Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blc79

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aurora Borealis egyike a természet egyik leglátványosabb és legszebb jelenségeinek, festői látvány amikor az éjszakai égbolton hirtelen felragyog. Éteri és egyedi ez a csodálatos éjszakai, szivárvány színekben pompázó fényjáték. Egy évtizedben legfeljebb egyszer éri el a naptevékenység a…..
blc79 2013.11.21 07:07:23
A film főszereplője KATA, de úgy néz ki, hogy a diákok is baszhatják. Az "Elkúrtuk!", a "Nemzeti Együttszexelés Rendszere 2.", az "Interfelláció" és a "Drágám a büdzsé kisebb lett" rendezőjének legújabb alkotása a 2013-as költségvetés XXX paródiája. A történet női…..
A NASA Suomi NPP nevű műholdja több mint 800 kilométerrel a Föld felszíne fölött kering orbitális pályán, nagyjából nyolc kilométer per másodperces sebességgel.  A Földet pásztázó műhold legnagyobb és legfontosabb műszere a Visible Infrared Imager Radiometer Suite…..
Már nem is próbálom sorszámozni Matolcsy miniszter úr csomagjait, egyszerübb dátummal azonosítani öket. Sajnos a költségvetési tervezés továbbra is eléggé döcögösen megy a FIDESZ-nek. A csomagba most még nyomokban sem került takarékossági intézkedés, csupa adóemelésböl…..
blc79 2012.10.17 22:09:52
Nem hiszem, hogy sokan hallották már Sir Ernest Shackleton nevét. Pedig olyan nevekkel említik együtt, mint Amundsen és Scott. Korának, a 20. század első évtizedeinek egyik jelentős felfedezője volt. Annak a kornak, amely – sok más felfedezni való már nem lévén – az Északi és…..
Milyen jó is lenne, ha láthatatlan kezek működtetnék a szabad piacot, mindig megtalálná egymást a kereslet és a kínálat, a piac szinte mindenkinek adna munkát, a munkáért járó jussból pedig mindenki működésben tartaná a piacot, a gazdaság fogaskerekei mozgásba jönnének és a…..