Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suni dékán

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
Suni dékán 2016.10.12 06:27:16
@EdgarFr: "Egyrészt a külső, másrészt, ami számomra a legfontosabb: az ártatlanság, naivitás, pozitív életszemlélet, stb."

Nagyjából leírtad, amit én is akartam, talán csak annyit tennék, hozzá a felsoroláshoz, hogy a fiatalokban még látnak lehetőséget, akár szülni is képesek, ha úgy alakulnak.
Minél idősebb egy nő, annál romlottabb, számítóbb (és persze annál többen mentek át rajta).

"Egy 40 feletti nő irigykedik, gyűlöl mindenkit aki él és mozog, főleg a 20-on éves lányokat...hisztiznek, üvöltöznek, szupernőknek tartják magukat, okoskodnak, feministák, megkeseredettek, stb..."

Pedig még csak nem is lesznek okosabbak, csak realistábbak, azt is csak azért, mert észlelik, hogy a piacot már nem ők uralják. Ezt kellemetlen tudomásul venni, aztán feltámad bennük ez a dac, ami javarészt csak önámítás. Voltak ők is huszonévesek, akkor voltak meg a lehetőségeik, és mindenki gazdálkodott vele, jól, vagy rosszul.

Még valami: azért is választhatnak a férfiak fiatalabb nőt, mert fiatalabb korukban nem jött össze a korosztálybeli, csak az idősebb, vagy egyáltalán senki. Életük közepére összeszedik magukat, akkor meg már jók lennének a "piacról" kivonuló nőknek, de miért is ne választaná a férfi az életképesebb opciót? A nők fiatalon választhattak, a férfiak később-feltéve, hogy nem pukkannak le.
Belsőség Heti merítés 2015.06.21 10:16:42
Egy őszinte autó! Itt általában az emberek nem tényeket, hanem élményeket ill. benyomásokat (ami elég relatív) írnak le. Én sem tudok másként. Én mindig szívből döntök (aztán jól meg is szoktam szívni! De boldogan szívok legalább!!) Apa autója - narancssárga…..
Suni dékán 2015.06.21 11:14:36
@Christian Schmidt: Az nekem is feltűnt, és röhögtem egyet. De tovább olvastam, szerintem azért buszozott, hogy el tudja hozni azonnal. Szegény megsajnáltam, hogy lemerült az okostelefonja. :-D
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Suni dékán 2014.12.17 06:18:00
ködpiszkáló magyar nanocsoda 2014.12.12 07:50:26
Bullshit. A szó jelentése: hülyeség, süketelés, buta beszéd, blöff. Nem tudom, miért, de ez jutott eszembe, amikor a blog több olvasójának javaslata alapján elkezdtem utánanézni a Lavylites terméknek. Néhány oldal átolvasása után pedig rájöttem, nem is a termék a lényeg:…..
Suni dékán 2014.12.15 16:24:43
@Pintér Etelka: Anekdota.
Valós eredmények, ellenőrzött körülmények között?
Belsőség Heti merítés 2014.11.09 08:37:00
Egy álom, ami könnyen elérhető! Jelenleg is szerelőnél tartózkodik-ugyan is annyi olajat evett ami hihetetlen volt 2,és fél hét alatt teljesen megevett mindent ami benne volt. Szerényen lopakodó Feroza Csak a kezdet volt..féltengelyek horribilis összegbe kerül, utángyártott…..
Suni dékán 2014.11.09 09:32:19
@Komojtalan: Jaja, már olvasni is egy élmény, de a végén a myvip-es képek alapján nem is csodálkozom, hogy nem tud írni.

Bár imádom a Mitsubishi-t, azért ez elég nagy szívás, kérem szépen, inkább rémálom.
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..
Suni dékán 2014.08.10 07:10:32
@poggY: Én is így voltam vele, de nem vártam meg az ötödik évadot. Azt hiszem, a harmadik évad közepe felé volt egy olyan rész, amikor a Walter legyet kerget a laborban, na én ott szálltam ki, addig is túl sok volt a töltelék, kb. mintha a magyar Szomszédok, vagy Barátok közt lett volna, tele érdektelen mellékszálakkal.

De az a Pontiac tényleg istentelenül ronda, bárcsak ne láttam volna! Akár valami Lada gyártmány is lehetett volna.
Belsőség Heti merítés 2014.08.03 08:22:08
Igazi élményroadster. A hétköznapokban is. Az autót amúgy mindenki megnézi, legyen csaj vagy fiú, fiatal vagy idősebb, egyszerűen a rikító piros szín és a gyári króm dolgok vonzzák a tekintetet. „Feeling Bus” a retro korszak ismeretlen ikonja Eredetileg tűzoltó busz,…..
Suni dékán 2014.08.03 09:36:15
Belsőség Heti merítés 2014.07.27 09:40:11
Álomautóból használati tárgy Egy osztálytalálkozón derült ki, hogy a lejjebb említett Tamás barátom éppen a Landy-carhoz került szerelőként. Onnantól kezdve ismét összefűződött az életünk, Ő próbált elrettenteni a szerelmemtől, én meg csak bombáztam a…..
Suni dékán 2014.07.27 12:51:44
@nick papagiorgo: Pont ezt akartam én is írni, a hamis biztonságérzetet és a vezetési képesség hiányát.
Komolyan, akkor miért nem vesznek kamiont, az még biztonságosabb. De persze nekem olyan mindegy, csak pl. ez a BMW-s tag is nyekereg, hogy lenézik a szent BMW-t, meg a tulajdonosokat olyanok, akik 3-4-szer(??) annyit költenek Suzuki-ra, meg Renault-ra ahelyett, hogy másfél millióért vennének egy ilyen batárt. Ja, csak amíg a 3-4-szer (??) drágább Suzuki és Renault fogyaszt X litert, addig a Biztonságos Csoda--> x5.

(Ő meg a Suzukisokat nézi le.)
Az Igazi Zene Rajongója igényes. Igényes és dühös, mert amit manapság zenének csúfolnak, az ricsaj, zaj, elektromos impulzusok és sample-ek gyűjteménye. Divatmajmok, buzik, a zeneipar bábjai. Számítógép, DJ-k, producerek - na de hova tűntek a nagybetűs Zenészek, a rocksztárok,…..
Suni dékán 2014.07.13 09:39:04
@FILTOL: Azaz, petróleumlámpa, meg az Illés, meg a Koncz Zsuzsa, igazi ellenállók, szembe mentek a rendszerrel, miközben igazi zenét csináltak. A 'lámpát kötelező énekelni osztálykiránduláson tábortűz mellett, copfos, pattanásos, tankcsapdás Geri adja elő akusztikus gitáron, hátha összejön neki is valaki...

"-Milyen zenét szeretsz?
-Mindent, ami jó."
Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív,…..
Suni dékán 2014.06.14 14:02:49
@VikingWarrior: Ha ezt gondatlanul követted el-az nagyon jó!

Ha szándékosan-akkor is jó!

Kommentkirályunk van!
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..
Fogyik a magyar. Évek óta halljuk, olvassuk, látjuk úton-útfélen - közéleti személyiségek, hírességek, szakemberek nevezik meg a népességfogyást mint ránk leselkedő legnagyobb veszélyt. Mert lehet mélymagyarkodva, bőszen verni a mellkasunkat, hogy vissza Trianont, de minden…..
Suni dékán 2014.04.11 08:06:26
@Brother Love: Jaj, csak sportolókat ne neveljetek! Mi szükség primitív favágókra? Neveljetek szorongó zseniket, azokra nagyobb szükség van, mint izzadó, beszűkült tudatú, egoista bajnokokra.
Suni dékán 2014.04.19 15:29:17
@semota: Nem, nem muszáj, de ha már kitálalta önként egy részét, példálózva, akkor gondoltam, kérdezek tőle.
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Ez is biztos nagyon vicces a maga nemében, de azért szerintem annyira mégsem. //…..
Belsőség Heti merítés 2013.11.24 08:13:17
A szabadon engedett ragadozó Az autó elektronikájára nem mondhatjuk, hogy elfogadható, hiszen a Fiat Cromából származik (régi olasz elektronika, gondolom nem kell senkinek bemutatni ...). Az elektromos ablak nagyon vicces tud lenni, amikor fél percen keresztül szenved, amíg teljesen…..
Suni dékán 2013.11.25 06:26:14
@cukkkorka: Igen, pedig az ilyen koporsókra szokták azt mondani, hogy "ebbe' még van/vót anyag".