetőbb emberi jogok eltiprása, semmibevétele ellen!
Lassan se ház, se haza, se ennivaló, se munka, se semmi az országban talán 2 millió, vagy annál több emberének!!!
Hát mi zajlik itt???
Ki már nem tudunk elfutni, ezért minden apró kis eszközzel tudatnunk kell nemtetszésünket!

Csak egy példa, hogy mennyi aprósággal juttathatjuk kifejezésre nemteszésünket, és még csak valami fergeteges kurázsi sem kell hozzá: anyósom, aki 76 éves, falun él, biciklivel jár így nyáridőben. Mivel este még az udvarra se mer kimenni, nemhogy biciklivel a faluban öregasszony létére bóklászni, nincs lámpa a régimódi, isten tudja hány éves biciklijén.
Zsaruk, jobb elfoglaltság híjján, mivel kell ugyebár a költségvetésbe a fix bevétel közúti bírságokból, leállítják a mamát. Anyósom először nem is kapcsolt, hogy neki "lapátoznak, integetnek", alig akar megállni:-D
Ez fényes nappal volt, a falu belterületén!

Két "közeg" szállt ki a kocsiból és igazoltatni akarják a mamát, bírságolni, mert nincs lámpája. Anyósom nyugodtan válaszol, hogy ő soha nem jár este se biciklivel, se gyalog. Este örül, ha magára zárkózik és békén hagyják.
Erre az egyik rendőr mondja, hogy akkor beviszik a legközelebbi rendőrörsre.
A mama totál nyugodtan válaszolja: jól van, fiam, 'iszen megyek én, hova üljek be a kocsiba? Mert én inkább elülöm a bírságot, ott legalább főznek rám. Úgysincs aki főzzön, én meg már öreg vagyok.
Ismernetek kellene anyósomat, ha bevitték volna, ős simán bemegy.
Nyilván tudta, nagy ciki lenne belőle, kiröhögnék a rendőrt, aki beviszi:-D
Kapcsolt is a másik "közeg", mert elengedték a mamát bírság nélkül:-D

Ugye, milyen aprócska dolog? De legalább az egyik rendőr látta a helyzet abszurdumát, komikumát...
És ezt az én 76 éves anyósom elérte.
Öreg, nyugdíjas, most ennyit ért el, de nem féltem én őt:-D

Itt (is) kezdődnek a dolgok a jogainkról, a normalitásról meg egyebekről...
Nem kell fényes nappal 76 esztendős öregasszonyokat becipelni az őrsre, talán...
Mindörökké Off A hatalom arcai 2012.05.19 11:15:00
..
nefernefernefer 2012.08.16 21:24:15
@miről van itt nagybasz0: De tsak!!!:-D

Illetve már az se nem:-D

Mondom, engem valaki néz, figyel, tán már az új, 2/3-os viktatúra III/III-asában is jelentenek rólam:-D
Na, ezért legalább érdemes volt a számat tépni:-D
nefernefernefer 2012.08.16 21:32:01
@miről van itt nagybasz0: Látod, nem is vitálmanegértávgyógyító vogymuk, hanem a hatalom réme!!!:-D
Ellenálló! Sötétben bujkáló ellenforradalmár:-D

Jelentem: engem megfigyelnek:-D Most is valami zörejt hallok..., valami neszel, kopog...

Tántsak nem pötyögteti valaki a billentyűket a másik szobában? Biztos rólam ír!:-D
Határozottan hallom, hogy valaki veri a számítógép billentyűzetét.
Vagy én verem?

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Totál paranormál leszek:-DDDDDDDD
Ebben a zországban???
Háppersze hogy. Mi más lehetnék, mint paraabnormál?

Mert ha ezek normálisak: na, akkor én inkább akármi más leszek, de normál tuti nem:-D