Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsasult

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évekig szolgálta a brit áruházlánc legfelső vezetését, ám a Tesco anyagi problémái miatt most 23 millió fontért eladja a luxusrepülőjét. A Gulfstream G550-ből jelenleg négy darab van a piacon. A Tesco 95 éves története legnagyobb válságát éli át ezekben a hetekben,…..
kacsasult 2014.10.28 22:28:41
Csapataink harcban állnak – valami ilyesmi érzése lehet most annak, aki belülről, a kormányzat közelében éli át mindazt, ami ezekben a hetekben történik. Még senki sem indult el megkeresni a fehér zászlót, úgy tűnik, hogy a fontos pontokon tartható a harcállás, vannak…..
Általában ritkán írok magyar reklámokról, de most több okból is kivételt teszek. Az első, hogy kifejezzem elismerésem annak a csapatnak – élén Sós Bálinttal – akik múlt héten a cannes-i Young Director Awards versenyen harmadik helyezést értek el. A második apropó pedig maga…..
Nagyon vicces videó kering a neten két napja: egy orosz hírolvasó éppen az esti híreket sorolja, és amikor elér Barack Omaba nevéig, meglepetésre felemeli a középső ujját, és beint egy alaposat az amerikai elnöknek. A nő vélhetően azt hitte, már elindult az egyik bejátszás, és…..
Bármennyire is szerencsés lenne, félő, hogy a válás nem lesz békés, bármennyire is ez lenne a célszerű és hasznos. Az MSZP kiásta a csatabárdot a Demokratikus Koalíció ellen. Mesterházy Attila - talán nem is önszántából -, de történelmi hibát vétett.Pedig úgy is…..
kacsasult 2011.10.26 12:46:06
@Petibá: jól beszéltél, ott a pont!
  Végre egy olyan tetőtér-hasznosítás, amitől a legkényesebb ízlésű városvédők sem fognak aláírásgyűjtésbe kezdeni, és azok a trendkövetők sem fanyaloghatnak, akik szerint csak az elfogadható az építészetben, amihez hasonlót már láttak egy külföldi magazinban.…..
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
Szívesen írnék elemzést Orbán Viktor mai beszédéről, de sajnos még nem láttam: a mi ünnepségünk is ugyanebben az időpontban kezdődött. Mint már jeleztem, engem ért a megtiszteltetés, hogy az ünnepi műsort követően és a koszorúzást megelőzően szólhattam pár szót.…..
Pénteken a Hungaroringen az egyik F1-es csapattag beszámolt róla, mi történt a Parlamentben, valójában megmagyarázta a felülmúlhatatlan képanyagot. "Tegnap meghívták az egész F1-et a Parlamentbe, mindenki ott volt, kivétel a Williams, nem tudom, miért, a Renault meg csak a…..
kacsasult 2010.07.31 08:34:07
@Balt: Erre most tényleg büszkének kellene lennünk szerinted? Az tutti, hogy mi vagyunk az egyetlen palimadár a világon, ahol ennyi ideig sikerült Bernie Ecclestone-nak folyamatosan a mindenkori magyar kormányokat manipulálnia, zsarolnia és velük hihetetlen pénzeket kifizettetni a milliárdos bizniszére. Erről ajánlom a figyelmedbe ezt a blogot: tudtad.blog.hu/2010/07/29/nyereseges_a_magyar_forma_1.

Valaki egyszer kiszámolhatná, hogy a magyar állam mennyi pénzt költött az elmúlt 25 évben a formula-1-re. Biztos mellbevágó szám jönne ki.
kacsasult 2010.07.31 10:07:20
@Letícia: Nem költői volt a kérdésem. Ha csak a bankszámlájukat nézem, akkor persze cserélnék, de ha már az ehhez járó kötelezettségeket és veszélyeket, akkor már biztos nem. Viszont szerencsére ilyen súlyos döntési helyzetbe már biztos nem kerülök. :)
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Állítólag kicsapta a biztosítékot az RTL Klubnál, hogy Benkő show-ban megismert Edit asszony szerepelt a vasárnapi Frizbiben. Mint ismert, korábban felmerült, hogy Horváth  Edit saját show-t kaphat a csatornánál, amiben férjet keresne neki az RTL, nos, most már biztos, hogy…..
kacsasult 2010.06.02 03:21:44
@ReWriter: vagy inkább "Edit magyarul tanul!".
“Remélem, elénekelhetem majd, ‘nincs már felettem más, csak a tiszta ég’ ”   Várkonyi László ezzel a Fonográf dalcímmel búcsúzott el egy üzenetben az Everestre utazása előtt. A Mount Everestről az 5300 méteren fekvő Alaptáborból egy hete telefonált, s azt mondta, hogy most egy kis időre…..
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
kacsasult 2010.02.16 09:34:54
@Dick - Nick: Nagyon jó lehet a memóriád, hogy ennyire emlékszel az árakra, de az kizárt, hogy 86-87-ben lett volna már peep show Bp-en. Azok 90-től kezdek beindulni (mára meg alig maradt belőlük).
Aki esetleg még nem tudná, a 2000-es évek első évtizedének végén járunk, manapság blogok, honlapok tucatjai foglalkoznak sorozatokkal, arról nem is beszélve, hogy millió sorozat készül millió témában. Úgyhogy érdekes visszaolvasni, hogy a hetvenes években hogyan birkóztak ezzel…..
kacsasult 2010.01.25 11:55:52
@H1N1kóbászt: nem írta rosszul a posztoló, de neked is igazad van. valóban az évtized végén járunk (ami ugye 2001-ben kezdődött és idén fejeződik be), de elkezdődtek a 2010-es évek is (amelyek 2019-ig tartanak). nem túl bonyolult, de sokan összekeverik.
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
kacsasult 2009.12.30 17:58:52
comment:com Az utolsó nagy hurrá 2009.12.26 16:32:00
Hálistennek úgy jött ki idén az ünnep, hogy holnap nem kell melózni, fent lehet maradni inni, zabálni, társasjátékozni meg persze tévézni, aki éppen azt akar december 26-án. Mi nekik akarunk segíteni, a többiek ne olvassák el a posztot.  A délutáni filmtermésből reggel…..
Abban már az ég világon semmi hír nincs, ha egy magyar politikus különösen beszél angolul. Megszoktuk már az ilyet, EP-képviselők esetében sem kapjuk fel a fejünket. Viszont amikor egy magyar politikus fergeteges poénnal szórakoztatja a komplett Európai Parlamentet, akkor még mi is…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Hiába indult nagy lendülettel az ősznek a Tv2, két új műsorából egy már tulajdonképpen a premier napján megbukott, a másik pedig nem teljesített kiemelkedően. Ha a teljes főműsoridőt és a reklámozóknak oly kedves 18-49 év közötti lakosságot nézzük tegnap este, akkor a Tv2…..
Forgatod a szemeidet mikor a kollegád variál? Akkor nézd meg ezt a videót! Apró nézeteltérés más szakmákban is előfordul, viszont ezt Kovi bácsi pár perc alatt elrendezi. Csendet!   ..