Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frogie33

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#Slipknot, #PapaRoach, #Amaranthe, #CypressHilll... Konkrétan a #Voltfesztivál úgy bekezdtett, hogy időnk sem volt felocsúdni, máris az év legjobb koncertjén próbált Jam túlélni, miközben küzdött a 40 fokkal és a pultosokkal... Voltatok a fesztiválon? Nektek melyik koncert volt AZ…..
  A vallások oroszlánrészét meglehetősen merev struktúra jellemzi. Az étlap adott, muszáj végigenni, válogatásnak helye nincs. A katolikus egyházra mindez különösen igaz. XI. Piusz pápa 1928-as "Mortalium animos" kezdetű enciklikájában így fogalmaz: "Semmiképpen sem szabad hit dolgában a tételeket…..
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
frogie33 2018.04.13 16:15:15
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
frogie33 2018.04.10 11:10:26
@felucca02: Ugyanilyen felvezetés, végeredmény mellett, én hallgatnék.
Tudásból, felkészültségből és hitelességből lett volna annyi mint hangerőből, az egész ország javára vált volna.
Nem tudok aludni. Azt álmodtam, hogy míg alszom, addig kiderül, hogy a Fidesz csak 99 mandátumot tudott megszerezni április 8-án, és a levélszavazatok és határon túli szavazatok is csak rontanak ezen. Azt álmodtam, hogy Szél Bernadett helyi győzelme mellett előkerül még egy LMP-s zöld a narancssárga…..
frogie33 2018.04.09 16:40:54
Igazán nem mondanám, hogy a fiatalságom a Cure bűvöletében telt, de azért mindig jó barátok voltunk: néha tisztességgel meghallgattam egy-egy lemezüket, és mint nagyjából minden kicsit gyereklelkű ember, én is bármikor meg tudom hallgatni tízszer egymás után a Friday I’m in Love-ot. Abban pedig…..
Hajdú Péter nem menne el Hajdú Péter műsorába. A saját magánélet már nem túl szexi. Válságban a sztárpár házassága, de nincs itt semmi látnivaló...
Sok oka lehet annak, hogy miért füllentünk szülőként. Előfordul, hogy szeretnénk valamiről meggyőzni a csemetét, és már csak néhány kegyes hazugságra vagy buta mondatra marad energiánk. Az is benne van a pakliban, hogy mi is ugyanezeket a mondatokat hallgattuk gyerekként...  1. Nekem mindegy, azt…..
Azt mondják az okosok, hogy előbb mindig más hibájából próbálj tanulni és ne a sajátodból. Nos, itt egy inverz útikalauz azoknak akik Rómába készülnek. Elmeséljük mit ne csinálj úgy, ahogy mi, ha egy tartalmas és élvezetes kirándulást szeretnél az "örök város"-ban. Hogy ne kelljen túl sokat olvasni,…..
frogie33 2016.06.14 14:47:11
Immáron tíz éve, hogy Mel Gibsont letartóztatták ittas vezetésért a kaliforniai Pacific Coast Highway-en, és miközben a rendőrök kikapták az autójából, nekiállt üvöltözni arról, hogy a zsidók felelősek minden háborúért. Most egy interjúban a Halálos fegyver és más…..
frogie33 2016.05.21 21:21:44
@Egyallampolgar: Játszom benne, aljas római katonát.
Pilátus feszíttette keresztre?
Azért bántja őket ,mert "elcseszték".
Igen, ott állt előttük, innentől tévút az egész.
A hollivúdi bosszú nem ér semmit.
A film bő évszázados történetében számtalan alkalommal történt meg, hogy bizonyos kellékek, tárgyak elhomályosították a főszereplőket. Többek között ez az autóknak is sikerült, amik közül számos legendás státuszt vívott ki magának. Rengeteg példány volt képes hatást…..
frogie33 2015.11.13 11:45:44
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
frogie33 2015.06.09 16:43:00
@recommented: Fasza!:))))
frogie33 2015.06.09 16:51:53
@Luis Von Heavson: Dehogy nem iszik alkoholt. Annak köszönhető az ilyen cikk.
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
frogie33 2014.12.04 21:34:48
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Hit, hit. Nem mindegy?
DE jó hogy megjöttél!
Bochkor Gábor, a nemzet önérzete vasárnap fejtette ki, hogy szerinte, Feke Pált ki kéne hajítani a TV2 Rising Star című műsorából, mert a vasárnapi adásban az egyik félvér indulót lenemmagyarozta - miközben az énekesnőnek készülő Mira egy kisfilmben elpanaszolta, hogy milyen…..
frogie33 2014.12.03 18:00:39
Azt hiszem ez a grafikon ér annyit, hogy ne csak Facebook-on osszam meg. Most valóban rosszabbul élünk, mint négy éve. // BejegyzésKötöttségek nélkül által Na ennek a folytatására szavazott az ország...
A magyar társadalomnak azon tagjai, akik még követik a politikai mindennapokat, azokat már szépen beoltották nejlonszatyikkal, Nokia-dobozokkal, táskákkal, bőröndökkel, taxis Gyuszikkal, aztán megint nejlonszatyorral, 10%-os visszaosztásokkal, kedvezményes nyaralásokkal és ingyenes…..
A Nagymenők Martin Scorsese első nagyszabású gengszterfilmje, amelyet 1990-ben mutattak be. Sokak szerint a műfaj legjobb filmjét sikerült elkészítenie Scorsese-nek. A film Henry Hill igaz története alapján készült. A történet kb. 30 évet ölel fel, az 1950-es évektől a 80-as…..
A Jobbik plakátkampányai elsősorban nem 2014-ről, hanem hosszabb távról szólnak. Barátai az iszlám világnak, csak ne jöjjön Magyarországra. Novák Előd nem antiszemita, a magyar-zsidó együttélés múltja nem kampánykérdés. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati…..
Demjén Rózsi szerint egy hatalmas maflás helyre tehetné Sebestyén Balázst, harsogja a mai Bors. A zenész azon akadt ki, hogy a saját tévéshow-jával nemrég csúnyán leszereplő Balázs a Morning-show-ban „ittas sztárokon nevetgélt műsorvezető társaival” és „az ital…..
frogie33 2013.12.21 17:51:25
2013 legnagyobb coolsága valójában a legegyszerűbb dologról szól: önmagunk elfogadásáról. Lehetsz bárki, lehetsz bármilyen, szeress bárkit, ha a szívedre hallgatsz, szárnyra tud kapni a benned szunnyadó kúlság. Dávid először utánozhatatlan hangulatú mikroblogjával…..
frogie33 2013.12.14 00:37:00
„A nemzetközi sztárok már most a jövő évi koncertnaptáron dolgoznak, ezért számunkra nagy segítség, ha mihamarabb megkapjuk látogatóink javaslatait, hogy kiket érdemes meghívni a jövő évi Szigetre" – ezt Gerendai Károly, a Sziget főszervezője mondja a rendezvény…..
frogie33 2013.12.07 17:52:21
@progvog: Ska-P?:)
Nem mindegy, hogy szarparti vagy sztárparti, különösen ugye ha épp a Nemzeti Filmipar Megújításáért Felelős Kormánybiztos is ott bulizik. Illetve ahogy azt a Bors cikkéből megtudtuk: „amíg Vajna Tímea a dekoltázsával hódított egy minapi celebpartin, addig férjura,…..
frogie33 2013.11.29 18:12:48