Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neurotikuss

509 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nEuROTIKUSs Baby one more time 2024.03.30 10:46:32
Totál rákattantam a Jack Black feldolgozásra aztakurva: 30 fokos házban egy szál pinában veretem erre a csodára És mit csinálok egy szál pinában a nagy ünnep előtt?..
nEuROTIKUSs Dűne 2 2024.03.02 08:07:42
No... há' megnéztem éjjel nagyvásznon és ilyen meh... amikor kijöttünk, akkor volt bennem egy ilyen üres érzés, hogy megint átélhettem a GOT 8. évadát, kinek kell megköszönnöm a nem kért ajándékot?  Fasza a képi világ. Ez tuti! No, de a sztori? Há' azt hogy sikerült így összecsapni?????????..
nEuROTIKUSs 2024. 2024.02.03 14:40:42
Eddig nullán állok, mert az életem nem lett jobb, de voltam Krúbin! Meg amúgy élek, mint hal a vízben, csak ide nem írok már. A szexeléseimet már nem szeretném faszverőkkel megosztani, a többi meg úgysem érdekel senkit. Nem baj. Krúbi kurva fasza volt! ..
nEuROTIKUSs Aposztrófea 2023.04.19 08:12:29
Egy kis Závada... hogy legyen legalább kultúra, ha már szex nincs. ..
nEuROTIKUSs 2023.04.08 11:08:48
Anyám itt született. Ebben az országban. De nem volt sokáig még magyar állampolgár. Merthogy a nagyimék anyai ágon menekültek (migráncsok?) voltak. De ez csak azért lényeges, mivel MINDENT SZABAD, AMI NEM TILOS és ennek fényében én bizony legurítottam nemrég egy kupica pálinkát. Ja. Hétköznap…..
Hihetetlen, de egészen nézhető formátumban fent van a youtube-on a John Wick 4, aminek eléggé vegyes a kritikája.  Ha már 3-kor ébredek fogfájásra, akkor így adtam neki egy esélyt......
"A műfordító, George Szirtes a legismertebb és legelismertebb költő és műfordító, aki a magyar kultúrát tolmácsolja angolul. George Szirtes fordítja angolra többek között Madách Imre, Krúdy Gyula, Nemes Nagy Ágnes, Márai Sándor, Krasznahorkai László és Orbán Ottó műveit. Nagy-Britanniában azonban…..
De tényleg! Arról meg minek írni? Annyit basztam az elmúlt 2 hónapban, hogy kb. hetente 1x24 órában. Mondhatni, hogy reggel/délben/este/éjjel/hajnalban. Viszont nem, nem akarom leírni a konkrét aktusokat. Szívesen emlékezek rá vissza, illetve megint készültek videók, szóval szopacs... mert ez most…..
nEuROTIKUSs Berúgtam 2023-at!!! 2023.02.06 10:49:48
Fúú... 13 napja tart még csak az új év, de én már basztam, dugtam, keféltem, szeretkeztem, kiléptem a munkahelyemről, pedig egy hajszál választott csak el attól, hogy youtube csatornát csináljak a tapasztalataimból. No, de én tervezek, Isten meg végez... így esett, hogy szanaszéjjel baszattam magam…..
Me' csak az számít... hát tudom ÉN!  "A futás: szex a jó részek nélkül!" ..
No, hát a szokásos karácsonyi őrületet idén kihagyva én igazán CSAK AZT CSINÁLTAM AZ ÜNNEPEK ALATT, AMIHEZ NEKEM KEDVEM VOLT. NEM. NEM BASZTAM SENKIVEL. MÉG. Ellenben puzzle-oztam, színeztem, olvastam és filmeket néztem. Ez utóbbiból igazi karácsonyi ajándék lett számomra: A sziget szellemei c. új…..
... meg én. Mert itthon lehetek és nem kell semmi olyasmit csinálnom, amit nem akarok.  Emiatt aztán - tartva a szigorú hagyományokat - épp most indítottam el a Brian életét, amire főzni fogok. ..
No, már régen meg akartam ezt nézni, csak valahogy mindig lent voltam és gondoltam, hogy nem kéne még ásni is a gödröt pluszba. Anno olvastam róla és felkeltette az érdeklődésem, de csak tengap éreztem magamban annyi erőt, hogy valóban rászánjam... bánom is meg nem is. Most egyébként egy filmről…..
Nem szívlelem a rap zenét, nem követem, épp ezért véleményt sem tudok igazán alkotni róla. Nem nézem le azokat, akik ilyen zenét hallgatnak, főleg úgy, hogy alaphangon értik is a külföli előadók hablatyát! Me' őszintén szólva még abban sem vagyok biztos, hogy ez a műfaj a rap, mármint amit én annak…..
nEuROTIKUSs Food around the world 2022.10.18 07:30:15
Úgy kb. 3 napja jött velem szembe ez az csatorna és totál rákattantam. Mivel szinte egyáltalán nem tudok aludni és az olvasástól már herótom van, valahogyan elcsatangoltam, belefutottam és rácuppantam ezerrel.  Csodálatos kis csatorna, felér egy ASMR-rel is, mivel nem igazán beszélnek benne. Kicsit…..
Na, ha van itten olyan személy, aki nem csak a faszát veri - bár ez nem kizáró ok!!! - hanem cserébe mondjuk tud nekem segíteni emigrálni, akkor ÍRJON!!!!!! Egyszerűen nem tudok/akarok már ebben az országnak csúfolt pöcegödörben élni, nem megy! El akarok innen költözni! Van megfelelő tartalékom,…..
Kb. 15 éve már, hogy nincs TV készülékem, illetve most már újra megint van, mióta elköltöztem a fővárosból. Hát a hülye asszony mikor vesz baszomnagy full HD-s TV-t, ha nem akkor, mikor a Potrohos fasz kivezeti a világraszóló rezsicsökkentést? Sosem gurigáztam szarral!!!  Az meg más kérdés, hogy…..
Először is tisztázni szeretném, hogy nemcsak a Trónok harca eddig megjelent köteteit olvastam el, hanem a Tűz és vért, Esélytelen Aegon gyermekkoráról az első kötetet (ennek sem fogja megírni a végét), illetve azt a szépen illusztrált hatalmas könyvet is, mely még a "gyermekek" koráig megy vissza,…..
Hé! Te!  Te új! (vagy régi vagy mittomén kivagy!!!!) Nem égett még ki az agyad????? 122 poszt olvasása egyetlen nap alatt? Jesus!!!!!!! :( ..
Egy nagyon vaskos kötetbe kezdtem a minap... az a címe, ami a bejegyzésnek. Hmm... nehezen haladok vele, mivel tényleg a lehető legkorábbi "szerető"-vel kezdődik, Hágárral... rá még én is emlékszem, hogy Ábrahám "ágyasa" volt és Sára "térdén szült", hogy a gyermek Sáráénak számítson, de arra nem…..
... DE NEM JÖN BE RAJTA SENKI! (ÉS ÉN SEM TUDOK KIMENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Tehát: BÁRMILYEN MEGLEPŐ (TÉNYEG AZ????????????) ISZONYATOSAN SZARUL VAGYOK. JA! MEGINT KÜZDÖK NAPI SZINTEN A SZUICID KÉSZTETÉSEKKEL, AMIK NEM ENGEDIK LÁTNI A NAPFÉNYT, NEM ENGEDIK HALLANI A JÓ SZÓT, NEM ENGEDNEK…..
Nos, az előbb futottam bele Puzsér Róbert legújabb videójába, amitől leesett az állam. Ez az ni:  Aztakurva! Na mármost, én a Covid alatt, mikor a hbo felrakta, megpróbáltam megnézni, de csak az első részig ment, CSAKHOGY! ..
Nos, magamról nem írnék. Még akkor sem vagy pont azért nem, mert épp ma csókolóztam egy faszival, aki utána közölte velem, hogy idézem: "Te olyan típusú nő vagy, aki nagyon ki tudna elégíteni engem". Meg, hogy a hangomtól feláll neki. Megcsókoltam, mert kérte. De nem erről, nem magamról akarok…..
Kata megy, RezsiPacaltZabálóSzilárd meg hiteget itten, hogy nem kell majd télen autógumit égetnie senkinek, csak ne fogyasszon az átlagnál többet. Hogy a BüdösIstenFaszába lehet, hogy ezek nem lógnak még a villanyoszlopról? Csak azért kérdem, mert mostanában divat "felkasztani a szélsőségeket".…..
nEuROTIKUSs DURVA SZEX VOLT! 2022.07.06 07:36:20
Most nagyon be foglak csapni, ha továbbmész!  Ne károgj majd, hogy át lettél baszva, mert durva lesz. NAGYON DURVA. ..