Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pamper úr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter elküldte nekünk is a Volánbusznak feltett kérdéseit, amikre válaszolni nem tudunk, de a felvetés érdekes. A néhány kilométernyi plusz nem is mindig eredményez büntetést, ebben az esetben viszont 250 Ft helyett 8745 Ft-ba került a kis kitérő. Az üzletszabályzat szerint persze ez így van…..
elég hűvös az este. nyolc óra van. már bőven sötét. hazaérek a munkából. Ő meg főz. nem mondja meg mit. meglepetés. egy puszival elterelem a figyelmét. belesek a fedő alá. rám szól, hogy nem szabad leskelődni. utána tölt nekem egy pohár bort. finoman kitessékel a konyhából.…..
A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. válaszából kiderül, hogy Hévízen a Tourinform irodában alakítottak ki csomagtárolós kerékpárparkolót, de a fürdő bejáratánál lerakott járműveket sem szokták ellopni, illetve az öltözőbe is be lehet tenni csomagokat. Kedves Péter!…..
Pamper úr 2012.08.17 22:10:39
A másik végszó az enyém. Természetesen először a fürdőnek írtam, a homár csak egy másolatot kapott.
Másodszor a sok értetlen kedvéért újra leírom, hogy nem az volt a probléma, hogy nem voltunk hajlandók leszedni a csomagokat, kint hagyni a biciklit, és bemenni, hanem az, hogy túl sok, és túl nagy terjedelmű csomagunk volt (5 napos túrán voltunk), amit aránytalan vesződségnek éreztünk lecibálni a kerékpárokról, és cipelni magunkkal, egy pár órás fürdés kedvéért. Ezért szertettünk volna olyan megoldás, ahol ezt elkerülhetjük.
Harmadszor köszönöm a fürdő válaszát (habár a saját címemre nem érkezett meg, csak így, nyilvánosan), élni fogunk a felkínált lehetőséggel, mind a jegyek, mint a kerékpárok tekintetében.
Negyedszer felhívnám az illetékesek figyelmét, hogy én júliusban már eltöltöttem egy teljes hetet Hévízen, de akkor sem nagyon találkoztam tájékoztató táblákkal a kerékpárosok számára, arról pedig pláne nem volt tudomásom, hogy olyan turinform iroda is van a városban, ahol a csomagok is elhelyezhetők. Ha erről tudomásom van, az egész levél meg sem íródik. Itt merül fel a kérdés, hogy erről a jelek szerint az információs hölgy sem tudott, (miért nem?) mert ha tudott volna, valószínűleg megemlíti ezt a lehetőséget is. Egyébként az ő hozzáállása abszolút pozitív volt, látszott, hogy segíteni szeretne, amit ezúton is köszönök neki.
Egyébként nem vagyok az a levélirogatós fajta minden kis dologért, de ha ez az egész jó volt arra, hogy csak öttel több kerékpáros érkezzen Hévízre, és elégedetten távozzon onnan, akkor már megérte...
Pamper úr 2012.08.18 09:25:02
@CID:
Ebből semmi más nem következik, mint az, hogy Hévízen olyan kiváló orvosok és szakemberek dolgoznak, hogy az alatt az egy hét alatt, amíg ott voltam rehabilitáción, a félholt állapotomból olyan remekül kigyógyítottak és felépítettek, hogy utána egy 5 napos kerékpártúrát is simán be tudtam vállalni. ;-)
Péterék Balaton-körtúrán álltak volna meg Hévizen pancsolni, de kiderült, hogy kerékpárral nem lehet behajtani. Minden cuccukat viszont nem akarták őrizetlenül hagyni, úgyhogy inkább továbbmentek. A sors különös iróniája, hogy Hévíz honlapján külön oldal csábítja a…..
Pamper úr 2012.08.15 16:06:52
@labi:
Mivel a "megmaradt" fürdőjegyekből következik, hogy már jártunk Hévízen korábban is, ezért tapasztalatból tudtuk, hogy a benti öltözőszekrényekbe kb. egy hátizsák méretű cucc fér el, az is szűken, de egy 5 napos kerékpártúra teljes felszerelése, sátorral, polifoammal, kerékpáros táskákkal, egyebekkel nem igazán, ezért ez a lehetőség eszünkbe sem jutott, hogy lepakoljuk a biciklit, és usgyi be a csomagokkal, ugyanis nincs megfelelő méretű szekrény, vágod!? Az értékmegőrző pedig konkrétan akkora szekrénykékből áll, hogy ottjártunkkor a fényképezőgépem oldalra fordítva fért csak bele... Pedig nem csak egy bankkártya méretű dolog lehet értékes, ugyebár.
Épp erre tettem célzást, hogy esetleg nagyobb kapacitású csomagmegőrző kellene, mert hiszen nem mindenki helybeli, és nem egy retiküllel indul a tóra...