Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hotelportás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiálltok, hátha végre egy kibaszott nagy szürke bikának látszok! De pszt! Figyeljetek jól, ti kiválasztottai a nernek, megsúgom nem csak a választási törvény lejtését, de még a csillagok állását is mi rendeztük el:   Cuki nem?…..
Az állam  engedélyezze, vagy kötelezze a Főtávot az egyéni emberek (lakások) "kiugrásának" lehetőségére, egyéni mérőórák felszerelésére, ahogy az a vízóráknál lehetséges. *** Külföldön dolgozok, és van egy lakásom, amely távfűtéses. Miért nem adom ki? Mert nem…..
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
A KLIK által most közzétett szerződések szerint Hegedűs Zoltán volt fideszes képviselő, akit szeptemberben neveztek ki öt évre a Hódmezővásárhelyi Szakképző Iskola Corvin Mátyás Tagintézménye élére, hétmillió forintot fizetett a Béketelepi ABC-nek az elmúlt évben, hogy az…..
A társadalmi kirekesztettség és esélyegyenlőtlenségek szempontjából napjaink Magyarországában éles kontrasztokkal találkozunk város és vidék, roma és nem roma, diplomás és szakmunkás, nő és férfi relációjában. A társadalom peremén élők jelenlegi oktatási,…..
hotelportás 2013.12.06 09:09:26
@kovi1970: Pontosan úgy gondolom magam is, mint az általad szellemi kihívásokkal küzdőnek minősített holmsz.
De hogy te is küzdj meg egy kis szellemi kihívással, felvilágosíthatnál bennünket arról, miért kell egy szegénynek talpig retkesnek lennie. Mi az oka annak, hogy a fóliasátor alatt üldögélő hajléktalan tiszta és gondozott, míg a másik képen lévő fiatal anya rongyos és koszos, a mellette ülő gyermekkel egyetemben. Úgy tudom, a fiatal unatkozó madonna alanyi jogon kapja a gyest, családi pótlékot, ám ebből egy fillért nem áldoz mosószappanra, tűre, cérnára. Sőt arra sem ér rá, hogy a kisbuddhát legalább egy hidegvizes ronggyal lecsutakolja.
Mindkét képről ordít a szegénység. De az igénytelenség csak az egyikről.
Kedden reggel Rogán Antal kisétált Rezesova erkélye alá, és felháborodott.   A többi már történelem. A BMW-s ámokfutó az éjszakát a hűvösön töltötte. Két népszerű verzió van, az egyik szerint a kormány nyomást gyakorol a bíróságokra, a másik szerint…..
„Oà Schmarrn dågeg’n!” (Kb.: „Nem tehetünk semmit!”) Bajor közmondás, reménytelen helyzetekre   Trianonban az a jó, hogy lehet másokat hibáztatni, lehet másokat felelőssé tenni a minket ért veszteségért – és lehet ezt úgy tenni, hogy látszólag még igazunk is…..
Milyen jó is lenne, ha láthatatlan kezek működtetnék a szabad piacot, mindig megtalálná egymást a kereslet és a kínálat, a piac szinte mindenkinek adna munkát, a munkáért járó jussból pedig mindenki működésben tartaná a piacot, a gazdaság fogaskerekei mozgásba jönnének és a…..