Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeautybyBarbara

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez is eljött..elérkeztem a Biovanne szépségvitamin utolsó kapszulájához... :) Tanulságos közel 3 hónap volt ez a kúra, és leginkább pozitív élményekkel zárom ezt az időszakot! Mielőtt összegezném a tapasztalataimat, szeretném megköszönni a Biovanne csapatának, hogy…..
A múltkori posztban írtam, illetve a videóban is meséltem az apró picike babahajakról, amik elleptek :) Természetesen nagyon örülök nekik! Hoztam róluk egy fotót is :) ..
Nem sok dolog változott az elmúlt hetekben az előző poszt óta, ezért sem írtam gyakrabban. Ahogy látom a fejlődés most stagnál. A körmeim szép erősek, bár most az egyik körmöm beszakadt (hosszú idő óta először), de örülök, mert sokkal többször fordult elő a múltban…..
Régóta nem jelentkeztem, mert volt egy nagyobb harc a fogammal az elmúlt héten.... Rendületlenül szedem a Biovanne szépségvitamint és az elmúlt posztban arról írtam, hogy ellepték az arcomat a pattanások, amit én egy tisztulási folyamatnak gondoltam. Azóta kezd helyreállni a rend…..
Már éppen neki akartam állni megírni, hogy a havi ciklus ideje alatt mekkora változás állt be a bőrömnél és nem található rajta egyetlen pattanás sem, amikor ma felkeltem és mikor a tükörbe néztem szörnyű látvány fogadott. Főleg az állam területén hatalmas…..
A második hét vége fele járok a tesztelésben. Egyenlőre különösebb változást az előző posztokhoz képest nem tapasztaltam. Előző poszt: http://www.biovanne.hu/newsite/2014/09/elso-het/ Ahogyan már írtam, a körmöm jóval erősebb lett, mint eddig, ezt a jó szokását azóta is…..
Sziasztok! Barbinak hívnak, 25 éves vagyok, kb. 3 éve vezetem szépségblogom és youtube csatornámat, amit Barbyesworld néven találhattok meg. "A szépség  belülről fakad" halljuk sokszor, és mennyire igaz! Nem mindegy, hogy az ember milyen ügyesen sminkel, mennyire ügyesen rak össze…..
Körülbelül egy hete szedem a Biovanne Szépségvitamint. Az első napokban túl sok tapasztalatot nem tudtam szerezni, nem igen volt véleményem, amit leírhattam volna. Mint minden vitaminnak, ennek is időt kell hagyni, amíg kifejti a hatását, illetve elkezdődik a javulás. A bőrömön…..