Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ggbuffon

0 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
ggbuffon 2024.04.13 20:47:22
@Pedro32: Cambiaso nekem mondjuk talány, a védőmunkája egész okádék, bár bevallom gőzöm nincs mi akar ő lenni ebben a rendszerben mert egész sokszor a kp kozepen csatangol.

Chiesa hulladék. Gyakorlatilag épkézláb megoldása sincs. A 18 éves Yildiz 20p alatt tobb veszelyt jelentett a kapura. És az a kölyök még nagyon nincs kész. Értem h szar a rendszer de ez igy akkor is keves amit az elmult 1.5évben eload. Vlahovic erdekes modon nagyjabol osszekapta magat..

Ájling dzsunior: full egylábas és egydimenzios gyereknek tunik. Érte pláne nem kar.

Ennek a keretnek úgy kellene egy Jorginho, mint egy falat kenyér.
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
ggbuffon 2024.03.21 00:30:16
@JuveMI: gondolom anno nem láttad a PSG-ben futballozni, mert akkor nem írnál ilyen baromságokat.

De bizonyára a VB ezüstérmes franciák is hót hülyék h stabil kezdő a válogatottban..
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
ggbuffon 2024.03.10 19:57:09
@gomorra21: értelek.

Én ugyanakkor úgy gondolom h az elmult évek után elsődleges a penzugyi stabilitas megteremtese ami csak folyamatos BLel van meg. Azt meg Allegri valszeg gond nelkul almabol felkeltve is lehozza. Kb most az egyetlen ami szamit a klubházban.

Nem azt mondtam h o a legjobb egy uj csapat epitesere, de tudsz mondani olyat aki jó név, tehat kevés benne a rizikó es fix h jönne és az eredmenyeket (BL hely) is szállitaná ezzel a csapattal? En jelenleg nem tudok ilyet.
ggbuffon 2024.03.10 20:03:21
@Zsltrk977: bizonyosan visszafogja Mirettit meg a tobbi botlabut a ket egyenes passz meg meccsenkenti egy-ket jo megoldas kivitelezeseben.

Kozeppalyasok nelkul nehez ez a móka, főleg olaszhonban. Ezt tudomasul kell venni.
ggbuffon 2024.03.10 21:00:25
@Ethan Hunt:

Csak két tárgyi tévedésed van:

1. Nem vagyok Allegri fan, sőt sokszor tele a tököm vele. Ugyanakkor megprobalom realisan nem feltéltlenül első lendületből elítélni.

2. Honnan veszed h neki ezek a játékosok elegek? Bizonyára azt mondja, h én inkább sz*pok Mirettikkel meg Cavigliakkal, de ide jobb kvalitasu jatekos ide ne jojjon. Hihető...az h kifelé mit kommunikal már egy egészen más játszóház.

Arról meg nem is beszélve h valszeg Pogbához fűzött vna némi reményt h talan lendit ezen a kpályán, ahogy Fagiolit és szépen beépitette..és ez -2 ember kieses a relative amugy is karcsu kprol..

Bevallom őszintén elvesztettem a fonalat h mi is tulajdonkeppen az elvárásotok, főképp h nem volt pénz erősíteni és ez a 2 baromarcú is kilőtte magát középről. Ha nincs Rabiot se akkor ez van amit most látunk.

Lehet kikellene már jönnötök a mindig az kell aki nincs itt mentalitibol..semmi garancia h egy Motta vagy akar egy De Zerbi ne sulne fel nálunk. Conte kb az egyetlen vallalhato es kockazatmentes alternativa, de o se aproert jonne es hat vannak igenyei ami jelenleg nem teljesitheto.
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
ggbuffon 2024.03.06 07:32:38
@babo0410: legtöbbször a játéka elég öncélú maradjunk annyiban. És akkor még finom voltam és nőies. A 18 éves Yildiz néha sokkal érettebb dolgokat csinal mint ő.

Sztem Allegri nagyon helyesen secunda puntát szeretne belőle csinálni, mert valszeg felmérte amit Chiesa nem hajlandó elfogadni saját magáról, megpedig h egy ilyen sérules utan tvszeruen vesztett a robbanekonyságabol es rohadtul nem a szelen futkoraszas lesz a jövője.

Forman kivul van, a számokkal tenyekkel nehéz vitazni. Es nem is nagyon latom h mitől kellene úgy remegnünk ha lapátra tennénk. Egyáltalan nem váltotta meg a világot nalunk.

Számomra érthetetlen mitől ekkora szent tehén.
ggbuffon 2024.03.06 09:50:00
@venember83: remek h az olaszok sokat várnak, csak nem látom ebből a Juve miként profitálna/profitalt az elmult idoszakban. Max az eladásánál lehet rátenni egy vastagabb árcímkét.

Hangsulyozom h en abbol itelem meg amit a Juvenal csinalt eddig. Az meg azert valljuk be nemsokminden. Es lehet itt szidni Allegrit meg a rendszerét, de a számok makacs dolgok.

Nem azt mondom h mindenképpen agyjuk el, de ezt a hatalmas jajveszekelest se ertem h mi lesz ha elmegy. Rá epiteni barmilyen csapatot meg abszurd a teljesitmenyet nezve.
ggbuffon 2024.03.06 09:51:51
@MarcoT: ez a jelenlegi olasz generáció aligha hinnem h a korszakos egyénisegekről marad majd emlékezetes. De meglátjuk. Remélem Chiesa rámcáfol, de nem tennék rá sok pénzt.
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
ggbuffon 2024.02.12 21:49:36
@JuveMI: mondjuk Chiesanak egy kezemen meg tudom számolni hány épkézláb meccse volt mióta visszatért a sérüléséből.

Kicsit szent tehen effektust erzek vele kapcsolatban.
ggbuffon 2024.02.12 22:00:57
@JuveMI: hagyjuk már, full öncélú és önző, nekem egy kicsit sem szimpatikus amit leművel.
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
ggbuffon 2024.02.04 23:13:07
@gomorra21: dehogy vesztette el Allegri, megha ma 0-1nel beszarian is meccselt.

Neki az a filozofiaja es feladata h a leheto legtobb pontot gyujtse azzal amilye van. Ezt azert valljuk be kb betonbiztosan hozza is.

A mostani Juvenak van eleg baja gazdasagilag, jelenleg a szep jatek nagyon sokadlagos szempont. Bevetelt kell termelni amihez BL kell. Pont.
ggbuffon 2024.02.04 23:57:49
@gomorra21: jelenleg kulcsfontossagu h a BLben legyunk. Mivel erositesekre nem volt penz, igy azzal a kerettel ami van. Raadasul elfelejted h Fagiolit elmeszeltek, illetve a Pogba transzfer se ugy alakult ahogy remeltuk. Nyilvan mindig az hianyzik aki nincs, de azert a variacios lehetosegeinket azert elegge erinti a kiesesuk.
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
ggbuffon 2024.01.27 20:47:48
@babo0410: emberhátrányban lejátszani egy teljes meccset a mai futballban, az kb egyenlő a halállal. Sajnos simanak tűnő meccs úszott így el.

Ez a csapat ugyanaz mint tavaly. Ahhoz képest bőven erőn felül gyűjti a pontokat a csapat. A bajnoki cím is ennek fényében irreális elvárás. Persze örülni örülnénk főleg h a férgeket előznénk.
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
A Juventus egy színvonalasnak aligha nevezhető, ám izgalmas fordulatokban gazdag mérkőzésen aratott 2:1-es győzelmet a Monza otthonában, s ezzel továbbra is tartja második helyét a bajnoki tabellán. A tizenötödik forduló pénteki játéknapján egy komoly erőpróba vár a zebramezesekre, mert az idén…..
Enzo Raiola a minap a Tuttosport számára érdekes háttérinfomációkat osztott meg Gianluigi Donnarumma milánói távozásáról, s a híres játékosügynök fia azt is megerősítette, hogy a Juventus szívesen leigazolta volna a kapust, és ajánlatot is tett érte. „Paolo Maldini azt mondta: »Mino, mi most másért…..
A Milan feltehetően a scudetto visszahódítására, míg a Juventus hivatalosan csak a legjobb négy közé kerülésre készült a bajnokság elején, ám ezek a célok valószínűleg kevésbé lesznek fontosak a nagy presztízzsel bíró vasárnap esti találkozón a San Siro gyepén. A bajnoki forduló pénteki rajtja…..
ggbuffon 2023.10.22 23:17:12
@Rikoo: erre mondják h egy szezonos csoda, láttunk pár ilyet. Na meg lehet egy középcsapatban kicsit más tészta játszani mint a Juventusban.

Egyébként egyet is értenék, ha nem lenne annyira sután labdaügyetlen amennyire. Ciki na.

Csak gondolj bele. Ott volt nekünk Trezeguet. Kb. bármilyen edzőnél hozta amit kellett. Arra nem épithetnek csapatot, h hátha majd a szerb beválik rá..és ha nem?

Én őt is meg Kosticot is simán lapátra tenném.
A Lazio elleni győzelmet követően a Juventus a mindeddig roppant gyenge teljesítményt nyújtó Sassuolo otthonába látogatott, azonban a zebramezesek vissza is rántották a szurkolókat az elmúlt szezon realitásába. A házigazda már a találkozó elején előnybe került Armand Laurienté találatával, azonban…..
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
A TuttoJuve mai értesülései szerint ezen a héten új szintre léphetnek az egyeztetések a Newcastle és Federico Chiesa képviselői között. Az olasz játékosért a pletykák szerint 50 millió eurót is kifizetne a keleti tőkével rendelkező PL-klub. Gianluca Di Marzio szerint 40 millió eurós ajánlat…..
Nicolò Schira értesülései szerint, amennyiben a Juventus értékesíti Dušan Vlahović játékjogát, akiért eddig csak érdeklődési szintig jutottak el a klubok, a Juventus pedig 70-80 millió eurót kér a csatárért, Cristiano Giuntoli olyan játékost szerződtetne, aki hatékonyan tudja támadni mélységben az…..
ggbuffon 2023.07.03 20:46:21
@Gaben Smith: miböl veszed h ontaná a gólokat?

Ez a Juventus. A büdös életbe nem fog úgy játszani mint egy Barcelona vagy Real Madrid, ahogy soha nem is játszott.

Allegri taktikája valóban kinyírja, de én a kapu előtti teljesítményét azért nem láttam olyan vakmerönek, mint ahogyan azt belevízionálják. Ha nem 80M ba került vna és nem lett vna aktuálisan túlsztárolva, már vhol a pusztába kergetné mindenki, mint anno Iaquinta-t meg Amaurit.

Ne bohóckodjunk már, egy labdát nem tud átvenni. Az egybites Trezeguet féle futball ideje lejárt (és nem most).

Guardiola egy Haalandot is komoly mezőnymunkára fog, ne mentegessük a szerbet, aki kis túlzással egy párharcot se képes megnyerni.
A Juventus kedd délután hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította francia középpályása, Adrien Rabiot szerződését, s a játékos így újabb egy évig, 2024 júniusáig viseli majd a zebracsíkos mezt. "Adrien Rabiot hosszabbított a Juventusszal. Adrien 2024 június 30-ig meghosszabbította…..
ggbuffon 2023.06.27 20:42:36
@ggbuffon: kpt aki az és reális esélyünk a leigazolására? Milinkovic-Savic mitől top szint?
ggbuffon 2023.06.27 22:00:34
@JuveMI: mondjuk én inkább nézem Rabiot-ot Locatelli kárára..
ggbuffon 2023.06.27 22:34:16
@JuveMI: játszott feljebb egy sorral idén, nem is egyszer..sok köszönet abban sem volt.
A Juventus játékosai kapcsán számos újságcikk jelenik meg, egyes híresztelések viszont alaptalanok, s ennek kapcsán szólalt meg Federico Chiesa ügynöke, Fali Ramadani, aki tagadta, hogy pártfogoltja 8 millió eurós fizetéshez kötné a szerződéshosszabbítást, továbbá azt is tagadta, hogy a játékos…..
ggbuffon 2023.06.27 07:21:12
@venember83: nem személyes.

Csak szimplán értetlenül állok azelőtt, hogy egyesek 0 teljesitménnyel (pláne vételárhoz mérten) szent tehenek a szurkolók szemében.

Szimplán azt próbáltam érzékeltetni, hogy amikor bevallottan nincs pénz komoly erősítésekre, akkor lehet nem azon kellene fennakadni, hogy a tavalyi szezonban egyetlen értékelhetö teljesítményt nyújtó játékosunk 1 éves hosszabbitásán akadunk le, pláne h ez pénzügyi oldalról is teljesen védhető a jelen helyzetben.
ggbuffon 2023.06.27 08:23:01
@venember83: ha a megérzéseim nem csalnak 1-2 évig nem a Serie A megnyerése, pláne nem BL győzelem lesz a cél, hanem a károk enyhítése, a klub anyagi stabilizálása.

El lehet itt küldeni ész nélkül mindenkit, láttuk h idén pl Mirettire milyen népharag zúdult csak mert 19 évesen nem váltotta meg a vilagot..

Az h hány évig volt jó meg nem jó, nem biztos h a helyes irányba visz. Ennyi erövel Vlahovic 1,5év / 2-3 hónap vállalható produkció aranyszámmal rendelkezik, Chiesa se áll ilyen tekintetben túl fényesen, Locatelli, Kostic stb. meg szót se érdemel
ggbuffon 2023.06.27 08:23:53
@Del Pybala: igaz végülis egy stabil francia válogatottról beszélünk. Bezzeg SMS.. hagyjuk már ezt a hülyeséget pláne a mai világban.
A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Juventus igazgatója, Giovanni Manna a hétvége folyamán találkozott a Tottenham Hotspur és a Chelsea képviselőivel, hogy Dejan Kuluševski és Dušan Vlahović esetleges értékesítésének ügyében egyeztessen velük. Az ifjú svéd játékos kölcsönben szerepel a…..
Nicolò Schira tegnap este megosztotta értesüléseit több játékossal kapcsolatban, akik nagyrészt visszatérő nevek az elmúlt évekből. Az egyik ilyen név Sergej Milinković-Savić, akit szívesen leigazolna a Juventus, valamint az Inter és a Milan is. A fővárosi klub elnöke 40 millió eurót kér a…..
A Juventusnak még maradt matematikai esélye arra, hogy biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, de a sorsa már nem a saját kezében van, s alapvető minimum, hogy a maradék két mérkőzésén be kell gyűjtenie minden megszerezhető pontot. A vasárnap esti összecsapáson a zebramezesek hazai…..
ggbuffon 2023.05.28 22:43:26
@RuidaRobert: egy lassan 26 éves játékosról beszélünk, akinek kb volt egy jó félszezonja a Juvéban, idén pedig sérülés ide vagy oda, totál homály amit hoz. Szval nem értem mitől ekkora szent tehén..mert olasz?

Egyetlen mentsége h mindenki hulladék

Allegritől viszont az lenne tisztességes ha holnap bejelentené h az idény végén feláll
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
ggbuffon 2023.05.18 23:19:40
ggbuffon 2023.05.18 23:35:18
@Wizzurah: koncentrálunk a legjobb 4re a bajnokságban, ez a fő cél