Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cornissa

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töretlen lelkesedéssel csináljuk új projektünket, a Checkpoint című retrojátékos podcastet. Már a harmadik adásnál tartunk, és egyre professzionálisabbak vagyunk. Például harmadik adásnak nevezzük a harmadik adást! (Valamiért a pilot 1x00 lett, aztán a második 1x01, ami…..
Cornissa 2015.04.21 21:45:48
Meglepődtünk, hogy mennyi pozitív visszajelzést kaptunk tőletek podcastes próbálkozásunk kísérleti adására, nagyon köszönjük, igyekszünk a továbbiakban is. Máris beépítettünk pár javaslatot, például a mostani adás hosszabb - oké, várható volt, hogy vendéggel eleve…..
  Talán szokatlan lesz tőlem, hogy immár harmadik blogomat (kettőt már kinyírtak) egy film ismertetésével, elemzésével kezdem. Magyarázat nincs rá, egyszerűen ez jött. Előre szólok, hogy nem lesz könnyen emészthető a tartalom, de félni nem kell, nem bölcsészkedés lesz. Nem…..
IDDQD Hétvégi játékcsaj: Epona 2014.02.09 12:03:36
Két hete nagyon ment a finnyogás Mila Kunisra, azóta készülök a nemes bosszúra, és most jött el az ideje. Tessék, kaptok egy lovat játékcsaj gyanánt. Epona ugyanis Link (a Zelda-sorozat főszereplője) hátasa, és kanca. Jó, igazából nem csak bosszúból került ide, a rovatba…..
- SPOILERMENTES - Kripton pusztulásra ítéltetett. Mielőtt a bolygó összeomlana, Jor-el (Russell Crowe), a kriptoniak vezető tudósa újszülött fiát egy űrhajó fedélzetén a Földre küldi abban a reményben, hogy a földlakók befogadják őt. A fiú egy titkot is magával visz, melyre…..
Cornissa 2013.06.14 23:20:33
Zalus:

Ízlések és pofonok. Én mint DC mániás, továbbra is azt mondom, hogy nem kell a Superman-be a poénolás, mert a képregény porfilja sem ez. A régebbiekben is max Jimmy Olsen és Mister Mxyzptlk vitt némi humort a sorozatba, de ez is régen és volt. Azóta nagyon sok dolog történt, de ami maradt, hogy Superman nem egy mókás fickó, hanem egy alien aki egymaga el tudná pusztítani a világot, de szerencsére a nevelőapja a megfelelő erkölcsökkel indította útjára. Nem olyan régen volt a teljes DC világ elpusztulása és rengeteg szál elvarrása és olyan apróságok is történtek, mint a Kingdom Come, ahol Shazam-et (alias Captain Marvel-t) veri péppé és olyan morális dilemma elé állítja, (amiről ráadásul Shazam emberi hordozójának a kb 10 éves gyereknek kell dönteni) aminek a vége Shazam öngyilkossága. Vagy ott van Wonder Woman gyilkossága, stb, stb. Én örülnék, ha DC ahhoz a vonulathoz ragaszkodna, amiért én is és a DC mániások szeretik ezt a világot és nem lenne belőle Marvel-es poénolás.

És akkor a filmről is. 1 nap elteltével már a nézők reakciói is látszanak. Kettőt emelek ki:

"Nem tudom mit láttak a kritikusok, szerencsére én nem azt a filmet."

"Ez a Superman a Superman."

Ettől még persze mindenkinek egyéni döntése, hogy tetszik nem tetszik. Én remélem, hogy tetszeni fog és abban is reménykedem, hogy ez a film megágyaz a folytatásnak és persze WW, JLA filmeknek.

Egyik kritikus azt írta, hogy ugyan a film nem tökéletes, de erre az alapra lehet építkezni. Remélem, hogy így van.