Regisztráció Blogot indítok
Adatok
happyornottobe

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Happy or not to be 2013.03.28 17:58:33
Semmihez sincs kedvem. Sem írni, sem olvasni. Sem állást keresni, sem új dolgot tanulni. Csak ülök és szenvedek. És unatkozom. Fáradt vagyok, kiégett, rosszkedvű. Itt áll halomban egy csomó festék, ecset, glitter, ragasztó, szegecs - megvettem, hogy majd alkotok valamit.…..
Most kezdtem olvasni ezt a könyvet, és legszívesebben kötelező olvasmánnyá tenném. De tudom, hogy nem lehet. Álljon hát itt inkább egy idézet, amit bárki megoszthat akár a fészbukon egy giccses fotó mellé tűzve. "Ha az emberek érzékelésében van bizonyos fokú jelenlét –…..
Mostanában szeretem azt mondogatni, hogy csak az az állás fog rám találni, csak onnan fognak visszahívni, amelyiket magamnak álmodtam. Nemrég kaptam egy lehetőséget, és igencsak meglepődtem, mert ez egyáltalán nem az, amire eddig vártam. Az úgy volt, hogy azt vettem észre, egy…..
Három napja hisztizek. Ez nálam abban nyilvánul meg, hogy esze ágában sincs pozitívan gondolkodni, dünnyögök az emberekre, csakis vígjátékokat vagyok hajlandó nézni, aminek előre tudhatóan, idegesítően nyálas vége lesz, hogy aztán azon is csúfolódhassak, és eszem, rettenetes…..
Nemrég feltettem a Katinak azt a kérdést, ami elsősorban jelentő mennyiségű alkohol elfogyasztása után szokott megfogalmazódni a kávéházi filozófusokban. Mivel az eset épp vasárnap délután történt, nekem még ennyi mentségem sincs. Szóval nagy sóhajtva felé fordultam és…..
Robbie Rogers, tizennyolcszoros amerikai válogatott focista 25 évesen visszavonult, majd bevallotta, hogy meleg. A hírt, amúgy mindenki szerencsére tök jól fogadta. Sőt, sokan azon sajnálkoztak, hogy nem előbb árulta el másságát, mert annyira szeretnék hogy az amúgy a…..
Happy or not to be Így is, úgy is 2013.02.16 19:48:04
Én világ életemben valaki más akartam lenni. Nem oly rég Miranda Kerr, előtte meg Daneel Harris. Középiskolás koromban meg Dosztojevszkij. De ebbe most ne menjünk bele... De legtöbbször nem is híres ember, csak valaki, aki nem én. Aki szebb, tehetségesebb, sikeresebb nálam. Irigylem?…..
Azok, akik ismernek, tudják, hogy szeretek Adam Lambertről beszélni, és unják is rendesen. Bár megfogadtam, hogy itt nem beszélek róla, de nem olyan rég mondott néhány olyan dolgot, amitől csak még jobban imádom ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, mert annyira, de annyira…..
Végül lemondtam a családállítást. Érdekes, nem bántam meg. Akkor sem, amikor szombat reggel megint volt egy enyhe pánikrohamom Hétfőn viszont felhívtam az energiagyógyászomat, Katit. Most így utólag jöttem csak rá, hogy valószínűleg azért, mert ha a kineziológus nem tudott…..
Happy or not to be 2012.09.26 20:53:59
Ma lemondta a kineziológusom. Pontosabban, az történt, hogy állítólag nem beszéltük meg időpontot a hétre, merthogy szombaton amúgy is megyek családállításra. Jól meglepődött, amikor ajtót nyitott, de azt mondta, várjak egy kicsit, hátha  - és itt most nem tudom, milyen szót…..
Ma horoszkópot fordítottam.Azt írják a Mérlegnél (az Aszcendensem), hogy a Mérleg-jegyűek legnagyobb kihívása az életben, hogy elfelejtik, nem létezik olyan, hogy tökéletes megoldás. Az ember próbálkozik, aztán, ha elcseszi, akkor tanul belőle, és újra megpróbálja. Aztán…..
Happy or not to be 2012.09.12 22:52:53
..
Azt mondja nekem egy barátnőm: Miért nem lehet az, hogy párkapcsolatokban van egy olyan időszak, amikor minden rendben van? Miért vannak folyton problémák? Na most erre mit lehet mondani, azon kívül, hogy nagyon sajnálom, de igenis van rózsaszín időszak. Na persze nem mindig és nem…..
Azt hiszem itt az ideje, hogy egy kicsit beszéljek arról, mit is akarok ezzel a bloggal valójában. Szerencsés vagyok, mert sosem féltem segítséget kérni. Szerencsés, mert sok olyan embert ismerek, aki ha rá is jött arra, hogy egyedül képtelen megbirkózni a démonjaival, mégis…..
Happy or not to be No day but today 2012.09.08 20:32:20
Egyszer arról beszélgettünk a kolléganőimmel , hogy abban a pillanatban, ahogy bérletet vettünk egy edzőterembe, vagy egy órára soha többet be nem tettük oda a lábunkat. Valahogy így vagyok én is ezzel a bloggal. Biztos elkötelezettség-fóbiám van. Nem igazán merem ugyanis…..
Elgondolkodtatott ez az idézet. Először is azt hiszem, én túlzásba viszem ezt a fatalizmust. Bár az is kétségtelen, hogy amíg fel-alá rohangálok, mint egy fejvesztett csirke nem történnek meg a dolgok, vagy ha mégis, a nagy kapkodásban elrohanok mellettük. Emlékszem, két éve…..
Ez a címe annak a könyvnek, amit most olvasok. Persze ez azért ez így barokkos túlzás, mert ahhoz túlságosan fájdalmas, hogy a munkába menet elüssem vele az időt a metrón. A szerző Pema Chödrön, buddhista szerzetesnő, híres meditációs mester. A könyv úgy került hozzám, hogy…..
Akkor kezdjük megint, az elejétől.  Depressziós vagyok, pánikrohamaim vannak, szociális fóbiám van, utálom a munkám, nincs pasim, nem szeret az anyám (haha, ez annyira klasszikus), képtelen vagyok nemet mondani, és konfliktuskerülő vagyok. De mivel van hol laknom, van mit ennem,…..