Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naan

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában megszaporodtak az írországi posztok, a mai is onnan, egészen pontosan Shannonból érkezett és amennyire meg tudom ítélni, egész reális képet fest. Vagy ha nem, majd ti megcáfoltok. „Ugyan született már néhány írás Írországról, de mivel friss tapasztalataimat…..
Nem csak Oroszországba, hanem egészen az Udmurt Köztársaságba megyünk, ami (miként azt Kutya79 megfogalmazza) még „éppen Európa". Legalábbis földrajzilag. Kutya79 ígérete szerint ez egy sorozat első része, melyből kiderül, hogy már bejutni sem könnyű az országba; hogy milyen…..
Talán a mai posztot páran túl rövidnek, vagy (miként a szerző, Mach Ag is írja) „száraznak" érzitek majd, ám mégis fontosnak tartom, hogy megjelenjen a blogon. Elsősorban azért, mert megmutatja, hogy közel a hatvanhoz sem szabad feladni, 57 évesen is meg lehet…..
Egy történet arról, hogyan lehet okosan, és tervszerűen nekivágni a világnak, felkészülve a nehézségekre és leküzdve azokat. Az már megint egy másik kérdés, hogy miért veszíti el Magyarország sorra az olyan embereket, mint Gyé és családja... TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
Töprengtem egy ideig, megjelentessem-e a mai posztot, amiért most mégis itt olvashatjátok ezt a történetet, az az, hogy érzésem szerint egy meglehetősen elterjedt látásmódot jelenít meg. Úgy érzem, a szerzője, Eszter, már eldöntötte, hogy el szeretne menni Magyarországról, abban…..
naan 2012.09.16 10:55:59
@SilentDreams: Agree! :)

Angliai celnal nem lehet elegszer hangsulyozni, h a brutto 6,08 fontos oraber, azert itt piszkosul nem sok am! Es honapok telhetnek el a melo keresgelessel. Mar, ha vki nem konkret ajanlatra jon ki, ami sztem kevesunknek adatott meg. Es sok, olyan kiadas van, ami eszebe sem jut annak a tervezget. Pl: CRB check, tomegkozlekedes, tisztioszerek, internet hasznalat... stb...
/pl az elejen csk egy magasabb tarifaju telo-csomagot tudtam kotni, mert a szolgaltatonal elvegzett bank ellenorzes soran nem bizonyultam eleg megbizhato ugyfelnek, hiszen csk akkor erekeztem.../
Van net, lehet buvarkodni az arak utan. Nem csk a repjegy es albi dij letezik.
Angliai taxisofor hasznalhato angol tudas nelkul... haaat, es oke, h gps, de megis...
naan 2012.09.16 17:09:30
@Taxomükke: Udv a klubban. :)
Egy ország, ahol dübörög a gazdaság (nem csak a kormány szerint), és ahová egyre több európai gazdasági menekült érkezik. Ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) Chile meglehetősen bizalmatlanul fogadja a bevándorlókat – derül ki Viktor írásából. TROLLFIGYELŐ:…..
Igen, igen, tudom, már megint London, de hát mit tegyünk... De ez a London egy másik London, legalábbis a brit főváros egy másik, talán eddig kevéssé látott arca. A Canary Wharf az elmúlt két évtizedben lett a város (és tulajdonképpen a világ) egyik legfontosabb pénzügyi,…..
naan 2012.09.10 09:36:44
@xlngx: Sajna, en ott meg nem jartam. De valo igaz, a savok, azok trukkosek. Ha eszreveszem, h elbaktam, akkor is ki kell menjek. :)
Orulok, ha tetszett az iromany.
naan 2012.09.10 14:58:32
@Zlot: Zlot, te az a posztolo/kommentelo vagy, aki onkentes rendor is?
naan 2012.09.10 19:14:11
@magyarlanykairoban: Nekem is tetszett a ramadan-os irasod. :) Nekem csk 2x volt benne reszem erintolegesen, de az messze nem ugyanaz.
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
Határátkelő Bejgli helyett ataif 2012.08.31 06:53:00
Egy kis egyiptomi ízelítő ottani országfelelősünktől, avagy Timi elárulja, milyen is a kairói élet Ramadán ünnepének idején. Egy biztos: az önmagukat éheztető, ostorozó muszlimok képe nem feltétlenül felel meg a valóságnak. (A képek nem a szerző…..
Mai utunk Indiába vezet, és kiderül, lehet-e párhuzamosan három nyelvet tanulni az óvodában, hogyan néz ki a „Szabad Nép-félóra" helyi módra és hogy mit keres egy vadászpilóta egy óvodai évzárón. Tartsatok Vikivel! „A megannyi „nyugati" ovis és iskolás poszt után…..