Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baptista Barry

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
Sziasztok,    igaz, ez nem egy munkahelyi konfliktus leírása (illetve talán mégis), de a kellemetlen élmények között jól jöhet néha egy kis móka is. Átküldöm, hátha érdekel titeket ez a videó :) Üdv:  Krisz ..
Baptista Barry 2012.09.14 12:46:11
Emlékszünk még a C64-játékok töltéskor látható képernyőire? Többnyire nagyon szép állóképek voltak, egyes töltőképernyők élő személyt próbáltak 160*200 pixelben megfogni. Di-gi-ta-li-zált – suttogtuk akkoriban elhűlten, amikor például az Ocean játékában megjelent…..
Baptista Barry 2012.09.12 12:50:12
Előzmény: A mai nemzedék a vesztébe rohan Tudod, Bélám, nem értem én a mai öregeket. Nem veszik észre, hogy felgyorsult a világ, és a mai nemzedéknek jóval nehezebb megélni, mint nekik. Nekik még könnyű volt. Ha nem számítjuk a második világháborút és Rákosiékat, mai…..
Baptista Barry 2012.09.11 20:50:06
Juszt sem fogok beszámolni Gyurcsány éhségsztrájkjáról! Hogy ő és egy pár párttársa egy hétig nem eszik semmit. Ezt nem veszi be a gyomrom. Ha a fene fenét eszik, akkor sem közlök erről egy sort sem. Én nem dőlök be ennek a kommunikációs trükknek. Ezzel nem etet meg. Nem…..
Baptista Barry 2012.09.10 16:00:28
Éhségsztrájkba kezd Gyurcsány Ferenc. 168 óra a Kossuth téren, csak folyadékon. A Kossuth tér visszatér, csak most fordított felállásban. "Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek." - mondta 2006 nyarán. Így igaz ...Szegény…..
„Feri nem tudja, mi az éhség, én egyszer tapasztaltam és szörnyű volt. Nem fogja bírni sem idegileg, sem mentálisan, de fejben is nehéz lesz, már ha ezek nem szinonimák.” – jósolta Schmuck a Blikk Nők horoszkóp rovatában. Gyurcsány Ferenc az új választási törvény elleni…..
Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága hétfői ülésén nem támogatta azt a népi kezdeményezést, hogy legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családi belüli erőszaknak. Ez csak a szokásos, de "a fideszes Varga István azt mondta: a népi kezdeményezés…..
Négy zacskó gumicukrot, szélgépet és behűtött ásányvizet is kérne a Nemzetközi Valutaalap, a Kormány minden kérést elutasít. Megengedhetetlennek és abszurdnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök a nemrég a Buci Maci magazin legfrissebb számában megjelent, legújabb…..
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
Baptista Barry 2012.09.09 12:36:48
A zárt nyakú hivatali kosztümöktől a miniszoknyáig, azaz a harmincas évektől a hatvanas évekig: ezt a három évtizedes korszakot ábrázolja az a fényképsorozat, mely egy letűnt korszakot próbál meg felidézni. Ha ugyan tényleg letűnt... Persze nem csak a hivatali…..
Belsőség Amikor az autó kuka 2012.09.08 11:50:33
Az ötezer lakosú rajna-pfalzi Hermeskeilben tartották a kukavilágbajnokságot. A verseny a hagyományos láda/szappantartó-autók összecsapásához hasonló, azonban számos eltérést találunk a szigorú szabályzatban. 1. Kizárólag eredeti, kétkerekű műanyag szeméttároló edényt…..
Baptista Barry 2012.09.08 12:38:28
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Baptista Barry 2012.09.05 18:23:02
@Datsun Sunny Coupe: Erről jut eszembe, hogy a Mad-Max-ben se voltak biciGlisták. Kihalásra vannak ítélve. Csak még nem fogták fel.:)
Baptista Barry 2012.09.05 19:05:37
@kis59: Szmájlít teccik ösmerni?:)
A cipőt már az előszobában levetetik a legtöbb helyen.A vendég csak ne hordja be a koszt!Az előszobában látható cipőmennyiség sokat elárul a maszodáról.Hány vendég van ott, milyenek, olcsó, koszos, széttaposott csukák, vagy fényesre suvickolt sevrók? Aztán  milyen a férfi…..
Kész a kübelesített Tramp, jelentem. Több munkát tettünk bele, mint terveztük, de kevesebbet, mint kellett volna. Azok a fránya anyagiak, ugyebár… De így legalább jövőre is maradt tennivaló, meg még későbbre is. Aztán mire rendesen körbeérünk, lehet is kezdeni elölről az…..
Baptista Barry 2012.09.03 16:39:44
Állítólag kis országok úgy komolyabban másból nem válogathatnak. Jó, persze, tudom, ez vicc és aki elkezdi kommentben komolyan venni, arra csúnyán fogok nézni, de ha kinevettük magunkat és mégiscsak tovább gondoljuk a viccet, akkor egy óvatos igazság talán akad benne. Ha más…..
Baptista Barry 2012.09.03 13:42:33
Baptista Barry 2012.09.03 14:32:31
@Mail Undelivered: Dehogynem. Akkor több év "szakmai tapasztalat" van neki. Nem? Még tanítja is. A népet. Mélytorkos franciára.:)
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
Az International Center of Photography kiállítótereiben 2012-ben volt látható a Weegee fotóiból összeállított Murder Is My Business című tárlat. Weegee - eredeti nevén Arthur H. Fellig - 1899-ben született a mai Ukrajna területén található Zolochivban, majd 11 évesen szüleivel…..
Baptista Barry 2012.09.02 13:46:44
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
Gábor hiábavaló küzdelmet folytatott Lisztferihegy személyzetével, hogy ugyan tolják már be a poggyászkocsikat, mert ő nem mehet ki értük. Mint kiderült, véletlenszerűen döntik el a hordárok, mikor hoznak legközelebb, vagyis magyarul akkor, amikor valamelyikük észreveszi a…..
Azt mondja Hajdú János, a TEK vezetője: ma nincsenek Magyarországon olyan fegyveres csoportok, amelyek olyan problémákat tudnának okozni, amelyekkel kormányok lennének megdönthetők, vagy amelyek emberéleteket követelhetnének.Lehet, hogy ma nincsenek, de tegnap voltak, és ebből…..
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
A korábbi Formula 1-es pilóta, Nelsinho Piquet, mindkét Lotusos versenyzőt, Romain Grosjeant és Kimi Räikkönent is kissé leszólta. A Lotus F1 Team elődjétől, a Renault-tól 2009 nyarán menesztett Piquet szerint a 2007-es finn bajnok gyenge, csapattársa, Grosjean pedig meglehetősen…..
Baptista Barry 2012.08.24 18:35:51