Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golddigger

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt lehet tudni, hogy milyen célra találták ki a Visa Electron kártyáját? Régen interneten nem lehetett vele vásárolni, most meg autót nem lehet ilyennel bérelni. Naiv ügyfél se Electronnal, se kápéban nem fizethette ki az Avis 200 eurós biztosítékát, tehát nem adták oda neki az…..
..
Golddigger 2013.08.13 01:40:36
Subba Ilyen ez a popszakma 2013.08.12 09:52:23
A valóságshow szereplőből lemezlovassá lett Seherezádé rányomult a Majka főállású haverjává az UTE focistájából raperré avanzsált Curtisre: ..
Golddigger 2013.08.12 20:51:25
Hogyan is működik ma Magyarországon a prostik munkahelye? Hogy keresnek munkát? Miként kerülnek a lakásokba? Hogy lesznek prostituáltak? Első körben szögezzük le, hogy lányokat prostitúcióra rávenni, dolgoztatni, futtatni, bármilyen szinten is segíteni ebben a munkában a magyar…..
Golddigger 2013.08.06 01:24:09
@noname.blogger:
Gondolom nem teleportal haza a munkahelyrol
Ezert autoval megy es valahova meg is kl erkeznie.

Amugymeg nemtom mit bant flora kategorizalasa amikor noname blogger vagy:) lehet ezert kategorizal mert csak franciabol van felsofokud
Mint tudjátok, inkognitóban írom a blogomat, ezért sajnos olyan történeteket nem oszthatok meg, amik által beazonosítható lennék, velem történt, de még így is van a tarsolyomban számos olyan eset, ami egy átlagembernek furcsa, felháborító és/vagy különleges. Ehhez pedig…..
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
Golddigger 2013.07.24 07:39:05
@videki gyerek:
Sztarok a szemed elott vannak
Az atlag prolik meg nem
Ettol meg lehet azonos az arany vagy tobb is szintugy kevesebb.
Golddigger 2013.07.24 07:45:56
@Edgar The Bug:
Nagyon egyszeru aki pornofilmeken nott fel es nem erzelmi kapcsolatban azoknak az a termeszetes folyamat. 99% os arannyal.
Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok…..
Golddigger 2013.07.08 23:47:17
@rpflora: A "kurvaeletbemar" hol az uj poszt:))

No offence:)
Toportyán Ulla nem tudja lemondani elhunyt rokonuk Invitel előfizetését, mert ahhoz előbb be kellene fizetnie a fennmaradt tartozást, amit ő biztos nem fog. Vajon meddig számlázhatják legálisan egy halott előfizetését? Inviteles sztori, már volt ilyen nálatok. A mi esetünkben is…..
Golddigger 2013.07.03 05:47:01
hogyvolt Trónok harca 3x10 - Mhysa 2013.06.11 07:04:15
Az Ikreknél A Vörös Nász utáni percekkel nyitunk, Roose Bolton sztoikus ábrázattal nézi a várfalról, ahogy odalent irtják a Stark katonákat, remélem majd akkor is ilyen feje lesz, amikor az északiak cserébe kibelezik valamikor, mert ugye "az észak nem felejt." A mayhem képei elég…..
A Homár még nem látott üzletet Magyarországon, ahol ezt a 3+1 darabos tonhalkonzervet ne 4 darabnak árulták volna, az évek óta változatlan címkéje ellenére. Persze az is lehet, h 5-10 éve felvásárolták a teljes akciós készletet, és azóta sem fogyott el. Mindenesetre, ha valaki…..
Golddigger 2013.06.20 02:31:39
@Scythe:
Kicsi szopatas utan nagy szopatas jon, ha hagyod eloskodni a masikat.
Oruljel h helyetted visszanyesik a gazt
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
Nyugalom, vagyok, leszek, csak elutaztam kicsit pihenni, ahol nincs ilyen össze-vissza idő :) Azért írom ezt le gyorsan, mert sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz már új írás, mi van velem, egyebek.Ha már itt vagyok, 1-2 közérdekű információt szeretnék közölni: Kevesebb…..
Golddigger 2013.05.28 23:23:29
@Csii:
Siman leirja, h mit szeret v mit nem
Ez uzlet neked azt kell, h mondja h milyen jo pasi vagy hiaba vagy gorbefa**u meg rosszfogu.
Penzert dolgoznak ennyi, itt leirhatja h mennyire utalja ezeket a jobbakat meg elfogadja ugy ahogy...
A munka erkolcstelen es a csajokat sm kell sajnalni, hogy ilyen moslek munkat vegeznek(mert az az o szemszogukbol //ugye ha csak dugni akarnanak akkor talalnanak nem csak ogrekat, de penz itt a lenyeg ezert nem kell a sajnalat//)
Elmehetnenek penztarosnak is vagy mas munkara csak akkor nem tudna megfelelni a tarsadalmi elvarasoknak es az egojanak. Szegenyenis lehet boldogan elni es gazdagoni is, ugyanigy roncsul elni is.
Az oltogatasaidat meg sztem magasrol lexarja mert ha x ideje csinalja vki ezt a munkat akkkor lelkileg nem igazan erinti meg egy visszamaradott lelki toprongy
Uolyanok mint a kurvak atlagvendegeinek 70%
Golddigger 2013.05.29 01:14:20
@rpflora: ne bantsd szegenyt
Jobb nem lehet:)
Golddigger 2013.05.31 01:37:57
@rpflora: egyszer irhatnal arrol is miert jobb a gyors penz mint a szorgos havi fizetes vmi cegtol:)
Ha a mennyiseg miatt a kkoor arra ott a kulfold is
Gondolom ugyanolyan izgalmas egy albiban ulni egesz nap
Tisztelt szerkesztőség!   A párom ügyében fordulok Önökhöz. Néhány hónappal ezelőtt kapott egy állást cégnél. Előtte pár hónapig munkanélküli volt, így nagyon örültünk, hogy itt sikeres volt. A cég akkor nagyon komoly és megbízható szervezetnek tűnt. Az volt a…..
Golddigger 2013.05.30 03:46:36
Tisztelt Szerkesztőség!    Az én problémám nem egyszerű és nem rövid sajnos. Megpróbálom röviden összefoglalni.  A feleségem több éve egy multinál dolgozik és a karrierje szépen fejlődött megérdemelten, hiszen napi min.10-12 órákat dolgozik. A munkahely miatt…..
Üdv!   Egy rövid bevezetövel kezdeném a problémám. Január 4-én volt 3-éve hogy elkezdtem dolgozni a Lidl-nél. Elötte való decemberben volt az interjú és a szerzödés kötés,az elején minden szépnek és jónak látszott,elöadták magukat mint a legjobban fizetö…..
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Golddigger 2013.05.30 02:59:01
Lehet, hogy rossz napom van (pedig nem menstruálok), de innen üzenem a vagizós vendégeimnek, hogy nemááár, és rohadtul idegesít a nagyzolásuk! Nem, rohadtul nem érdekel, hogy melyik üzletben vásároltál! Se a márkaneve és az sem, hogy mennyit költöttél, és azt sem kell kiemelni,…..
Szívhez szólóan pozitív történet, ami egy elfurcsult sertéscombbal indult és egy csokor virágban ért véget. "az áruház megnyitása óta vásárlójuk vagyok, még egy szál rózsát is kaptam mert a nyitás napján vásároltam:)) március 24-én csont nélküli családi…..
Bár állítólag az EU miatt 2006 novembere óta az utasnak kötelező lenne műanyagzacskóba csomagolni a parfümöket, Frank csak március óta találkozott a rendkívül idegesítő jelenséggel Ferihegyen. Zacskót ugyanis nem biztosítanak, ezért azt az újságosnál lehet venni 100…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..