Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alapvetően hülye

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tina tizennégy éves, és tud gitározni. Ezt kegyetlenül be is bizonyítja az alábbi videón, amin a Eddie Van Halen Eruption című szólóját játssza. Vajon a Guitar Heróból tanulta meg?* Aki kíváncsi az 1977-es eredetire is, tekerjen lejjebb, utána pedig lehet vitatkozni ki a jobb,…..
Jogszabálydzsungelünkben számtalan olyan rendelkezés létezik, amelyről fogalmunk sincs - vajon ki tudja például naprakészen, mit is tartalmaz a KRESZ? Vagy azt, épp milyen feltételeket kell teljesíteni egy autónak ahhoz, hogy a rendőr ne minősítse közlekedésre alkalmatlannak? Vajon…..
Szerintem zavarba ejtő a kormányfő kettős beszéde a magyar, illetve a világgazdasági kilátásokkal és lehetőségekkel kapcsolatban. Miközben Orbán Viktor a külföldi haknik során gyakran hangsúlyozza a nyugati típusú jóléti társadalom hanyatlásáról alkotott nézeteit, a…..
A magyarokat érdekli a környezetvédelem? Különösen nagyobb visszhang nélkül mondott le a minap Fülöp Sándor, környezetvédelemért, a jövő nemzedék védelméért felelős ombudsman helyettes, amit mi tragikusnak vélünk. Már az eddigi két évből is kiderült, hogy a Fidesz…..
...inkább vágj bele! – ez Péter filozófiája, aki bele-, pontosabban nekivágott Hollandiának. Jó szakmával gyorsan sikerült munkát is találnia, aztán meg levelet írnia a blognak az ottani életről. Olvasás után ti jöttök a kommentekkel! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál?…..
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
Alapvetően hülye 2012.08.23 12:03:38
@AutosVilli:
Ne már, ez tényleg komoly?
Magyarországon extrém szárazság van, ettől a problémától napokon belül hangos lesz a sajtó. Elnézve a három legnagyobb természetes vizünk állapotát, az adatok lehangolóak. Balaton: Májusban a Vízgazdálkodási Kutató Intézet tudományos főmunkatársa azt nyilatkozta, hogy az…..
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
Nahát, még a tévedhetetlenek is tévednek néha. Vagy csak féltek az újabb uniós pofontól? Mindegy, most van ok az ünneplésre. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Alapvetően hülye 2012.08.16 20:12:20
@Kepa:
Egyetértek veled - mielőtt elhagytuk Magyarországot, valamennyien 10 évre csináltattunk új útlevelet, tuti ami tuti...

De nekem is házam maradt ott, nem is kicsi és nem is értéktelen...mi is leadtunk minden iratot, csak az útlevelünk van....és szarunk Orbán pofájára.

Ez az ember kétszínű, a valóságban nem tudja megtagadni fajtáját - hazudik, még magának is.
A közös valuta ellenes retorikát folytató politikai erőket Európában illik szélsőségesnek bélyegezni, és tagadhatatlan, hogy a legtöbb esetben a politikai spektrum jobb, illetve bal széléről érkeznek az euró ellenes bekiabálások. Az eurószkeptikus politikai mozgalmak elsősorban…..