Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azértezszánalmas

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálkozunk azon, hogy hiteltelenné vált a magyar politikai és gazdasági elit a választópolgárok szemében? Szögezzük le, ahhoz képest, hogy mindent elkövettek annak érdekében, hogy semmi tisztelhető ne legyen bennük, elég későn ébredtek rá a magyar honpolgárok a saját vakságukra. Most aztán…..
azértezszánalmas 2016.04.25 11:01:13
@fidesz maszop dk egykutya: Bocsánat ha neked nem válaszolok.
Olyan aljas, buta seggfejnek tartalak, akit érdemes elkerülni.
azértezszánalmas 2016.04.25 15:49:23
@István Tamasi: 2020- ig megvan az EU fejlesztési keret. Nem csökkenhet semmit. Az, hogy utána mi jön, még nagyon nincs kész. Ki tudja, hogy 5 év múlva mi lesz??
Az elmaradó befektetők nagyon tetszenek!
Én a helyedben nagyon haragudnék arra a tévére amit nézel!

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_int044b.html

Közvetlen működő tőke befektetések:

2008-10 10.515 mill. usd

2011-13 23.772 mill usd
A cseheké 13.000 Ausztria 25.000 Szlovákia 7.000, Románia 9.500

Iszonyat ez az elmaradás, nem? :)
Hajrá Matolcsy! 2018-ban ismét FIDESZ!
Nyugi, jó lesz! :)
azértezszánalmas 2016.04.25 16:20:51
@csak egy néző: Na ez, hogy jön ide?
Nyilván szerinted hülyeség az atomerőmű.
Jó.
Amikor még minden párt egyetértett benne, te már akkor is ellene voltál igaz??
Na persze.
Nézd meg Japán CO kibocsájtását mióta leállította az atomot.
Éljenek a környezetvédők. Bár furcsa, hogy csak Soros közvetlen környezetét védik....
Kérdezd meg a képmutató németeket, hogy milyen forrásból származik a francia áram, amit a leállított atomerőművek kiesése miatt vesz!
Igen francia atomerőművekből.
Két napja néztem meg a 444 videóját, amiben a rend éber őrei olyan szinten alázzák e saját magukat és a demokráciát, hogy azt elmondani nem lehet. Én hatalmasat röhögtem ezen és nem bírtam eldönteni, hogy melyik a szörnyűbb: a, tényleg ilyen hülye bajusz elvtárs, btelefonból kapta a parancsot, hogy…..
Orbán Viktor tegnap évértékelőt tartott a Várkert Bazárban, amelyben ismét messze kalandozott mindattól, amit ma Magyarországon tapasztalhatunk. Győzelmi jelentésében egy másik univerzumba kalauzolt, ahol minden szép és jó, kormányzásuk pedig egy sikersztori. Mindeközben a magyar valóságban a…..
azértezszánalmas 2016.02.29 21:52:22
@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: :) Jópofa vagy.
Ezzel föl is léphetnél valahol. Tiszta stand up!
Akkor voltunk a középmezőnyben, amikor fel kellett venni az IMF hitelt, mert senki nem vette az állampapírt 8-9 százalékos hozamok ellenére? 2 hétre volt elég pénz az államkasszában.
Gyakorlatilag csőd. Megduplázták az államadósságot, nőtt a munkanélküliség, 6% infláció volt.

Most meg lecsúsztunk? Aha. Így nehéz lesz vitázni....
azértezszánalmas 2016.02.29 22:02:27
@djpeter: Kicsit belegabalyodtál a matekba főnök!
1. Államadósság. Csak a bulvár újságok beszélnek nominális adósságról. Év közben pedig csak a legagyatlanabb ellenzékiek dobálják vele a közgazdasághoz nem értőket.
Komoly ember nem beszél ilyen zöldséget.
Azért, hogy ne csapódj be, használd az EU számítási módszerét!
Magyarországon csökkent a legjobban az államadósság az EU-ban.
5 éve csökken.
Tudom,hogy ez kellemetlen hír, de ez van.

Az emberek terhei pedig valóban csökkentek. Szja, gyermek kedvezmény, chf hitel, rezsi stb.
Sajnos a valóság mindig hitelesebb, mint az ellenzéki halálhörgés!
2 éve folyamatosan nő a kiskereskedelmi forgalom. Több az eladott autó, több ház épül stb.

Szóval számolgass még egy kicsit.
azértezszánalmas 2016.02.29 22:02:27
@djpeter: Kicsit belegabalyodtál a matekba főnök!
1. Államadósság. Csak a bulvár újságok beszélnek nominális adósságról. Év közben pedig csak a legagyatlanabb ellenzékiek dobálják vele a közgazdasághoz nem értőket.
Komoly ember nem beszél ilyen zöldséget.
Azért, hogy ne csapódj be, használd az EU számítási módszerét!
Magyarországon csökkent a legjobban az államadósság az EU-ban.
5 éve csökken.
Tudom,hogy ez kellemetlen hír, de ez van.

Az emberek terhei pedig valóban csökkentek. Szja, gyermek kedvezmény, chf hitel, rezsi stb.
Sajnos a valóság mindig hitelesebb, mint az ellenzéki halálhörgés!
2 éve folyamatosan nő a kiskereskedelmi forgalom. Több az eladott autó, több ház épül stb.

Szóval számolgass még egy kicsit.
Nem véletlenül ódzkodott oly sokáig a Facebook attól, hogy engedélyezze az animgiffek megosztását. Mióta nyáron feloldották a tiltást, elszabadult a pokol, és mindenkinek a hírfolyamát elöntötték a viccesek és az elgondolkodtatók mellett a giccsipari szakmunkások szemkiégetően…..
                        „Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni.” (Emilio Zapata) Nem, nem, nem! Soha nem gondoltam volna, hogy én magam leszek a nemzet közellensége, mégis megtörtént. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy elítélt bűnözője leszek…..
azértezszánalmas 2015.11.20 13:10:21
@CyberPunK: Több ezren vettek szolgálati lakást harmadáron. A rendszerváltás után mi is megvettük amikor az önkormányzatok megszabadultak sok ilyen lakástól.
Még ismerős sem kellett.
1,2 millióért vettük és 4 ért adtuk el 7 év múlva.

Egyébként teljesen igaz, hogy a jogállamiság megcsúfolása ez az ítélet.
Letöltendő járna.
Mi élni szeretünk. Ti ölni szerettek. Mi békében akarunk létezni. Ti háborút akartok. Mi az alkotást díjazzuk. Ti a pusztítást. Mi a szabadságban élünk. Ti az alávetettségben. Mi este éttermekbe járunk, koncertekre, bárokba − vagy templomba, szabadba, önképzőkörbe…..
Végre egy reális, hatákony megoldási lehetőség a magyar háztartások rezsijének csökkentésére: abban csak egyetérteni lehet, hogy a lakóházak energetikai felújítása nagyban csökkentené közműszámláink végösszegét. Augusztusban fel is csillant a remény egy ilyen programra,…..
azértezszánalmas 2015.11.11 12:02:55
@McZozo: Az én saját példám, a 120 ezerről lett 0 és még vissza is kaptam! Persze csak 8 hónap volt hátra.
Valószínűleg te az árfolyamgátat vetted igénybe és a gyűjtőszámládon lévő pénzt, amit ki kellett volna fizetned, elengedték. Plusz megúsztál egy hatalmas árfolyam emelkedést.
Azt hiszem neked is van mit köszönni!
Egyébként a dolog egyszerű 15 %-ot csökkent a lakosság hitelállománya és 20 milliárddal a közüzemi tartozások mértéke.
Ja és azt is nehéz feldolgozni, hogy több mint 2 éve folyamatosan nő a kiskereskedelmi forgalom! Ez pedig a legtisztább mérőszám!
Tudom nehéz elfogadni, hogy egyre több pénze van az embereknek és politikai árvákká lettek a balliberális oldalon az emberek. Ez van.
azértezszánalmas 2015.11.11 12:06:26
@McZozo: Ja és azt ne várd, hogy elhiszem, hogy a hiteledből 20 millió forinttal kell többet visszafizetni az elszámolás miatt......
Valami reálisabb matekot írj le. Ez nagyon sántít.
azértezszánalmas 2015.11.12 15:43:26
@csak egy néző: Tök jó lenne, ha el tudnátok dönteni, hogy a szemét Orbán rossz gazdaságpolitikája miatt hatalmas a munkanélküliség és csak közmunka van, vagy ugyanezen okból, nincs elég orvos, sofőr, szakmunkás......
Varánusz Orbán Vezér retteg 2015.10.31 12:05:38
Fénylő Csillagunk misét celebrált a minap híveinek. Ők meg ültek ott Batthyány körös professzorostól, itták szavait meg tátott szájjal csodálkoztak az elméjét gyötrő látomások kivetítésén. A főni formában volt, naná, nehéz annak ellenállni, mikor a hallgatóság…..
azértezszánalmas 2015.10.31 16:28:02
@evasanyoca: Mert az erdő is valakié. A fák is a természet kincsei, de ha valaki erre hivatkozva elkezdené a tarvágást a bükkben, azért az furcsa lenne nem?
A bányászat se alanyi jog.
Kutat sem fúrhatsz bárhol.
Ilyenek ezek a természeti kincsek...
A szakmaiságot és a következetességet teljes mértékben nélkülöző, a Fidesz által uralt kommunikáció a menekültekkel kapcsolatban eddig nem szült mást, csak feszültséget és frusztrációt – amelyet aztán remekül fel tudtak használni politikai erejük növeléséhez. Mint…..
Hát én ezt nem hiszem el! Az Orbán gonosz rendőrsége őrizetbe vette, és kézivezérelt bírósága előzetes letartóztatásba helyezte mindannyiunk kedvencét, Lakodalmas Lajos művész urat. Valami piti százmillió körüli áram- víz- és gázlopás lehet a háttérben, legalábbis ezek…..
azértezszánalmas 2015.10.03 10:41:28
@a fidesz csak lopni tud: Te Lajosnak és Lendvai Ildikónak vagy, valami törvénytelen hülye gyereke nem ?
Az elmúlt hét vitathatatlanul vezető híre az volt, hogy Lagzi Lajcsi áramot lopott több tízmilliós értékben. Még a migráció körüli felhajtást is elhomályosította egy kis időre a sztori, és a láncra vert lagzizenész képe címlapos lett az összes vezető napilapnál. Aztán…..
azértezszánalmas 2015.10.01 10:04:24
@csedársajt:
Két eset létezik, az áramlopásé és a szerződésszegésé. Az áramlopás esete akkor áll fenn, mikor a fogyasztó azért, hogy kevesebb áramért fizessen, miközben többet használ, jogosulatlanul beavatkozik a bekötött rendszerbe.
Ez történhet illegális vezetékleágazás létrehozásával vagy be nem jelentett vételezés esetén, vagyis, ha szakszerűen be lett kötve az áram, csak a szolgáltatónál nem lett bejelentve.

A szerződésszegés esete az, amikor a fogyasztó a szolgáltató engedélye nélkül megbontja a plombát, ha a fogyasztást mérő készüléket manipulálják, esetleg tönkreteszik, de az is ide tartozik, ha a fogyasztó a környező lakásokban áramingadozást idéz elő, például valamilyen ipari gép használatával.

Szóval Lajcsi simán tolvaj!

De segíts, mit súg a te erkölcsi kódexed, mit kellene tenni egy olyan emberrel aki illegálisan vételez a közösből, majd az erre hivatott szerveket megvesztegeti, hogy a törvénytelen állapot maradjon fent?
Azért az más, mint a paraszolvencia, nem?
A magyar választót nem túlságosan érdekli a vélemények koherenciája. Orbán Viktor személyes "fejlődése" a posztmodern balos radikalizmustól a jobboldali liberalizmuson és a polgári kegyességen át a radikális etnicizmusig meg se kottyan neki, de szívesen el van tények és a…..
Az elmúlt két-három hónapban rendkívül felpörögtek a politikai események. Ez idő alatt annyi hazugságot, szélkakaskodást és mellébeszélést lehetett hallani, hogy talán ideje őket összegyűjteni az utókornak, hogy láthassák, milyen „zseniálisan” kezelte a kormány az…..
Lázár János felszállt a Kocsis Máté által vezetett vonatra, és azzal indokolta, hogy Orbán határvadász századokat kér Pintértől (vadász, ami a vadra megy, milyen freud-i szóválasztás), hogy a bevándorlók (véletlenül se menekültek) egyre agresszívabbak, és ezért akár négy…..
azértezszánalmas 2015.08.19 08:55:07
vimeo.com/130562274

A bevándorlók hasznosak a társadalom számára.
A fenti videó mindenkit meggyőzhet erről.......
Ja, NEM
azértezszánalmas 2015.08.19 09:26:07
@nandras01: Dehogy tartozunk......
Te egy betegség vagy.
Azt nem tudom, hogy a germánium zuhanyrózsa vagy a benzines láncfűrész oké-e a megveszed.hu kínálatából, de az biztos, hogy a drónjukat trükkösen árulják. Olvasónk elég kemény leckét kapott az élettől, de ha már volt annyi vér a pucájába', hogy megírta az esetét mások…..
"Első körben sajnálattal közlöm veled azon szomorú hírt, még élek. Na nem megélek ebből az általad olyan nehezen kiizzadt ellátásból, és ezt nem is neked köszönöm meg számomra egyáltalán nem kedves Orbán Viktor, de azért még létezem. Biztos nehéz volt számodra elfogadni…..
azértezszánalmas 2015.01.20 21:56:43
@tralalala: Dehogynem!
Ráadásul kár volt forintosítani és ezt is évekkel korábban kellett volna!
Másrészt a rezsicsökkentés tönkreteszi az energiaszektort ezért még 20%-ot csökkentsünk!

Szóval az a baj, hogy rasszista a cigány miniszterelnök, meg Zsideszes is.....

Csoda, hogy az emberek nem értik az ellenzéket? :)
A Charlie Hebdo szerkesztőségében történt mészárlás, a rendőrök meggyilkolása és a túszok kivégzése minden emberi mérce szerint aljas és elfogadhatatlan. Nincsen de. A düh hevében úgy döntetni, hogy feladjuk a nyugati típusú demokráciák meghatározó értékeit nem önvédelem, hanem önpusztítás.  ..
            Dr. Török Gábor a politikatudomány docense értekezésében rávilágít arra, hogy "Orbán Viktor nem lépte át a demokratikus határokat".            Ez így van, Orbán Viktor nem lépte át a demokratikus határokat. Orbán soha semmilyen határt nem lép át. Ő…..
azértezszánalmas 2014.10.21 12:32:03
@vakapad: Azt amit az ellenzék művelt, te normális demokratikus vitának láttad, ami egy sokszínű pártban az érvek ütköztetését jelenti?

Az emberek többsége nem annak látta. Ha két héttel a választások előtt vezért cserélnek úgy, hogy a demokratikus szövetségesek, szinte a tévéből tudják meg....hát azt kibaszásnak hívják a köznyelvben.
Már a Falusban is erőszakkal mentek bele a szocik. Tóbiás le se szarta, elment szabira inkább. Pénzt senki nem adott a kampányára, csak kritizálták.

Ez nem egy potens, plurális pártszövetséget mutat, amely alkalmas bárminek a vezetésére.
Ezek olyan dilettáns megélhetési politikusok, akik az életben maradásért semmitől nem riadnak vissza! A kampányban sosem a jövőképet festették le a szavazóknak, csak szidták a jelenlegi rendszert, de még többször a saját szövetségeseket.
Nem a Fidesszel harcoltak, hanem egymással!

Nem volt kire szavazni a Fideszen kívül!
azértezszánalmas 2014.10.20 15:26:18
@labrys: Ti? Mind a harmincan? Kevés leszel hozzá. Még amerikai segítséggel is....
azértezszánalmas 2014.10.20 15:33:44
@Zedder: Majd besorozunk téged is, kopasz. Jött már ide mindenféle, Tatár, Török, Német, Orosz. Túléljük az amcsikat is.

Az amerikai demokrácia idehozása pedig......vazze kérdezd Irakban, Afganisztánban, Szíriában esetleg valamelyik afrikai nyomor államban.
azértezszánalmas 2014.10.20 15:35:23
@NYJetsTD: De nem tették ki. Ez így csak zavarkeltés. Nyilvánvalóan politikai céllal. A párt legnagyobb támogatója a norvég alap. Ezzel tuti nincs összefüggés?