Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Long I tudó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diverzifikálás már korábban előkerült itt a blogon többek és az én klaviatúrámból is, mint lehetséges megoldás arra, hogy a kezelt számlás befektetés eredményeit kiegyensúlyozottan lehessen tartani. Normál esetben egy befektetési portfólió áll különböző kockázatú…..
Long I tudó 2012.09.10 22:07:29
Amikor augusztusban megtaláltam a Myfxbookon az egyik számla auditálását már lehetett sejteni, hogy termékbevezetés következik. Erre szükség is van, mert a cég által kezelt számla jelenleg jelentős mínuszt mutat és az ügyfeleket profitos számlákkal lehet megtartani rövid távon.
Ami az új termékeket illeti, jobbak mint amire számítottam és a diverzifikáció, amit a cég annyira hirdet, jobban meg tud valósulni természetesen, mint 2 számla esetében... Azonban a blogot olvasva világosan lejön, hogy egyre jobban nem értik, vagy nem akarják megérteni az egyes termékek tulajdonságát a befektetők és a befektetés lényegét inkább egymás között beszélik meg, minthogy a supportnak írnának :) Engem a 20% bónusz érdekelt, amivel még befektetésnél nem találkoztam. Gyorsan kiderült, hogy a spreadekből gyűjtögeti vissza a brókercég a befektető számlájára. 1 év után veheti fel, annak megfelelő összegben, mint amennyi termelődött a számlán. Ha letelt ez az idő és ha nem gyűlt összeg a bónusz, akkor a 20% ig benn lehet még tartani. Ha hozza az ígért hozamok felét, akkor ezzel kiegészülve szép profit termelődhet a számlán. Ha hozza... Mindenesetre a spread visszaosztás nem ördögtől való, csak jelen esetben nem a számla kezelője, hanem az ügyfél kapja meg. Ez így szépen hangzik, de az is kérdés, hogy mennyi idő alatt termelődik vissza a kereskedésből a 20%!!! Ennek a mihamarabbi teljesüléséhez egy skalpolós rendszert kell járatni a számlán és folyamatosan kell kötni. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből! Kérnék észrevételt, hogyan jelentkezik ez a bónusz. üdv
Long I tudó 2012.09.11 21:27:00
@hitetlenül: Szia! A blog teljesen feléledt, mind szerkesztői/ mind látogatói oldalról. Mínuszöt elővette korábbi értékelését és az új számlákat is kielemezte, ami véleményem szerint átfogó képet ad, de a kedélyeket és az elégedetlenséget nem csillapítja. Ti befektetők jogosan vagytok csalódottak, mert jelenleg mínuszt mutat az egyenleg. Ez teljesen érthető reakció még akkor is, ha az elindításkor -50% ot is bevállaltatok- hozamgarancia és biztosíték nélkül! De hogy válaszoljak is a felvetésedre én már sokszor sok pénzt vesztettem az évek során, amit főleg a tőzsdén szenvedtem el. Ezekből mind tanultam és váltottam, amikor jónak láttam. Jelenleg is ebből élek és az ég világon nem akarok mással foglalkozni, mert a tőzsde a világ legnagyobb lehetősége!
A barátom is mínuszban van és ugyanazt tudom javasolni, mint Nektek. Deaktiváljatok! Ő megtette és a pénze egy részét berakja 2 számlába, amit más csapat kezel. A +tg fx et jól ismerem, megbízható felületet ad, ECn stb. Az egyes kereskedői csapatokat nem ismerem, de a MyFXbook alapján eredményesen kezelik a számlákat és a +20% al azonnali + t lehet elkönyvelni. Számomra teljesen világos, hogy a Premium számla nem fog holnapra visszajönni, mert a hozam kockázat arányt mérsékelni kell ilyenkor, hiszen a legfőbb cél, hogy a tőkevédettségi szintet ne érjék el a befektetők. Mert az egy cégnek az igazán rossz reklám.
Ebben a bevezetésben egy megoldást látok, amelyet a cég nyújt ügyfelei számára, hogy az őáltaluk kezelt számla veszteségét kompenzálni tudják. Ezt hamarabb is bevezethették volna és akkor nem itt tartanánk! Szerintem gondolja végig mindenki a lehetőségeit, de a végén mindenki oda fog jutni: nyerni akar! Az esély pedig így megvan rá!
üdv
Üdv minden kedves olvasónak! Lassan vége a nyárnak és vége a kötelező szabadságolásnak. Az augusztus 20.-a utáni balatoni szezonvéget váltva, újult erővel visszatértem és neki kezdek ismét az írásnak. Volt időm pihenni és gondolkodni, most pedig felfrissült aggyal vetem bele…..
Long I tudó 2012.08.22 22:36:36
Ahogy azt a korábbi levelemben is írtam, ez a befektetési lehetőség egy teljesen új szemléletmódot kíván meg a befektetőtől. Annak ellenére, hogy nem Ő nyomja le a gombot, mégis aktívan részt vesz a kereskedésben azáltal, hogy bármikor deaktiválhat és kiléptetheti a számláját a befektetésből. Ezeket a döntéseket mi alapján tudja meghozni egy olyan ember, aki nem csak a makró helyzettel, hanem a devizatőzsdével sincs tisztában? A folyamatos rálátásnak rengeteg hátulütője van, az egyik, hogy a tőzsdepszichológia közvetett módon, de érvényesül a befektetőkre is. Erre a kockázatra az adott pénzügyi vállalatnak kell felhívnia a figyelmet, azonban az eredmények mögött meghúzódó döntéseket, valamint az azokat befolyásoló piaci mozgásokat a befektető nem kapja meg sehol. A végeredmény: 2-3 hónapos negatív eredményt követően mindenki reménytelenül írogat a blogokba és válaszokat keres és vár megerősítést másoktól. Ezeket a kérdéseket egy ilyen blognak kell megválaszolni, ami szépen indult, de az elmúlt hónapokban semmi aktivitás nem volt rajta, holott pontosan ezekben az időkben lett volna rá a legnagyobb szükség. Figyelem folyamatosan a heti eredményeket és írok gazdasági híreket is beillesztek majd. Remélem ezzel nem csak a barátomnak tudok segíteni.
Apropó egy kis aktuális:
www.portfolio.hu/vallalatok/foglalkoztak_a_qe3_kerdesevel_a_jegybankarok.171760.html

ma milyen pozíciók vannak nyitva?

üdv