Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vico94

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
vico94 2016.12.14 11:11:49
@Mitya10: :dddd
vico94 2017.01.25 16:13:57
@mpite: ha ez lesz a kezdő, akkor Cuadrado a vonal mellett fog robotolni, és védekezésben ő lesz a "jobbhátvéd" és 5 védővel fogjuk tolni.
Legfrissebb pletykák szerint a Juventus ismét határozott lépéseket fontolgat az Arsenalban szereplő Alexis Sánchez szerződtetése érdekében, akinek csupán tizennyolc hónap van hátra jelenlegi szerződéséből. Az köztudomású tény, hogy a londoni csapat szeretné megtartani egyik…..
A Juventus elnöke, Andrea Agnelli célul tűzte ki csapata elé a Scudettót, valamint a Bajnokok Ligája elhódítását is, annak érdekében, hogy a Juventus legendás szezont tudjon maga mögött. A Bianconeri immár öt éve dominálja hazája bajnokságát és most a hatodik cím…..
Paulo Dybala arról beszélt legutóbb, hogy hosszú távra tervez a Juventusszal, illetve azt is megosztotta a kíváncsi szurkolókkal, hogy véleménye szerint a BL-győzelem nem álom számára. A bianconero csapat meghatározó futballistája tavaly nyáron csatlakozott az Öreg Hölgyhöz a Palermo együttesétől,…..
vico94 2016.12.15 11:07:45
@babo0410: várjunk még ezzel! nagyon jó lenne ha neked lenne igazad, de szerintem nem kell olyan sokat vissza lapozni még itt a blog archívumban sem, hogy 1-2 évvel ezelőttről hasonló pogba nyilatkozatot találjunk...

Ennek ellenére jelenleg Ő a juventus legfontosabb játékosa
A hétfői sorsolás nyomán eldőlt, hogy a Juventus, a legnehezebb ellenfeleket elkerülve, az FC Porto ellen folytathatja a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, s a szurkolók képzeletben szinte már a sorozat legjobb nyolc együttese között látják a zebramezeseket, a csapat…..
A Sevilla elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, s az utolsó játéknapon, a pont és szerzett gól nélkül álló Dinamo Zagrebet fogadva az első helyet is megtarthatja.  Hazai színtéren a zebramezesek hét…..
vico94 2016.11.27 14:51:02
Massimiliano Allegri a Sevilla elleni BL-találkozót megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy csapata akár három támadóval is felállhat, és szép mérkőzésre számít a spanyolok ellen. Gonzalo Higuaín és Paulo Dybala egyaránt sérült, így a bianconero csapat számára Mario Mandžukić jelenti az…..
A Juventusra nehéz mérkőzések várnak, hiszen ma este a Napoli, jövő szerdán az Olympque Lyon látogat Torinóba. A zebramezesekhez hasonlóan a Bajnokok Ligájában is érdekelt nápolyiak pillanatnyilag a tabella harmadik helyén állnak, s kedden Isztambulban kellene visszavágniuk a…..
vico94 2016.10.29 20:29:13
A bianconero csapat viszonylag könnyedén felülkerekedett idegenben horvát ellenfelén Miralem Pjanić, Paulo Dybala, Gonzalo Higuaín góljával, illetve Dani Alves megpattant szabadrúgása révén, amely ugyancsak gólt ért. „Paulo Dybalának sikerült megszereznie a szezonban az első…..
A Juventus tavaly érkezett középpályása egészséges önkritikáról tett tanúbizonyságot, amikor lényegében az őt kifütyülő szurkolók oldalára állt legutóbbi nyilatkozatában. A brazil futballista nem futotta élete szezonját tavaly, nemigen váltotta be a hozzá fűzött…..
A hazai színtéren kiváló teljesítményt nyújtó Juventus ma az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában is megmutathatja magát, s az ellenfél a tavalyi csoportkörből már ismerős Sevilla lesz, amely az Európa Liga elhódításával kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A zebramezesek keretében…..
vico94 2016.09.14 19:18:31
@steven.h: en is egesz nap ezt vartam! Kotelezo a gyozelem! Forza juve!!
A Juventus immár olasz bajnokként fogadja a kiesés elől menekülő Carpi együttesét, s tét nélküli mérkőzésen próbálja tartani a tempót, az AC Milan elleni, május 21-én esedékes Olasz Kupa-döntőre hangolódva. A zebramezesek a Fiorentina elleni győzelmet arató kerettel…..
vico94 2016.05.01 12:24:14
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjében a szezon talán leggyengébb produkcióját nyújtva szenvedett 3:0-ás vereséget az Inter vendégeként, s ezzel végül hosszabbításra kényszerült a San Siróban, majd a büntetőpárbajban hibátlannak mutatkozott, így biztosította helyét az AC…..
vico94 2016.03.06 14:55:00
Az Interre mért megsemmisítő Olasz Kupa-pörölycsapás után, a zsinórban elért tizenkettedik bajnoki győzelmére hajtó Juventusnak ezúttal a Chievo otthonából kell elhoznia a három bajnoki pontot, bízva abban, hogy az éllovas Napoli nem bírja a hosszú menetelést, s a torinóiak…..
vico94 2016.01.31 11:44:21
@Apuleius: ezek szerint lesz meccs!
A Juventus, dacára a bajnoki botladozásnak, nagyszerűen kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, habár az első két mérkőzésen aratott két diadalt két döntetlen követte az előzetesen a négyes leggyengébb tagjaként jegyzett Borussia Mönchengladbach ellen. A Manchester City torinói…..
vico94 2015.12.08 19:15:14
vico94 2015.12.08 20:19:58
@Apuleius: koszi csak reflexbol irtam nem olvastam el a cikket :D
A hétközi Bajnokok Ligája-forduló után a Juventus az olasz bajnokságban próbálkozhat tovább a góllövéssel, s az ellenfél az Atalanta lesz, amely a tabella nyolcadik pozíciójában tanyázva látogat a Juventus Stadiumba. A kezdeti botladozások után úgy tűnik, hogy a zebramezes…..
vico94 2015.10.25 14:54:28
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A Juventus ismét nehéz rajtot vett a Bajnokok Ligája csoportkörében, s az Olimpiakosz Pireusztól elszenvedett vereség után a kiesés riasztó szele is megérintette, de egy huszáros hajrával végül az Atlético Madrid mögött megszerezte az A csoport második pozícióját, s így…..
A Juventus a ma délután 18 órakor kezdődő Derby della Moléra a következő kerettel érkezik. Jó hír, hogy a tapasztalt francia szélső, Patrice Evra ismét Allegri mester rendelkezésére állhat, azonban a hiányzók névsora tetemes. Kwadwo Asamoah természetesen nem lehet ott…..
A Juventus új mestere, Massimiliano Allegri győzelemmel mutatkozott be a Bajnokok Ligájában is, s a Malmö elleni hazai győzelemmel az Öreg Hölgy a csoport első pozíciójából várhatja a folytatást. "Semmi sem egyszerű a Bajnokok Ligájában." - kezdte értékelését a mérkőzés…..
Massimiliano Allegri határozottan úgy gondolja, hogy a Juventusnak figyelnie kell a Malmöre, mivel európai szinten nincsenek egyszerű meccsek, valamint a BL sajtótájékoztatón is nyomatékosította, hogy véleménye szerint a csapat hadrendje korántsem meghatározó jelentőségű. Az…..
vico94 2014.09.16 10:47:39
@Ádám.84: Nekem valamiért jó előérzetem van! Hazai pályán mindig simán vertük az északi csapatokat az idegenbeli szenvedés ellenére is. (Nordsjaelland 4-0 ; Kobenhavn 3-1)Elszántságot és elismerést érzek a csapaton,(nyilatkozatok) ami azt sugallja, hogy nincs semmi arcoskodás, tehát nyerni fogunk hiszen normális mentalitással ki kell jönnie a két csapat közti különbségnek! Amúgy az olaszok szerint 3-5-2 lesz, így:
Gigi
Caceres-Bonu-Chiellini
Licht-Pogba-Marci-Asa-Evra
Karcsi-Lóri.
A Sport című katalán napilap értesülései szerint az FC Barcelona a nyári átigazolási szezonban kísérletet tesz majd a Juventust erősítő spanyol támadó, Fernando Llorente leigazolására. A katalán óriás már évek óta szeretne egy igazi befejezőt igazolni, s most végül a…..
vico94 2014.05.19 15:47:11
@Apuleius: Minek kell kötözködni? Szerintem mindenki értette...
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta elismerte, hogy a Barcelona alkalmazásában álló Alexis Sánchez pontosan olyan típusú játékos, aki ideális igazolás volna az Öreg Hölgy számára, azonban a chilei támadó magas vételára miatt talán elérhetetlen a torinói klub…..
vico94 2014.05.19 12:05:53
vico94 2014.05.19 12:07:43
@vico94: "Csupa jó hírek" :DDD Szóval csupa jó hír! Látszik, hogy hétfő van.