Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murray

0 bejegyzést írt és 379 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminc éves idén A legjobb méreg, ami a címadó dal mellett olyan gyöngyszemeket tartalmaz, mint a Nem hagylak el, a Napra nap, a Nem ismerek rád vagy a Tudok egy munkát. A jubileumot egy dupla bulival ünnepli a Tankcsapda a Budapest Parkban...
De ne szaladjunk olyan brutálisan előre, meg hát tulajdonképpen a cím már mindent elmond. Kész, ne is olvass tovább. Ugye vannak az ilyen taxisbajszos, autóstáskás öregfószerektől mindig a nagyotmondások, hogy ők az NDK-s lányokat hogyan hegesztették minden éjjel Siófokon 77-ben, mert a lányok…..
Nincs olyan utazó, akit még ne vertek volna át a trükkös helyiek. Ez az utazás egyik sajnálatos velejárója. Taxisok, pincérek, eladók, piacosok… szinte mindenhol a pénztárcánkra éhes hiénákkal találkozhatunk. Persze, egy kis józan paraszti ésszel és odafigyeléssel gond nélkül megúszhatjuk ezeket a…..
A nyolcvanas évek elejének Formula-1-ére valahogy nem vetül elég figyelem a későbbi turbókorszak mellett, pedig a versenyek és a bajnokságok legalább olyan izgalmasak, sőt kiegyenlítettebbek voltak ezekben az években. Az 1981-es idény az egyik legjobb volt ebből a szempontból, de nem volt hiány…..
murray 2021.12.31 15:17:39
Eldönteni, hogy egy ingatlant kibérelj vagy megvásárolj, számos olyan dologtól függ, amit a jelenlegi élethelyzeted befolyásol. Ahhoz, hogy meghatározd, pontosan melyik a kedvezőbb számodra, vizsgáld meg, milyen havi költségeid, megtakarításod, és jövőbeni céljaid vannak...
    Rihanna megint elemében van, ahogy ezt a Savage X Holiday fehérnemű kampányban láthatjuk. Nem szokta különösen túlöltözni ezeket a képeket, hisz eleve bugyik-melltartók vannak a kollekcióban, hát most sem tette. A Late Night Purple fedőnevű darabok nem takarnak túl sokat, garantáltan forró…..
Mint azt már sokan hallották 2021. szeptember 20-án Orbán Viktor a parlamentben bejelentette, hogy 2022. februárjában érkezik a nagy SZJA visszatérítés, mely röviden annyit jelent, hogy visszatérítik a gyereket nevelő szülőknek az általuk 2021-ben befizetett személyi jövedelemadó előlegét (SZJA-t).…..
Köszi, jól vagyok Az oltóponton fiatal doktornő adta be az injekciót. Nem volt vita köztünk, harmadiknak is Pfizert kértem és azt kaptam.Ugyanis én hallgatok Karikó Katalinra, akit jobb egészségügyi szakembernek tartok, mint Szíjjártó Pétert :-) Márpedig Karikó szerint nem szerencsés az oltások…..
murray 2021.08.26 14:55:43
@Ekrü: Na igen! nekem a 16éves kamaszfiam megkapta a két pfizert és a nyári táborból hazajöve egy hétig csak aludt. kész volt a gyerek , elkapta a deltát vagy bármit.

jövö héten indul a pokol, indul az iskola

többieknek köszi a tanácsokat. kérek pfizert a 2 sputnyikra.
Bár keveset beszélünk róla, a férfiakra is számos elvárás nehezedik, amelyeket a társadalom támaszt velük szemben...
Az első világútlevél hatására a magyarok rohammal vették be Bécset hazafelé pedig mindenki fagyasztószekrénnyel jött...
Jó feldolgozást készíteni egyáltalán nem könnyű. Sajátos műfaj ez, amiben lehet nagyot alkotni, csak kevesen tudják összehozni. Pedig egy tényleg jó feldolgozás saját jogon is sláger lehet, sokszor feledtetve az eredetit, ami talán nem is szólt akkorát soha. Marilyn Manson szerencsénkre zseniálisan…..
murray 2020.01.26 19:17:34
Olvasva a részben közfelháborodást, részben megértést hangoztató kommenteket és cikkeket. Fontos arról beszélni, számít-e valaki kora, és ha igen, mikor, illetve, hogy ki is Rácz Zsófia valójában, mit is jelent az ő jelenléte és pályája.  Induljunk ki az utóbbiból. Rácz Zsófia politikai karrierje…..
murray 2019.12.18 12:39:05
A legújabb "Szellemvárosok a világban" részben a Miranda kastély után ismét visszatérünk Belgiumba, ahogy egy egészen elképesztő roncstemetőt fogunk megnézni!..
November 29-től vehetik kézbe a rajongók a Mötley Crüe idén harminc éves klasszikusának, a Dr. Feelgoodnak az évfordulós újrakiadását. A különböző hagyományos verziók (CD, vinyl) mellett természetesen lesz hiperdeluxe kiadás is, melyben 200 dollár ellenében a CD és a vinyl kiadás mellett három…..
Sokszor írnak a Házépítők csoport tagjai olyan eseményekről az építkezésük alatt, amin sokunk szeme kikerekedik. Pedig már többen befejeztük az építkezést és mégis meg tudunk lepődni. Ezekből a sztorikból szemezgettünk és na, akkor Indul a bakterház!..
Dacára annak, hogy a Mercedes 200. F1-es futama dicsőség és ünneplés helyett kudarcba fulladt, Lewis Hamilton két ponttal növelte az összetettbeli előnyét. Változó időjárási körülmények, hetvennyolc boxkiállás, érdekességek és következtetések...
Továbbra is gyűjtöm a fogyasztói véleményeket az 50 év feletti korosztályból. Hiszen nekik is szólnak a reklámok. Nekik is szólnak a reklámok? Álljon itt Eszter véleménye ebben a kérdésben.   Eszter kettős szerepben van: vállalkozóként életbevágóan fontos a számára, hogy jól reklámozza a…..
A szirupos Modern Talking 85-ben lenyomta a teljes hazai zeneipart, a tinik között pedig eluralkodott az őrület...
murray 2019.07.04 08:55:26
@opati666: nekem volt Modern Talking jelvényem ami 30 ft volt és iszonyat pénz volt akkor amit nem értek mert tök metálos voltam. :-)

emlékeim szerint a csajozás miatt kellett kicsit meghajolni a divat előtt. :-)
Elefántokat meg oroszlánokat puskával elejteni sokan tudnak. Váltóláztól gyötörten rovarokat gyűjteni kevesebben. Kittenberger Kálmánnak mindkettőben volt része. Szerzők: Merkl Ottó (MTM Bogárgyűjtemény) és Katona Gergely (MTM Lepkegyűjtemény) Kittenberger Kálmán (1881–1958) pályája úgy indult,…..