Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MozogjNoémivel

85 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog átvándorolt egy másik felületre, folyamatosan frissülő bejegyzéseket itt találjátok: mozogjnoemivel.wordpress.com   ..
Sokszor felmerül a kérdés, hogy mi is történik egy kismamatornán, mit csinálunk annyi ideig együtt, nem unalmas-e egy órán keresztül hátizom erősítő gyakorlatokat végezni. Hát nem. Már csak azért sem, mert nem hátizomerősítéssel töltjük az egész órát.  Persze, az egyik…..
Mozogj Noémivel! A prioritások 2014.02.27 09:33:30
Lehet, hogy én nem vagyok egy stephordi feleség kategóriába eső háziasszony, nem csillog-villog a lakás állandóan, de eszembe sem szokott jutni, hogy ez mennyire nem zavar engem, mert nem is érzem úgy, hogy zavarnia kellene, egészen addig, amíg eszembe nem juttatják ;) Van egy…..
Gondoltál már arra, hogy jó lenne mozogni valamit? Talán pont a Pilatest próbálnád ki?  Tökéletes alkalom erre a Pilates alapozó workshop, ahol végigvesszük az alapokat, amiket érdemes tudni ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen egy Pilates óra. A Pilates lényege a részletekben…..
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem gyerekkoromban az egyik mumusom a spenót, pontosabban a spenótfőzelék volt. A sóska és a gomba mellett ezt utáltam a legjobban. Barátságot a spenóttal csak pár éve kötöttem és amikor rájöttem, hogy nem csak az annyira utált főzeléket lehet…..
Arra gondoltam, itt az ideje egy újabb plankes kihívásnak. Remélem, egyetértetek vele :) Mert plankelni mindig jó, különösen olyankor, amikor jól el kell terelni a figyelmet a borús időjárásról. Vagy csak úgy az élet borújáról. Vagy jó kedvünk van és ezt kell egy jó kis…..
Hatalmas tévedés, hogy egy vegetáriánus nem tud hülyeségeket enni, egészségtelenül étkezni és az is, hogy nem tud felesleges kilókat testének különböző részein tárolni. Nálam december 31-én betelt a pohár. Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, és ez sem az, puszta…..
Van nekem egy barátnőm, aki mindig talál valami menő kihívást és aki mindenféle hülyeségbe belevisz. Például plank-en plankelni, ha nem is hajóról lelógva, mint ahogy eredetileg lenne, de palánkon. Nedves palánkon, a víz felett (najó, kikötőnek álcázva, de azért remélem,…..
MozogjNoémivel 2013.11.28 11:14:10
@vandy78: igen, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy szerintem a csaturangán nevelkedett jógások könnyedén végigcsinálják, míg mi átlagemberek végigszenvedjük ;)
Mozogni jó, mozogni kell, ám sokszor csak kapkodunk össze-vissza az elintézendő dolgaink után és úgy érezzük, nagyjából 2056. április 24-én lesz legközelebb szabadidőnk, amit magunkra tudunk szánni. Ilyenkor szokott jönni a tipikus mindent-vagy-semmit gondolkodás, vagyis, hogyha…..
MozogjNoémivel 2013.10.21 08:56:55
@vandy78: wow, ez rengeteg!
majd belenézek, ha lesz időm :D
Jógásakat én is szoktam, de azok közt vagy nagyon jók vannak, vagy nagyon idegesítőek, átmenetet még nem találtam :(
Mozogj Noémivel! Irodai párperces 2013.10.20 18:01:57
Írtam és pózoltam a Diabetic Living magazin őszi számába. Menjetek, vegyetek újságot :) ..
Ha szeretsz játszani vagy nyerni, esetleg mindkettő ne habozz, töltsd ki ezt a rövid kis kérdéssort és máris esélyes vagy a nyereményre. A játék ideje: 2013. október 17 - november 13.  Mit nyerhet az, aki helyesen kitölti a kérdőívet? Ha a kitöltők száma 1-50 között…..
Rengeteg helyen halljuk, olvassuk, hogy a sport mennyire fontos nekünk az egészséges élethez. De amikor belegondolunk, hogy vajon valójában milyen pozitív hatásai vannak a sportnak, amit annyira belénk sulykolnak, sokszor nem is jut eszünkbe más, csak az, hogy ettől majd lefogyunk. Nem…..
Mindig azt szoktam mondani, hogy az írásban az a legnehezebb, hogy kitaláljam, miről is legyen szó, utána már sínen vagyunk. Fittanyuka viszont előállt egy olyan kérdéssel, hogy bebizonyosodott, nincs igazam. Azt kérdezte, nem írnék-e tippeket arra vonatkozólag, hogy mit tegyünk, ha…..
Érkezett egy olyan válasz, ami elég sok gondolatot indított el bennem, úgyhogy drukkoljatok, hogy legyen időm egyszer írni is erről. Például, hogy vegaként milyen az élet, miről hiszik az emberek, hogy az vega és egyebek és hogy mennyire azt gondolja a többség, hogy a húsmentes…..
Mit tanulsz és kb. mennyire időigényes szakot választottál? SE – TSK – n tanulok, ami nagyon időigényes mert minden órán katalógus van és egész nap iskolában vagyok. reggel nyolctól általában háromig, de van hogy fél ötig is. ( van olyan nap hogy fél 10- re kell menni…..
Eszter azt hiszem, jól beválasztott az egyetemi szakokat illetően, szerintem ennél hektikusabb időbeosztást, rohangálósabb szakpárt nem is nagyon tudott volna összehozni :D De a válaszaiból kiderül, hogy így is lehet törekedni arra, hogy meglegyen a mozgás is és az étkezésnél…..
Az a helyzet, hogy a legtöbb kifogás arra nézve, hogy miért nem figyel valaki oda az egészségére, az szokott lenni, hogy nincs rá sem idő, sem pénz. Ezzel nem vitatkozom, mert tényleg szükséges valamennyi szabadidő és pénz is hozzá, de az is egészen biztos, hogy a "nem foglalkozom…..
Coming out jön: Sokszor előfordult már, hogy emberek megkerestek, hogy segítenék-e nekik a fogyásban, adjak nekik tanácsot mozgással, illetve táplálkozással kapcsolatban. A jó cserkész ahol tud, segít, úgyhogy igyekeztem okos tanácsokat adni, végigkísérni fogyásukat, támogatni,…..
Nem, nem feltétlenül.  Ha valaki beteg, amit speciális diétával lehet kezelni vagy gyógyítani, akkor nem engem kell kérdezni arról, mit tegyen. Akkor irány a dietetikus. Sőt, először az orvosra kell hallgatni, aki - igen, örök optimista vagyok - tud olyan dietetikust ajánlani,…..
Amit jól esik :D Jó, úszni sosem fogok senkit elkísérni és instruálni, az tuti. De ezek közül válogathatsz: Kondi Ezen a fantázianéven fut nálam az az óra, ami nagyjából azokat az edzéseket takarja, amivel az általános fittséget lehet elérni, ideális az alakformáláshoz. Van…..
Kicsit még béta, mert a számítógép még mindig nem a barátom, de azért mutatom, hogy mivel készülök nektek. Összeszedve minden gondolatomat és tudásomat szeretnék segíteni abban, hogy megtaláljátok az ideális testsúlyt, de mindezt úgy, hogy az egészség is megmaradjon közben…..
Diétás csomagok Táplálkozási tanácsadás I. étkezési napló kielemzése étkezéssel kapcsolatos kérdőív kitöltése célok megbeszélése, változtatásra tanácsok azaz 1 személyes / Skype-os konzultáció + e-mailes kontakt Ár: 8.000 Ft    Táplálkozási…..
Mozogj Noémivel! Elmesélem, 2013.09.11 11:28:13
milyen is az, amikor az ember elhatározza, hogy edző lesz belőle. Vagy inkább azt, hogy velem hogy volt. Először jönnek a gondolatok, hogy jajj, biztos ezt akarom-e, biztos jó lesz-e. Aztán jön a boldogság, hogy igen, tényleg ezt akarom. Megtörténik a jelentkezés a suliba. És…..
Mozogj Noémivel! Futós app 2013.09.02 14:55:53
Van ez a futásmánia, hogy futni jó, futni kihívás, futni élvezet. Van ez a másik mánia, a zombiapokalipszis és társai, zombis filmek és zombis sorozatok mindenfelé. Nos, hiába mondta mindenki, hogy a Walking Dead milyen jó sorozat, valahogy nem tudtam rávenni magam, hogy belenézzek.…..