Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adler

30 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
adler 2010.04.14 20:26:55
@szamarhegy: lol. max úgy hallotta. elvégre a "kelts fel"-t sem cs-vel írod, mert úgy mondják.
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
Mandiner blog Gréczy tényei III. 2010.02.27 13:01:00
  Gazdasági adatok körüli kutakodásunk következő tárgya a hazai infláció elmúlt 12 évi alakulása. Állítás 3. Az Orbán-kormány idején az infláció 9 százalék volt, tavaly 4,5 százalék.   Nos, ez sem stimmel teljesen, mert az Eurostat adata 2009-re 4, a…..
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Eltelt egy újabb hét az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből, s bár még négy hétig vadászhatnak a jelöltek, a korábbi bejegyzés folytatásaként talán nem érdektelen ránézni már a hivatalos adatokra is:  …..
A tüzes paparazzi fotó, ami lázba hozta az országot ma reggel: A szemetek még nem Makaón is képesek fényképezni, a szerencsétlen politikus még nem Makaón sem lötyöghet egyet ... A fotót átküldték a Blikknek, aki körbekérdezett, hogy mit csinált Veres Jani Makaón? Vajon a…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
update nov 5. 7:30: tegnap estére felpörögtek az események, Demszky Gábor a VEKE kérése cselekdett. Követjük a fejleményeket, amint történik előrelépés írunk róla. update nov 9. 15:54: Lényegében lőttek az összefüggő budai villamoshálózat kialakításának: http://nol.hu/…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Ahogy írtuk előre, Városálom2010 címmel urbanisztikai konferenciát szervezett a Fidelitas. Mivel ez egy ifjúsági szervezet, ezt úgy kívánta fiatalossá tenni, hogy szimpatikus módon meghívott egy csomó blogot, például közlekedőset (Buszos), kreatív zsidózót (Judapest),…..
Ezt nézzétek!Kedves pikula ! A Budapesti Fidelitas október 4-én szombaton 10 órától az Uránia filmszínházban egy egész napos szakmai konferenciát szervez, melynek keretében neves előadók segítségével vitatjuk meg a várostervezés, a környezetvédelem, a közlekedés, a…..
 Már találkozhatunk az MSZP néhány tízmillió forintba kerülő eredménykampányának első darabjaival a nyomtatott sajtóban és internetes portálokon. A Beindultunk szlogenű hadjárat kreatívjai láttán a mi megkérgesedett szívünk mélyén is beindult valami. A Reakció a maga…..
adler 2008.09.29 17:29:08
Egyik meghívottunktól a lenti levelet kaptuk. Mivel érdekes dolgokat feszeget közzé tesszük. Köszönöm a meghívót, de én Londonban élek és idén már hétszer voltam Budapesten tehát nem tudok eljönni a konferenciára, ami érdekesnek hallatszik. Két és és fél evig jártam…..
Olyan Bp. lenne jó, ahol a hajléktalanok szaga nem keveredik a kutyapiszok szagával. Ahol a zöldterületeket nem pusztítják, hanem telepítik. Lehetne példát venni a német városokról, ahol a villamossínek között is sokszor gyep van, és nincs teleszórva csikkekkel, mert alig bagózik…..
Én olyan Budapestet álmodok, ahol Pesten a Hungária körúton, Budán pedig a Flórián tér-Moszkva tér-Móricz Zsigmond körtér által határolt területeken belül radikális autós forgalom csökkentést hajtottak végre, és az embereket átszoktatták a tömegközlekedésre vagy a…..
24 éve születtem bele ebbe a városba, nem bántam meg, sok fantasztikus élmény köt ide. De a Budapesten élő fiataloknak - velem együtt - van egy közös kívánságunk: több rendezett park várjon minket a suli után, ebédszünetben, egy pénteki séta közben és a szombati mozi előtt.…..
Nekem leginkább a parkok, zöld területek, sportpályák hiányoznak Budapestről. Jó lenne, ha több olyan hely lenne itt a városban, ahová az emberek kijárhatnak futni, biciklizni, görkorcsolyázni, vagy egyszerűen csak leülni egy padra és olvasni vagy beszélgetni.Lilla27 éves,…..
A konferenciát, mi Budapesti Fidelitas, azért szervezzük, h legyen egy szakmai koncepciónk Budapest fejlődési lehetőségeiről, kívánatos irányáról. Ennek ellenére sokunk fejében már most is van egy kép, h milyen Budapestet szeretnénk. Ezért az elkövetkező napokban egy-egy rövid…..