Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeriJoe

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik DVD-vel foglalkozó oldal brózolgatása közben bukkantam rá arra a hírre, hogy hamarosan Angliában is megjelenik BD-n a Re-Animator című Stuart Gordon-ópusz, amely nem csupán hihetetlenül intuitív és kreatív kultuszhorror (azt tudtátok-e, hogy egy Lovecraft-írás ihlette?),…..
Ha egy dolgot kellene mondanom, hogy melyik filmes szakma van a legnagyobb válságban, akkor egyértelműen a producerit mondanám. Az egy dolog, hogy valaki dilettáns a forgatókönyvíráshoz, és mondjuk olyan dolgokat követ el, mint a 3 nap a halálig, de sokszor hajlamosak vagyunk kihagyni a…..
Nehéz helyzetben van az ember, ha ilyen eseményre kap meghívót, hisz ugyan fasza dolog jóval a premier előtt belepillantani olyan sikervárományos filmekbe, melyet kritikusként és filmrajongóként egyaránt nagy erőkkel vársz, de közel sem ennyire fasza az az érzés, mikor már épp…..
Horror-Mirror Igazi western-horror! 2014.03.09 18:53:05
Őszintén szólva eredetileg négy filmről írtam volna, de az elsőnél kapásból annyi gondolatom támadt, hogy megérdemelt egy külön posztot. Remélem nincs harag.   Túlvilági bosszúállók / Rémjárók - Gallowwalkers (2012)   Rendezte: Andrew Goth A film, ami attól vált…..
aeon flux trailer: godzilla (2014) 2014.02.25 20:33:00
Ős Godzilla-rajongóként csak annyit mondanék, hogy ez most olyan lesz, amilyennek egy nyugati átiratnak lennie kell. Legalábbis eddig nagyon úgy tűnik, úgyhogy plíííz Mr. Edwards, ne rontsa el! ..
aeon flux poszter: godzilla (2014) 2014.02.20 19:35:00
Ez a szereposztás simán elmenne egy Jane Campion-filmbe, és igazából meg is néznék egy általa rendezett Godzillát, no de a lényeg: a Gyík is követi a trendet, és hátat fordít a plakátbámulóknak. ..
Eddig csak szélnek eresztett hírek, félnyilatkozatok és tippek alapján lehetett körvonalazni azt, hogy James Cameron miként tér vissza Pandorára, hogy folytassa minden idők legsikeresebb filmjét, az Avatart. Mai bejelentését követően viszont immáron hivatalossá vált, hogy nem egy,…..
"Mind meg fogtok halni ma este", akár ezzel a frappáns mondattal is felvezethette volna Szöllőskei Gábor, a Vox Magazin főszerkesztő-helyettese a szerda esti különleges Gonosz halott-vetítést (különleges, mert ez volt az egyetlen mozis vetítés hazánkban), ehelyett inkább arra hívta…..
A Nokia jóvoltából vadi új trailer érkezett a nyár egyik sarokpontjának számító szuperhősmozihoz, amely állítólag tele van új jelenetekkel: azért állítólag, mert nincs az az isten, hogy én ezt már megnézzem. Te kibírod? ..
Vitathatatlan tény, hogy a Bullet to the Head egyértelműen a videotékák polcaira való nyersanyag, VHS kompatibilis tucatakció, amelynek a mozivásznon nem sok keresnivalója van. DE, ettől függetlenül messze nem rossz. Habár, ahogyan mára a klasszikus értelemben vett videokölcsönzők,…..
Szuperhősfilm 80% vastartalommal A Sötét Lovag: Felemelkedés marketingjére hajazó, törött maszkkal, zuhanó hőssel és komorabbnál komorabb képsorokkal sokkoló kampány elég szépen megvezette a jó népet; a mozivászon előtt csücsülve ugyanis az eddigi legszellemesebb epizód…..
aeon flux trailer: 2 guns (2013) 2013.03.29 20:56:00
Baltasar Kormákur, a Csempészek rendezőjének új filmjével megint a múltba kacsingat, ugyanis a buddy movie-k, melyben a felek eleinte baromira nem bírják egymást, aztán persze mégis, szóval ezek az old school mozik jó ideje hiányoznak a mozikból. Denzel Washington és Mark Wahlberg…..
aeon flux trailer: riddick (2013) 2013.03.22 23:40:00
A millió kép után megérkezett az első trailer... ami sajna fél perc sincs, ellenben már most köröket ver a második részre (ami persze nem kihívás). A filmet a Pro Video forgalmazza itthon, és valamikor szeptemberre datálja a hazai bemutatót. ..
Fontos! Mielőtt belevetnétek magatok a listába és őrült módjára végig görgetnétek, hadd osszak meg Veletek néhány gondolatot. A 2012-es év igen termékeny volt horror terén. Idehaza jóval több ért el a mozikba, mint 2011-ben. Csak sajnos nem feltétlenül a legjobbak... Ráadásul…..
A szerkesztőségi lista csak a kezdet volt (bocs, srácok), pontosabban a kezdet kezdete, ugyanis az alábbiakban a legjobb tízesnek ágyazok meg - a szokottal ellentétben ezúttal sorrendbe rendezve az épp-hogy-lemaradtakat. 20. A hét pszichopata és a si-cu [Seven Psychopaths, Anglia,…..
Horror-Mirror Mozi: Sinister 2012.12.06 19:58:00
Szokatlan dolog Mikulás napjára horrort vinni a mozikba, de kit érdekel? Örüljünk annak, hogy egyáltalán van. Mielőtt neki kezdenénk, hamut szórok a fejemre, amiért nyáron úgy kalkuláltam, hogy az alábbi filmet nem fogják nálunk bemutatni. Erre tessék. Több ilyen meglepetés is…..
Horror-Mirror Antológia kazin 2012.10.16 13:01:00
Az idei év egyik nagy várományosa, amihez számtalan poszter készült. Ráadásul a Ház az erdő mélyén-hez hasonlóan már napok óta kapom a levélbombákat leveleket, hogy ugyan írjak már róla. Ami egyébként roppant hízelgő, jól is esik. Megérte rá várni? Rögtön…..
Filmdroid Dredd (2012) 2012.10.07 14:54:05
1995-ben elkészült a Dredd bíró Sylvester Stallone-val a főszerepben, amelyben kevés pozitívumot találhattunk. Egy agyatlan akciófilm volt, buta sztorival, és a színészi játék is hagyott kívánni valót maga után, a képregény rajongói gyűlölve néztek a filmre, hiszen teljesen…..