Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azeroth87

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Azeroth87 2014.03.09 19:30:14
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Azeroth87 2014.01.30 15:45:46
Avagy SUBi-DUBi yeah! A Filmünnep alatt a számos program közül én ezt a beszélgetést választottam, amit a Vox Mozimagazin főszerkesztő-helyettese, Tóth Csaba moderált. Három hazai forgalmazó képviselői, a "Vissza a feliratos filmeket a mozikba" petíció elindítója, Erdélyi…..
Őszi szettek H&M módra. Vészesen közelítünk a nyár vége felé, így nem csoda, hogy máris megérkezett a népszerű, svéd fast-fashion márka legújabb, 2013-as őszi kollekcióját bemutató és népszerűsítő lookbook fotósorozat. A kollekció lényegesen letisztultabb a…..
A ír Strypes zenekar szeptember 9-én hozzá ki a bemutatkozó albumát, amiről most egy CC Rider-feldolgozáshoz koncertvideó is készült. Aki esetleg nem hallott volna még róluk, a Strypes egy csupa 16-17 éves srácokból álló rockzenekar, akik régi rhythm and blues dalokat dolgoznak fel…..
A szlovénia nyaralásom egyik délutánján tettünk egy másfél órás hajóutat a tengeren. Az út igazi különlegessége az volt, hogy a hajófenék egy része üvegből készült, így láthattuk a tengert és az alatta elterülő élővilágot. A sétahajónk egy újabb csoporttal másnap a…..
Azeroth87 2013.08.08 17:27:36
A Corriere dello Sport jelentései szerint az Everton fontolóra veszi annak a lehetőségét, hogy lépéseket tesz Alessandro Matri megszerzése érdekében. A Kékek Nikica Jelavic tehermentesítésére keresnek egy megbízható centert és úgy gondolják, hogy a Juventus támadója…..
Azeroth87 2013.07.27 19:21:40
Tulajdonképpen nem akartunk semmit a következő képek elé írni, aztán úgy gondoltuk, pár dolgot talán mégis érdemes. A képeken látható katona, Taylor Morris 23 éves és az amerikai hadsereg robbantási szakértője. Az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor idén tavasszal…..
Azeroth87 2013.06.16 18:49:45
Gyerekkorom óta érzek egyfajta ősi vonzalmat a vadon iránt. Kerek erdő közepében kicsi házban éldegélni, őzgidákkal lepacsizni, erdei gyümölcsökből lekvárt főzni, reggelente harapni a friss levegőt, és hallgatni a természet ezer csodás neszét. Ugyanakkor van valami ijesztő…..
A King's League: Odyseey a sorozat második játéka. A korábbi verzióhoz képest egy-két újítás történt.A játék lényege, hogy kis falunkból elindulva toborzunk egy csapatot, amivel nevezünk a harcosok ligájába. Egyre feljebb küzdjük magunkat, közben fejlesztjük a harcosainkat,…..
Azeroth87 2013.04.17 12:01:50
Dobpergés, konfetti zápor és zenélő masírozó törpék parádéja. Az első Apple termék, amivel nem csak nem voltam megelégedve, de leginkább nem értem, hogy mi a jó meredező égig-érő paszulyt gondolt magáról a cég. Piacra dob egy mega-felső kategóriás laptopot, ára közel a…..
A fenti tételmondat csak egy a sok közül, ami elhangzik az alábbi két videóban, vannak még olyan gyöngyszemek, mint az "abc 31 betűből áll" illetve a "valamilyen szinten mozog a Föld is" és a "A Föld a Napot sehány nap alatt kerüli meg." A mi kérdésünk pedig az, hogy ezek a…..
Azeroth87 2013.04.05 11:42:19
Egy fiatal amerikai szerző végigfényképezte az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot is, hogy dokumentálja, mi maradt az elhagyatott, pusztulóban lévő intézményekből. A képeket elnézve egyáltalán nem tűnik túlzásnak Eric Vernon következtetése, mely szerint szó…..
Azeroth87 2013.04.04 21:50:13
Egy most megjelenő könyv a 21 éves Elvis Presleyről közöl (esetenként még korábban nem publikált) fotókat. Elvis a színpadon, a backstage-ben, és amint egy rajongóval csókolózik. A ma már 83 éves Alfred Wertheimer 1956-ban kísérte Elvis Presleyt egy koncertturnéra és nyílt…..
Azeroth87 2013.04.04 21:43:29
@pause: Én is XD
A Sziget fesztivál szervezői legutóbbi sajtótájékoztatójuk alkalmával inkább a köztársasággá alakulással foglalkoztak, mint a zenei felhozatallal, szóval akkor csak David Guetta nevét tudhattuk meg. Most viszont újabb szűk két tucat zenekart/előadót hoztak nyilvánosságra. Ezek…..
Bár kézenfekvőnek látszik, hogy az RTL Klub egyik zászlóshajóját egy tapasztalt műsorvezetőre bízza (Ördög Nóra szülési szabadságon van-lesz), és a csatorna fregoliemberét, a minden műsorban bevethető Sebestyén Balázst tegyék meg a hamarosan induló X-Fator házigazdájának,…..
Azeroth87 2013.03.31 17:39:15
Alessandro Matri a hála szavaival szólt mesteréről, Antonio Contéról, aki segített neki abban, hogy jobb játékos válhasson belőle: "Igazán keményen kell dolgozni ahhoz, hogy az ember megfeleljen az elképzeléseinek." Annak ellenére, hogy mindeddig ritkán került a Juventus…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Kit érdekelnek a legújabb Playstation-nel kapcsolatos bejelentések, amikor 35. születésnapját ünnepli a számítógépes focijáték? Aki csak értetlenül csóválja a fejét az Atari szó hallatán, aki nem tudja, hogy a Fifa International Soccerben melyik szögből lehetett biztosan gólt…..
HeStyle Reserved tavaszi kollekció 2013.02.19 11:45:00
Nemrég jelent meg a Reserved 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját bemutató és népszerűsítő lookbook fotósorozat, amelyben Domenique Melchior modell segítségével ismerkedhetünk meg az idei szezonra kínált ruhákkal. A lengyel divatmárka ebben a szezonban igazán frissre és…..
Induljunk ki abból, hogy júliustól itt elektronikus útdíj fizetés lesz (muhaha). Jó, hát azt nem mondtuk, hogy melyik július lesz. De nem is ez a lényeg. És nem is az, hogy van némi igazság abban, amit a szegény kis megfélemlített Getronics mondott, hogy ezek a szarházi vállalatok…..
Mostanában egyre több levelet kapunk Tőletek, amelyben arra kértek minket, hogy a divaton túl, foglalkozzunk kicsit többet a férfi szépségápolással is, ezek között pedig az egyes hajtrendekkel.Kéréseteket teljesítve egy új cikksorozatot indítunk, amelyben a 2013-as év népszerű,…..
Decemberben írtunk arról hogy a világméretű bringás trend hatására a H&M is elkészítette biciklis inspirációjú kollekcióját. A londoni Brick Lane Bikes csapata által tesztelt sportos mini-kollekció a funkcionalitást ötvözi a fenntartható alapanyagokkal, mint az organikus…..
Azeroth87 2013.02.15 09:26:09
Tudom, hogy furcsán hangzik, mégis igaz az a kijelentés, mely szerint a 3D-s technika egyidős a mozgóképkészítéssel, amit talán semmi sem bizonyít jobban annál, hogy a film feltalálójának tartott Auguste Lumiere is elkészítette az első fizetős közönség előtt levetített…..
Egy halom új fellépőt jelentett be a Volt fesztivál az idei rendezvényre, köztük van olyan, aki lassan magyar útlevéllel érkezik Magyarországra, ilyen például Dub FX, akit lassan már házibulikhoz is ki lehet bérelni. GusGus, DJ Fresh, Martin Solveig és Fritz Kalkbrenner sem…..
Azeroth87 2013.02.14 17:21:49