Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TopBudapestOrg

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy hete készülök, hogy bemutassam Nektek ezt a Zsolnay csempékkel gazdagon díszített hentesüzletet. Rendszeres blogolvasóm, kommentelőm (kisbela) és segítőm ajánlotta ezt az üzletet, és klassz képeket is készített  róla. A héten esténként dolgoztam is rajta, de…..
Ez a bejegyzés határeset. Mégpedig azért, mert virág épphogy lesz benne. Sokáig gondolkoztam rajta, hogy megírjam-e ide, de végül úgy döntöttem, hogy jelenjen meg, mégpedig azért mert annyira szerettem csinálni, annyira szeretem a képeket és annyira jó emlékeket ébreszt bennem,…..
Budapest is full of budget things to do: cheap and free events, places to visit, cheap museums, affordable or often free concerts of all music genres and more.  Here are some ideas for Budapest budget tourists - not just for students! Budapest cheap restaurants? Check out the Budapest Budget…..
Hol lehet Budapesten olcsón enni? Jó kérdés, pláne, ha a drágább belvárosban jár az ember. Ebédidőben viszont elég sok jó hely van, sokszor drágább és nívósabb éttermek, ahol tényleg jó kaját lehet kapni olcsó áron. Íme néhány budapesti étterem, étkezde, önkiszolgáló…..