Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hótt Kuzin

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly nyáron az LMP képviselői és aktivistái elfoglalták a Közgép bejáratát (akkori cikkünk: Magyar Közgéptársaság), hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a Simicska tulajdonú Fidesz háttércég általában ellenfél nélkül sorra nyeri a becsült árnál jóval magasabb…..
Kevés gennyesebb dolog van, mint amikor aktív pártpolitikust tüntet ki egy állami szerv. Főleg, ha az állami szerv vezetője a kitüntetett párttársa volt, és főleg ha az Állami Számvevőszék tünteti ki Magyarország 13. legeladósodottabb városának vezetőjét. Domonkos László…..
Hótt Kuzin 2012.11.13 08:54:22
Ha vasúti hídfelújítás, akkor Közgép. A cég ismét a MÁV-nak dolgozik, több mint hétszázmillió forintért. A beszerzés hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás volt. A mai Közbeszerzési Értesítőben újabb Közgépes megbízásra lettünk figyelmesek. A cég ezúttal vasúti…..
Időnként nem hiszek a szememnek. Mondjuk a mai hirdetések sem egy matyóhímzés, nade ez: A Safarov-üggyel kapcsolatban Szijjártó Péter a bizottság ülését követő sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar kormány a maga részéről lezártnak tekinti a…..
Hótt Kuzin 2012.10.11 09:21:58
@laci0011: itt mindenki hordja
Aki lemaradt, még nem maradt ki - október 23-án bárki nyugodtan csatlakozhat akár a Milla és Szolidaritás, akár a III. kormánypárti tüntetéshez, vagy más szóval "békemenethez", de Jobbik is beszáll a programkínálatba, központi ünnepi nagygyűlését a Deák téren…..
Csúcsra jár a Nagy Októberi Tüntetésforradalom szervezése. Megemlékezni mindenki akar, és lássuk be politikai hasznot húzni is. A Kedves Vezető idén nem szökik el sehová, a Kossuth téren hint igét az igazhitű maradéknak. A Jobbik szokásához híven csak egy baloldali…..
Gréczyblog Mi a baj a Millával? 2012.10.09 07:26:00
Muszáj tiszta vizet önteni a pohárba. Az a civil szervezet, amely szerint az 1990 és 2010 közötti időszak semmivel sem különb annál, mint ami a 2010-es kormányváltás óta történt, a Fidesz malmára hajtja a vizet. Akik nem látják a különbséget a két korszak között,…..
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
Hótt Kuzin 2012.10.10 08:27:33
@pandacsökiboborján: Isten hozott a kapitalizmusban, dreháskám
Hótt Kuzin 2012.10.10 08:32:50
@pandacsökiboborján: Minden ember - nagyon helyesen - úgy gondolja, hogy magasak az adói, hiszen megdolgozott tisztességesen azért a pénzért, amit egy számára nehezen átlátható módon elvesznek tőle adó formájában és egy számára még nehezebben átlátható módon pedig elköltenek mindannyiunk közös szükséglete szerint. Az emberek nem gondolnak rá, hogy az ő forintjuk is világít, amikor a városban a közvilágítást látják este, vagy amikor a Budai Vár ki van világítva, vagy nem gondolnak arra, hogy az ő forintjuk is benne van abban, hogy egyébként a legidősebb emberek is kapnak nyugdíjat, vagy arra sem szoktak gondolni, hogy az autópálya-építés is az ő forintjukból történik. Ez egy nehezen átlátható dolog, de mondanék én valamit, amit Amerikában hallottam egyszer. Ott azt mondják, hogy az adófizetésnél csak egy rosszabb dolog van, ha az embernek nincs oka arra, hogy adót fizessen. Azt hiszem, ebben is van igazság
Az van, kedves Feleim, hogy most lett elegem a regisztráció körüli hercehurcából. A bitnélküli idiótákon röhögés már fáraszt, bár tagadhatatlanul van valami kellem és báj abban, ahogy az indexvideó stábjának Kontur Pál három szó alatt kétszer keveredik önellentmondásba, de…..
A KARD A kontrollcsoport mi vagyunk 2012.09.16 22:18:05
Sajnos már nem emlékszem a forrásra, linket sem tudok adni, így lehet, hogy városi legenda, de hihető: egy amerikai elnököt megkérdeztek, kiknek van a legnagyobb hatalmuk az Államokban? A válasz ez volt: a közvéleménykutatók által kiválasztott kontrollcsoportnak, akiken szondázzák…..
Mindig örömmel tölt el minket, hogy a körülöttünk lévő Tündérmesében a változások újabb és újabb nyerteseit fedezzük fel, és megbizonyosodhatunk, hogy nemcsak a Fidelitasoknak, az oligarcháknak és Simicska Lajoséknak jött be az élet, hanem a kisvállalkozók közül is…..
Sej, beütött a gebasz a Vidékrontási Minisztériumba. Habonyárpi szabadságon, a szájkosárszertár kulcsa a zsebében, Viktor meg mire visszajön a töltekezésből nem győz majd cellazárlatot kapni ha meglátja amit a félnótások műveltek. De addig is rákkenroll béjbi, nehogy…..
Hótt Kuzin 2012.08.15 10:08:30
@Pantagruel: elhiszem. Talán az általad vázolt történet is oka annak, hogy valahogy elmulasztottál felnőni, és még mindig meséket nyalsz be.

Bár a Szindbád-történeteknek valahogy több küzök volt a valósághoz a Varánusz-sztoriknál. Még talán a Rúkh-madárnak is.
Ültem tegnap egy romkocsma mélyén és éppen álmodozni készültem volna, ekkor egy aprótermetű ember félretolta az üres poharakat és a félig szívott spanglikat a félhomályban és lehuppant mellém. - Döntöttem – mondta, a képembe fújva a füstött – kimegyek a határra és…..
Hótt Kuzin 2012.08.14 13:56:05
Hótt Kuzin 2012.08.15 11:42:06
@mesztic315: A kecske sem ugrik el a lóvé elől, drága elvtársaim?

Sül lefele a képetekről a vastag, vörös bőr :)

hvg.hu/itthon/20120815_kozgepes_hirdetes_nepszabadsag
Az van, drága Feleim, hogy ha így haladunk nem választásokat kell kiírni 2014-ben, hanem a Ki legyen Orbán Viktor új legjobb barátja versenyt. Ezek a mi ellenzéki pártjaink nem leváltani akarják Orbánt, hanem haverkodnának vele. A szocik a köztársaságért Suchmann szerint, a…..
Hótt Kuzin 2012.08.14 09:12:58
@strongdong: félnek bizony. megélhetésileg rettegnek.