Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Escaped

0 bejegyzést írt és 442 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk sztorija után hálás szívvel emlékszem vissza arra a saját élményemre, amikor nagyon vártam valami apró csomagot, a postás pedig felcsengetett és azt mondta: "csókolom, megint jött valami szar". Na hát a következő sztoriba nem hangzik el sajnos hasonló sem, pedig olvasónk boldog…..
Escaped 2019.08.16 09:19:26
@Xezs7: Sokan járnak ,,idre" dolgozni, ahol a késést pl. jelenléti bónusz megvonásával büntetik.
Ha meg egész nap várni kell a fostásra, nem pár perc késés, hanem egy nap szabi ugrik.
Mondjuk, az sem rossz, ha a küldeményt át lehet venni a munkahelyen.
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
Escaped 2019.08.16 08:41:52
@Darth Revan: Van egyáltalán cba ott, ahol élsz?
Gábor ügye első, második és sokadik ránézésre is tiszta sornak tűnik: elköltött a bankszámlájáról olyan pénzt, ami a banké volt, az meg kéri vissza. Nyilván. És még nyilvánabb, hogy itt a jóhiszeműen költöttem el valószínűleg nem lesz túl sikeres védekezés. De mit…..
A posztot szerkesztve belenéztem a Homár Whirlpool-aktáiba, ahol a kétoldalnyi archív poszt közt egyszer csak szembejött a Heteket mosógép nélkül, azt garantál a Whirlpool garanciája címmel megjelent eset, aminek fájó pontjai szinte szóról-szóra megjelennek itt is: pár…..
Nem az első Booking.com-os panasz ez oldalunkon, sőt, legutóbb az is kiderült, hogy a online szálláskeresőt "egy holland gazdasági társaság üzemelteti és az oldal igénybevétele során felmerült panaszokkal kapcsolatban is a holland jog az irányadó. A vállalkozás a szálláshelyek közvetítését látja el,…..
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Escaped 2018.07.09 02:18:36
@Terézágyú: mert a prosztoló még az ötsoros szerződést sem olvassa el? Kurva, ja.
Idén is volt anyák napja, idén is volt olyan, aki póruljárt a virágrendeléssel. Érzelmi okokból valószínűleg eleve érzékenyebben érinti a megrendelőket, ha ezen a napon nem úgy sül el valami, ahogy eltervezték. Ki tudhatná ezt jobban, mint egy virágboltos, akihez ilyenkor még az igazi ogreszabásúak…..
Escaped 2018.05.10 06:17:42
@Keményen Trollkodó Kisember: Megmutatta a visszaigazolo e-mailt mutternak. Majdnem olyan, mint az ének/vers +virág + puszi kombó.
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
Escaped 2018.04.21 06:01:34
@Kondom Keselyű: Pl. az áldozatnak is csak későn sikerült szöveget olvasgatnia.
"Ha 18-n van a számlázási fordulónap, és 20-n szűnik meg a szerződés, akkor  miért nem lehet arra a két napra tört havidíjat számlázni???" - teszi fel Imre elkínzottan a kérdést. Utánajártunk. Kedves T.H! Ismét a Telenorral kapcsolatban kell megosztanom Veled egy már-már szokásos történetet: A…..
Vágányember legyen, aki ezt érti! Az még oké, hogy online vásárolt vonatjegy is csak személyesen váltható vissza, de innentől kész lidércnyomás az egész. Miért nem tudják az információban, hogy hova kell menni? Kelenföld? Déli? Keleti? Tök nem mindegy. És mi az, hogy csak az utazás előtt egy órával…..
Escaped 2017.08.23 17:01:53
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
A Cordon Electronics Kft. az egyik legnagyobb európai szervizhálózat hazai leányvállalata, működhetne akár európai módon is. Ehhez képest nálunk csak azért nem vezetik a szerviz-feketelistát, mert létezik a Telemax. Péternél azzal húzták ki a gyufát, hogy 24 hívásból…..
Örömmel jelentem, hogy a nemzetközi mezőny éllovasaitól ugyan még kissé lemaradva, de egy kifejezetten tehetséges gánykirály brigád tevékenykedik UPC színekben az országban!  UPC Magyarország hibaelhárítása: Nagymamámnál Balaton Faluközösségben a Sport úton így van a…..
Escaped 2015.08.31 22:55:26
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Mivel akik a háborúból menekülnek, azoknak van egy kis tapasztalata a katonai dolgokban, szóval, idejönnek szakérteni, mi? ;-)
Escaped 2015.08.31 22:58:56
@Aureliano Buendía: Zseniális hapsi! De legalább ő felhomályosította a a szagembereket, hogy többlakásos házikókra számítsanak...
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
Escaped 2015.08.28 11:24:34
@Kulics: ,,A Westel 06-60" óta volt itt egy-két kormánynak látszó földi tünemény. Valahogy a tarifák mindig Európa élvonalába tartoztak.
Escaped 2015.08.29 07:34:15
@Troppauer_Hümér: Hát dea Habsburg György meg itt van!

@kenuzó: @seventyfour:
,,Fogyassz, herdálj, szenvedj!"
Az nincs a fejlécben, hogy csak átverés kerülhet ki. Mondjuk a ,,nem olvastam el, de aláírtam, mindenki hülye csak én nem" jellegű posztokban azért túl sok a szenvedés.
Oké, Sir John Maynard nem mai gyerek, mobilnet-csiholás közben átélt kalandjai kicsit komikusnak tűnhetnek, de levele ritka hasznos visszajelzés a Telekomnál a használati útmutatókat fogalmazó kollégáknak. Én a helyükben Sir John Maynardon tesztelném a javított…..
Escaped 2015.08.27 18:48:17
@gabors: Neten irta a posztot a homarnak, mig varakozott az ugyintezo kapcsolasara.

Mobil netet akart, megvette. A sz@rzodest olvasatlanul alairta. A hasznalati utmutatot sem olvasta el. Nem keresett ra Googlen, mas vallasuak: Yahoon-, hogy mit kell tennie - igen, ott, ahol a posztot rittyentette- hanem hivta az ugyfelszolgalatot. Mig kapcsolasra vart, unalmaban megirta ezt a posztot es elkuldte N E T E N!
Escaped 2015.08.27 21:28:00
@gabors: Ha klánelen elolvasni azt a par nyomorult lapot, amibol megtudhatna, mibe kell tenni a kartyat, meg min kell gepelni,legalabb abban a netcafeban - kesobbiekbol ugy tunik McDonald's ingyen Wifi- rakereshetett volna valami gazdagon illutralt leirasra.
Escaped 2015.08.27 21:29:45
@hobbitroll: stimmt.
Spuriéknak üzenem, hogy az emberek nagy része ismerősök tapasztalatai alapján választ költöztető céget. Hosszú távon nem éri meg durván félrekalkulálni, késni, okoskodni az áfával, hirtelen pénz követelni, dolgoztatni a háziakat, és sutyerákoskodni a megrendelővel, mert…..
Escaped 2015.08.26 20:11:17
@Igi1.0: A szekrénysor tán kifogott volna a két kishölgyön, meg az egy szem,úron. Azt ők sem tudhatták, hogy éjszakai party lesz belőle.

@Atörökk: Aznárajánlat.
Escaped 2015.08.26 21:29:12
@Igi1.0: Eredetileg órálkkal hamarabb érkeutek volna. Szombaton 23 órakor a hétfői viharban megrongálódott csatornát flecelte a szomazéd elfoglalt fiLyacskája.
Tamás, az isten áldjon meg, ha egyszer te magad is olyanokat tudsz írni, hogy "Tudom butaság az ilyet elhinni" meg "a valós, vagy manipulált hozzászólások dátumát mindig frissítik, ez több mint gyanús!" és "a honlapon feltüntetett Hegyi Róbert elérhetetlen, ha létezik…..
Escaped 2015.08.26 21:02:58
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Noncs remény. Jön egy délelőtt, egy délután, egy facsbookra. Többnyire ilyenek, mint ez.

A posztoló komfortérzetét, saját intellektuális felsőbbrendűségébe vetett hitét aláásó hozzászólások /a hozzászólóval együtt/ törlésre kerülnek.

Kedvenc posztolóim: homar.blog.hu/2015/08/05/sokan_bukhatjak_az_eloleget_az_erzsebet-program_bena_lebonyolitasa_miatt
Escaped 2015.08.26 21:08:05
@Kitalátor (másként) gondolkodó: Sőt, még poénkodott is valami marina-parti izompaicsirta tanodás: homar.blog.hu/2012/11/20/online_debilszures_a_body_builder_gymben
Agyára ment a sok reklámszemét a postaládájában? S. barátunk hosszú és elszánt küzdelemben győzött a Magyar Posta ellen. A végső diadal azonban még messze van, tekintve, hogy a Posta csak a ládadugító piac egynegyedét birtokolja. Azért a kis lépésekben haladás is…..
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Escaped 2015.08.22 19:17:41
@1000rörö: Franciaországban is? Jó messzire ér a kezük! A francia fogyasztók 2008 óta nyafognak emiatt. www.60millions-mag.com/actualites/articles/ce_n_est_pas_plus_cher_mais_il_y_en_a_moins

@Amadeus62: Ha eddig nem intettek be...
Volt itt egy ,,DaNOne!" bojkott. A termékeket pár garassal -kb.5%- akciózták, a bojkott-ladyk meg kartonszámra(!) vitték a jóárasított finomságokat.
Escaped 2015.08.22 19:19:01
@kis_kiraly: Nyilván a többiek is követik a ,,jó" mpéldát.
A hétfő esti vihar alaposan széttrollkodta Budapest estéjét is. Azt gondolhatnánk, hogy piszok mázlisták azok, akik épp egy moziban húzták ki a világvégét. Hát nem. Ágiék kiakadását tökre meg lehet érteni, a Cinema City érvelését kevésbé. Rég nincs minden teremre…..
Escaped 2015.08.19 23:11:15
@Sandor Akarki: A mi putrinkba nem fér be a vászon.
  Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a…..
Escaped 2015.08.18 17:20:40
@Matteo79: utóbb csak olyanok posztolnak, akik olvasás nélkül írnak alá szerződést, nem értelmezik az általuk alákörmölt szöveget stb. Egy idő után unalmasak ezek az álgondok.

@lcsaszar: Pont ugyanezt opvastam egy amerikai szerző tollából. A honfitársairól írta.

@Homár Hilda: Az ilyen posztok helyett nem lehetne egy jó kis Termékmustra, Teszteltük, vagy ilyesmi rovat?
Escaped 2015.08.19 07:40:43
@Igi1.0: Abból mi haszna van a szállodának, ha direkt nem olyan szobát ad, mint amilyenre (titkon) vágyom?

@Homár Hilda: Ez a posztsorozat direkt azért lett kitéve, hogy a fogy.véd-hez kapcsolódó hátrányt nem szenvedett posztoló csekély értelmi képességén ledöbbenő hozzászólókat tiltani lehesen?

Eyetleg az új dizájn mellé nem lehtne új poszt típus: olyan, amiben a posztert megkárosítják (mint a Goodboy vs. Telenor), vagy valami Teszteltük, Kipróbáltuk rovat?
Elképzelhetetlenül rémísztően lehetetlenül borzalmas helyzetbe került szegény olvasónk, akinek benyelte a mobilját egy turistabusz-elem. Mert hát ki az, akit nem önt el deremesztő pánik már csak a gondolatra is, hogy egy (esetleges!) őszi karbantartásig nem kapja vissza a…..
Escaped 2015.08.17 20:05:31
@Az antiochiai szent kézigránát: win10-et viszi? Ha kicsit csíkoz a színtelen, az csak kalibrálási baki.

Nono! A helyi trollok -és más, meg nem nevezett egyedek- küldtek ám be jókat, ami soha nem került ki. Meg az nfh-n is vannak jó cikkek.
Escaped 2015.08.17 20:49:43
@Az antiochiai szent kézigránát: Neeem fizeeetiiik? Na ne! Dehogynem!

@dr. phil. Sün‼ ツ: Sose bízz a döglött homárban!

www.youtube.com/watch?v=LiBQjxR0SzY
Escaped 2015.08.18 16:57:07
@MrZed001: Ilyesmiket csinál a szélvédőfűtés? Menten kidobom a sz@rkádából!
A keresőoptimalizációs szolgáltatásban utazó Max-Web Kft. tevékenysége jó hosszú nyomot hagyott már a Homáron. Írtak az olvasók és a cégvezető is, ő legutóbb…..
Escaped 2015.08.17 18:31:35
@hobbitroll: Off-line SEO? Valaki már emlegette.

Na, jó, szerintem is egy lehúzó banda,de a céges plecsnit miért nem az kezeli, aki képes és hajlandó olvasni, mielőtt /alá/ír?

A poszter a szállodaipari panaszkodó párja?
Oké, a katalógusokban minden jobban néz ki, de azért a Neckermann mélyen magába nézhetne, mert egy "Nappali/hálószoba 3 heverővel, egy külön hálószoba dupla ággyal és tengerre…..