Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HMilan21

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
Az a reggel is elég szarul indult. Elindultam a hűséges 190-es Mercinkkel Tatára, a Totalcar éves naggyűlésére, ahová együtt mentünk volna Drágasiposurral. De késett, ezért megtankoltam, hogy ezzel se teljen az idő. Elindultunk szép nyugodtan, hogy a Totalcarmagazine és a Totalbike…..
Belsőség Heti merítés 2013.06.23 08:54:25
A vén japán Úgy kezdődött az egész, hogy megszállott Ladásként építgettem egy 2106-t. Egyszer nézegettem a neten, és belebotlottam ebbe az öreg Datsunba. Bár siralmas állapotban volt, egyből beleszerettem, és azt mondtam: Nekem ez kell! Pedig nem akartam autót venni, komoly…..
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
HMilan21 2013.05.29 06:57:52
@Görkoris Józsi:

Pomáz és Szentendre közötti felújításra gondolt, gondolom én :)
Belsőség A hét legjobb filmje 2013.02.22 17:46:14
Ha ön ezt a posztot olvassa, minden bizonnyal szereti az autót és az autózást. Azt a kort éljük, amelyben még éppen elcsíphetjük a varázsát, még elég időnk van ahhoz, hogy összegyűjtsük azt az emlékanyagot, amelyből majd a verandán ücsörögve szemezgetünk az unokáinknak,…..
A WTCC legutóbbi futamán üldözte a Zengő-csapatot a balszerencse. Tavaly az ázsiai fordulók alatt semmi sem jött össze. Ennek a rossz sorozatnak a megismétlődésétől tartottunk a suzukai verseny után. Norbi jó hangulatban készült, ezért nem igazán gondoltam, hogy újraélhetjük a…..
Belsőség Minden elmondatott 2012.10.19 14:13:14
Erről szól ez a hely. Jackie Stewart utolsó mondatában összefoglalja: egy gyors kör alatt, 7 perc 6-7 másodperc alatt több félelmet és tiszteletet tanulsz meg a pálya és a gép iránt, mint más ember egész életében. (Aki tudja, fordítsa le pontosabban.) És ha netán odakinn éppen…..
Idestova kettő és fél éve látott napvilágot az első rész, amelyben Zoli egy Nissan Cherry Turboval kapcsolatos kálváriáját, érzéseit és tapasztalatait osztotta meg. Ezalatt a két és fél év alatt -amely bizony egy autó életében hosszú idő- rengeteg minden történt, de mondja…..